מבצע מונדיאל
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7626
- נתן תודות: 376 פעמים
- קיבל תודות: 342 פעמים
קודם כל תודה על האינפורמציה.
יש לי שאלה ..
ואם ועדת הכספים של הכנסת תחליט לסבסד את המונדיאל ? קרי - שידור כל המשחקים
בערוצים הפתוחים, מה אז ?
גם נקבל "חינם" מידיעות אחרונות .. ?
תשמע,
החברה שם ( בידיעות ) לא טיפשים. הם יודעים מה הם עושים וכנראה גם יודעים כל מיני דברים שאתה ואני עוד לא יודעים. והם לא היו יוצאים במבצע כזה ללא הערכה כלשהי של כמה זה יעלה להם.
להערכתי יהיה סבסוד מלא או סבסוד גבוה כלשהו מצד המדינה כך שלצרכן זה יעלה משהו באזור ה 30 שקלים במקרה הגרוע ועבור כל המשחקים.
בהחלט לא צריך מנוי לעיתון בשביל לחסוך סכום כזה.
זו דעתי בכל אופן.
יש לי שאלה ..
ואם ועדת הכספים של הכנסת תחליט לסבסד את המונדיאל ? קרי - שידור כל המשחקים
בערוצים הפתוחים, מה אז ?
גם נקבל "חינם" מידיעות אחרונות .. ?
תשמע,
החברה שם ( בידיעות ) לא טיפשים. הם יודעים מה הם עושים וכנראה גם יודעים כל מיני דברים שאתה ואני עוד לא יודעים. והם לא היו יוצאים במבצע כזה ללא הערכה כלשהי של כמה זה יעלה להם.
להערכתי יהיה סבסוד מלא או סבסוד גבוה כלשהו מצד המדינה כך שלצרכן זה יעלה משהו באזור ה 30 שקלים במקרה הגרוע ועבור כל המשחקים.
בהחלט לא צריך מנוי לעיתון בשביל לחסוך סכום כזה.
זו דעתי בכל אופן.
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
צודק...
מצד שני מחיר מלא חודשי לעיתון זה 179 ש"ח ובמבצע הזה זה 149 ש"ח
בלאו הכי אני משלם לידיעות על המנוי, אז מה איכפת לי לקבל מונדיאל על הדרך?
חוץ מזה לא ממש בא לי לסמוך על נציגינו בכנסת...
השאלה היותר מענינת זה מה עם אלה שקנו ב-1100 ש"ח את שידורי הכדורגל הכוללים ל-2 עונות, זה ממש מכה
מצד שני מחיר מלא חודשי לעיתון זה 179 ש"ח ובמבצע הזה זה 149 ש"ח
בלאו הכי אני משלם לידיעות על המנוי, אז מה איכפת לי לקבל מונדיאל על הדרך?
חוץ מזה לא ממש בא לי לסמוך על נציגינו בכנסת...
השאלה היותר מענינת זה מה עם אלה שקנו ב-1100 ש"ח את שידורי הכדורגל הכוללים ל-2 עונות, זה ממש מכה
לא מדויק. מחיר מנוי לידיעות אחרונות עולה 119 ש"ח לחודש בכניסה למבצע הרגיל - ללא מונדיאל (ובסוד אני יכול לומר שעם התמקחות הורדנו ל 109 ש"ח לחודש). התוצאה היא שהמונדיאל "חינם" עולה לך בין 360 ל 480 ש"ח - וכפי שנאמר, אנחנו עוד לא יודעים כמה בדיוק יעלה התענוג, אולי מעט, אולי כלום.
חומר למחשבה...
חומר למחשבה...
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אני יודע את זה, זה מה שאני משלם היום.idobi כתב:לא מדויק. מחיר מנוי לידיעות אחרונות עולה 119 ש"ח לחודש בכניסה למבצע הרגיל - ללא מונדיאל (ובסוד אני יכול לומר שעם התמקחות הורדנו ל 109 ש"ח לחודש). התוצאה היא שהמונדיאל "חינם" עולה לך בין 360 ל 480 ש"ח - וכפי שנאמר, אנחנו עוד לא יודעים כמה בדיוק יעלה התענוג, אולי מעט, אולי כלום.
חומר למחשבה......
זה מבצע לשנה ובסיום המבצע הזה (ינואר 2007) אני עובר למחיר המונדיאל.
תשמע, אני מכיר אנשים שכל כמה חודשים מחליפים מנוי (עיתון, כבלים וכו') כדי לחסוך במחיר, אני אוהב שקט בחיים שלי ומוותר על התמקחויות עם נציגי שירות גם עם זה עולה לי עוד 20-40 ש"ח לחודש שזה הוצאה זניחה לחלוטין.
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

ברור, מי שלא מנוי או קונה עיתון על בסיס יומי זה ממש לא כדאי.moco כתב:למי שלא מנוי ממילא זה יוצא 149x12 = 1788 ש"ח !!! יקררררר!!...
פשוט לדעתי מי שכבר יש לו מנוי, מקבל את זה על הדרך, וכמו שציינתי אפילו אם הוא נמצא במבצע כלשהו אחר היום, כמוני למשל.