UFC - אמנות לחימה משולבת
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
וואו UFC 116
קיבלנו סוף סוף לסנר-קארווין, מגיע ללסנר שאפו ענק על הניצחון, חזר ממחלה שכמעט גמרה לו את הקריירה, שנה לא נלחם וקיבל מולו לוחם עם מאזן 12-0 שפיזית חזק ממנו (אולי בין הבודדים ב-MMA בכלל) וכל הקרבות שלו הסתיימו ב-KO בממוצע תוך דקה.
לסנר הראה שיש לו לב גדול, סנטר פלדה יכולת התאוששות ומשהו חדש שלא ראינו עד כה: יכולת הכנעה, במשך 3 דקות בסחיבוב הראשון הוא חטף שזה היה לראות ולא להאמין, ואח"כ התאושש והכניע את קארווין די בקלות.
קארווין מצידו שפך לאגר לחלוטין אחרי שלא הצליח לגמור את הקרב, בחוכמה שבדיעבד, כנראה היה צריך לקום כאשר האגרופים לא נכנסו טוב ולא להתעקש, הרי בעמידה ללסנר אין מה לחפש מולו.
אני מקווה שנראה עוד את קארווין חוזר, ספורטאי מרשים כזה לא רואים כל יום, מצד שני הוא כבר מבוגר יחסית ולא ברור כמה הוא יכול להשתפר.
חוץ מזה ליבן מכניע את הג'ודוקא היפני אחרי שנח פחות מ-שבועיים (!!) מאז ה-TUF.
לייטל מכניע את בראון בהכנעה יפה מאוד - בראון נכנע בצעקה...
בונר הגמור פתאום חוזר ב-TKO על קוז'ינסקי
KO מדהים בהטחה לקרקע להאריס, ויפה שהוא ראה שלוחם מעולף ולא הוסיף מכות...
קיבלנו סוף סוף לסנר-קארווין, מגיע ללסנר שאפו ענק על הניצחון, חזר ממחלה שכמעט גמרה לו את הקריירה, שנה לא נלחם וקיבל מולו לוחם עם מאזן 12-0 שפיזית חזק ממנו (אולי בין הבודדים ב-MMA בכלל) וכל הקרבות שלו הסתיימו ב-KO בממוצע תוך דקה.
לסנר הראה שיש לו לב גדול, סנטר פלדה יכולת התאוששות ומשהו חדש שלא ראינו עד כה: יכולת הכנעה, במשך 3 דקות בסחיבוב הראשון הוא חטף שזה היה לראות ולא להאמין, ואח"כ התאושש והכניע את קארווין די בקלות.
קארווין מצידו שפך לאגר לחלוטין אחרי שלא הצליח לגמור את הקרב, בחוכמה שבדיעבד, כנראה היה צריך לקום כאשר האגרופים לא נכנסו טוב ולא להתעקש, הרי בעמידה ללסנר אין מה לחפש מולו.
אני מקווה שנראה עוד את קארווין חוזר, ספורטאי מרשים כזה לא רואים כל יום, מצד שני הוא כבר מבוגר יחסית ולא ברור כמה הוא יכול להשתפר.
חוץ מזה ליבן מכניע את הג'ודוקא היפני אחרי שנח פחות מ-שבועיים (!!) מאז ה-TUF.
לייטל מכניע את בראון בהכנעה יפה מאוד - בראון נכנע בצעקה...
בונר הגמור פתאום חוזר ב-TKO על קוז'ינסקי
KO מדהים בהטחה לקרקע להאריס, ויפה שהוא ראה שלוחם מעולף ולא הוסיף מכות...
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
ראיתי אתמול רק את קארווין & לסנר -סוף שבוע אראה את השאר.(לא היה לי סבלנות)
קארווין הפגין לחימה תכליתית/אגרסיבית בסיבוב הראשון -הנוקאאוט היה ממש באוויר
פשוט פוצץ ללסנר את הצורה.לסנר היה ממש חסר אונים (לשמחתי)ולא הייתה לו שום תשובה
למטר האגרופים של קארווין.בסיבוב השני לסנר התעורר לחיים והגורם היה כושר גופני לקוי של קארווין
שלא נשאר לו אוויר לסיבוב השני. אין לי ספק שמדובר על לוחם טוב שהיה יכול להביס את לסנר בקלות -חבל.
הייתי מאוד רוצה לראות את קארווין חוזר (בכושר גופני טוב) שוב נגד לסנר בסיבוב שני
והפעם להפנים שהקרקע? זה השטח של לסנר.

פשוט פוצץ ללסנר את הצורה.לסנר היה ממש חסר אונים (לשמחתי)ולא הייתה לו שום תשובה
למטר האגרופים של קארווין.בסיבוב השני לסנר התעורר לחיים והגורם היה כושר גופני לקוי של קארווין
שלא נשאר לו אוויר לסיבוב השני. אין לי ספק שמדובר על לוחם טוב שהיה יכול להביס את לסנר בקלות -חבל.
הייתי מאוד רוצה לראות את קארווין חוזר (בכושר גופני טוב) שוב נגד לסנר בסיבוב שני
והפעם להפנים שהקרקע? זה השטח של לסנר.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

קשה לי לראות את קארווין משפר את הקרדיו שלו באופן משמעותי עקב גילו ומסת שריר עצומה שפשוט גומרת את החמצן של הגוף, שיפור הטקטיקה ייתן תוצאה טובה יותר.
נראה שהמחלה הפכה את לסנר לצנוע יותר (לא שלא שמחתי לראות את הבריון השכונתי חוטף מכות...)
מצד שני הוא ללא ספק כישרוני ביותר וחבל שנכנס ל-MMA בגיל מאוחר יחסית
נראה שהמחלה הפכה את לסנר לצנוע יותר (לא שלא שמחתי לראות את הבריון השכונתי חוטף מכות...)
מצד שני הוא ללא ספק כישרוני ביותר וחבל שנכנס ל-MMA בגיל מאוחר יחסית
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
היה אירוע מדהים!!
לסנר סתם פיות של המון אנשים עם הכנעת הערב (!!??!) לאחר שספג כמות אגרופים לפנים ששקולה בערך לכמות שקארווין העיף לכל יריביו ב UFC עד היום.
לא רק שהוא הפגין שהוא אתלט יוצא דופן אלא גם בן אדם עם לב אדיר ונחישות בלתי רגילה. כל אחד אחר היה מרים את ידיו לנוכח הסיבוב הראשון. אותו זה רק דרבן. אני לא רואה את ולסקז או את דוס סנטוס מנצחים אותו. אני פשוט לא רואה.
חוץ מזה כיף לראות את סוטירופליס מפגין את הג'יוג'יטסו הכי טוב ב LW פרט לבי ג'יי פן. לדעתי קרב בינהם יכול להיות קרב שחמט מדהים.
לסנר סתם פיות של המון אנשים עם הכנעת הערב (!!??!) לאחר שספג כמות אגרופים לפנים ששקולה בערך לכמות שקארווין העיף לכל יריביו ב UFC עד היום.
לא רק שהוא הפגין שהוא אתלט יוצא דופן אלא גם בן אדם עם לב אדיר ונחישות בלתי רגילה. כל אחד אחר היה מרים את ידיו לנוכח הסיבוב הראשון. אותו זה רק דרבן. אני לא רואה את ולסקז או את דוס סנטוס מנצחים אותו. אני פשוט לא רואה.
חוץ מזה כיף לראות את סוטירופליס מפגין את הג'יוג'יטסו הכי טוב ב LW פרט לבי ג'יי פן. לדעתי קרב בינהם יכול להיות קרב שחמט מדהים.
Need more cowbell
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

ולאזקז או דוס סאנטוס יכולים לנצח רק בעמידה, אם הם יצלחו למנוע מלסנר לשים אותם על הגב, סיכויים נמוכים לזה כי הם קטנים.
גם בעמידה יהיה להם קשה כי ראינו שללסנר סנטר פלדה, ככה שגם אם ייכנס איזה לאקי פאנץ, כנראה שזה לא יספיק.
גם בעמידה יהיה להם קשה כי ראינו שללסנר סנטר פלדה, ככה שגם אם ייכנס איזה לאקי פאנץ, כנראה שזה לא יספיק.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

ראיתי היום את UFC 116 בשלמתו (כמעט) איזה אירוע מדהים !
אחד הטובים שנראו בשנים האחרונות. קרבות מרתקים,נחישות,נעילות רגליים "שובבות"
בעיטה ישירה אחת לא מכוונת (אבל מאוד כואבת) ישר לביצים,אכזבות ושמחות.
והכי חשוב- הרבה רספקט/הערכה בין הלוחמים.
קרב טוב במיוחד היה בין Krzysztof Soszynski & Stephan Bonnar
תענוג.
לא, לא ראיתי שוב את לסנר מפוצץ במכות רצח- אבל ידיו עדיין מונפות.
בעיטה ישירה אחת לא מכוונת (אבל מאוד כואבת) ישר לביצים,אכזבות ושמחות.
והכי חשוב- הרבה רספקט/הערכה בין הלוחמים.
קרב טוב במיוחד היה בין Krzysztof Soszynski & Stephan Bonnar
תענוג.
לא, לא ראיתי שוב את לסנר מפוצץ במכות רצח- אבל ידיו עדיין מונפות.
UFC 117
וואי וואי איזה קרבות!!
כל כך כאב לי הלב על סונן,הבנאדם פירק את סילבה 4 וחצי סיבובים ופתאום בחוסר דעת
לקבל TRIANGLE איזה באסה.
ממש התבאסתי.
סילבה אחרי הקרב במסיבת עיתונאים אמר שהוא לא היה כשיר בגלל משהו בצלעות,אני לא קונה את זה.
מה שבטוח זה שסונן אחרי כל הדיבורים והקללות של על סילבה אמנם הפסיד אבל לפי דעתי הוא
גיבה את כל מה שאמר לפני הקרב.
יאללה עוד 2 דקות והיה לנו אלוף חדש,חבל.
נלסון-דוס סנטוס
אין ספק שדוס סנטוס בכמה רמות מעל נלסון העגלה הזה שבקושי היה לו אוויר להרים את עצמו.
סטרוב-כריסטיאן
המגדל הענק הזה עשה זאת שוב אחרי סיבוב ראשון שהייתי בטוח שיקבל נוקאאוט פיתאום בתחילת הסיבוב השני
הכניס נוקאאוט מרשים לכריסטיאן,מדהים.
וואי וואי איזה קרבות!!
כל כך כאב לי הלב על סונן,הבנאדם פירק את סילבה 4 וחצי סיבובים ופתאום בחוסר דעת
לקבל TRIANGLE איזה באסה.
ממש התבאסתי.
סילבה אחרי הקרב במסיבת עיתונאים אמר שהוא לא היה כשיר בגלל משהו בצלעות,אני לא קונה את זה.
מה שבטוח זה שסונן אחרי כל הדיבורים והקללות של על סילבה אמנם הפסיד אבל לפי דעתי הוא
גיבה את כל מה שאמר לפני הקרב.
יאללה עוד 2 דקות והיה לנו אלוף חדש,חבל.
נלסון-דוס סנטוס
אין ספק שדוס סנטוס בכמה רמות מעל נלסון העגלה הזה שבקושי היה לו אוויר להרים את עצמו.
סטרוב-כריסטיאן
המגדל הענק הזה עשה זאת שוב אחרי סיבוב ראשון שהייתי בטוח שיקבל נוקאאוט פיתאום בתחילת הסיבוב השני
הכניס נוקאאוט מרשים לכריסטיאן,מדהים.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

באמת כואב הלב על סונן שאכן גיבה את כל הטראשטוק שלו, 4 וחצי סיבובים לשכב על סילבה, מאוד נהניתי לראות את סילבה חוטף בשביל כל קרבות הריקודים האחרונים שלו.
מצד שני, אני מבין שהוא באמת עלה פצוע.
לא מבין מה רשמת על נלסון, הבן אדם חטף כאלה פצצות ולא נפל ולשניהם נגמר הכח אחרי סיבוב אחד. מה שכן אני בטוח שהתוכנית של נלסון הייתה לרדת לקרקע, וזה לא צלח.
סטרוב באמת הדהים...
גם מאט יוז עם חניקה מהסרטים.
פיץ-אלבס היה צפוי ומשעמם.
מצד שני, אני מבין שהוא באמת עלה פצוע.
לא מבין מה רשמת על נלסון, הבן אדם חטף כאלה פצצות ולא נפל ולשניהם נגמר הכח אחרי סיבוב אחד. מה שכן אני בטוח שהתוכנית של נלסון הייתה לרדת לקרקע, וזה לא צלח.
סטרוב באמת הדהים...
גם מאט יוז עם חניקה מהסרטים.
פיץ-אלבס היה צפוי ומשעמם.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
האירוע הזה כולו סונן. פשוט הישג מרשים. אחד הקרבות הכי מדהימים שראיתי בחיי.
זה היופי של הספורט, Nothing's over until it's over. היו כ"כ הרבה קרבות בלתי צפויים מתחילת השנה. דאפי נגד רוסו, לסנר נגד קארווין, אמליאננקו נגד וורדום ועכשיו גם סונן נגד סילבה. פשוט קרב מטורף.
זה היופי של הספורט, Nothing's over until it's over. היו כ"כ הרבה קרבות בלתי צפויים מתחילת השנה. דאפי נגד רוסו, לסנר נגד קארווין, אמליאננקו נגד וורדום ועכשיו גם סונן נגד סילבה. פשוט קרב מטורף.
Need more cowbell
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

עקב חוסר זמן ראיתי רק את סונן סילבה (שישי אראה את כולו) לא חושב שזה היה
קרב מלהיב, במיוחד שהוא היה חד צדדי. אבל כל הכבוד לסונן שפירק את סילבה ללא מענה
מצידו -אבל כמו שקורה לא פעם, נעילה אחת, והסיפור נגמר.
מקווה לראות את סילבה בקרבות טובים יותר ולא רק במגננה (ויש לו את הכישרון) אחרת
האליפות לא תישאר אצלו.
קרב מלהיב, במיוחד שהוא היה חד צדדי. אבל כל הכבוד לסונן שפירק את סילבה ללא מענה
מצידו -אבל כמו שקורה לא פעם, נעילה אחת, והסיפור נגמר.
מקווה לראות את סילבה בקרבות טובים יותר ולא רק במגננה (ויש לו את הכישרון) אחרת
האליפות לא תישאר אצלו.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

כתבה בבלייזר/ynet
UFC 118 ביום שבת הקרוב מפגיש בין מתאגרף בשם ג'יימס טוני בן 42 שזו לו הופעה ראשונה
ב־MMA - מולו יתמודד רנדי קוטור הגדול, שגם בגיל 47 אני לא רואה סיבה שמתאגרף שלא מאומן
באומנות לחימה משולבת יהווה איים,לא?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3942107,00.html
ב־MMA - מולו יתמודד רנדי קוטור הגדול, שגם בגיל 47 אני לא רואה סיבה שמתאגרף שלא מאומן
באומנות לחימה משולבת יהווה איים,לא?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3942107,00.html
לא רואה שום סיכוי לטוני.
פרטים נוספים כאן: http://www.metoraf.com/forums/viewtopic.php?f=2&t=20
כולנו מדברים על זה שם. עופר, מחכים לך...
פרטים נוספים כאן: http://www.metoraf.com/forums/viewtopic.php?f=2&t=20
כולנו מדברים על זה שם. עופר, מחכים לך...
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

נו טוב
זו בדיחה (גרועה) להעמיד מתאגרף, אפילו נניח הטוב ביותר, מול לוחם MMA מנוסה.
קוטור הוכיח שוב שעדיין כוחו במותניו, והקרב מול טוני היווה עבורו אימון קליל. (ועוד בגילו)
ישבתי היום עם בני הקטן שחובב MMA כמוני לצפות בחלק מהקרבות- והוא זרק משפט שנראה לו
"שטוני מפרק את קוטור" כמעט קפצתי עליו בתנועת וואזארי בגו'דו...
ואמרתי לו "איך אתה מעיז בכלל לחשוב על דבר כזה"
לא עברו כמה דקות והוא הבין שהיציאה שלו לא הייתה במקום.
זה מזכיר לי שבאחד האירועים המוקדמים ב UFC אחד הלוחמים המובילים דאז לאחר ניצחון ואנדרנלין גבוה
הזמין את טייסון שישב באולם לקרב מולו,ובמיידית -היה שם בלגן שלם ורק הפעלת כוח רב
מצד המאבטחים מנע עימות ישיר שהיה סביר להניח גורם לטייסון לא רק לנשוך/לנגוס באוזנו של הוליפלד
אלא אפילו לעשות מעשים חמורים יותר, ממצוקה...
אגב היכן נעלם השופט החביב (ברח לי שמו...) שהיה בעצמו לוחם MMA?
קוטור הוכיח שוב שעדיין כוחו במותניו, והקרב מול טוני היווה עבורו אימון קליל. (ועוד בגילו)
ישבתי היום עם בני הקטן שחובב MMA כמוני לצפות בחלק מהקרבות- והוא זרק משפט שנראה לו
"שטוני מפרק את קוטור" כמעט קפצתי עליו בתנועת וואזארי בגו'דו...
ואמרתי לו "איך אתה מעיז בכלל לחשוב על דבר כזה"
לא עברו כמה דקות והוא הבין שהיציאה שלו לא הייתה במקום.
זה מזכיר לי שבאחד האירועים המוקדמים ב UFC אחד הלוחמים המובילים דאז לאחר ניצחון ואנדרנלין גבוה
הזמין את טייסון שישב באולם לקרב מולו,ובמיידית -היה שם בלגן שלם ורק הפעלת כוח רב
מצד המאבטחים מנע עימות ישיר שהיה סביר להניח גורם לטייסון לא רק לנשוך/לנגוס באוזנו של הוליפלד
אלא אפילו לעשות מעשים חמורים יותר, ממצוקה...
אגב היכן נעלם השופט החביב (ברח לי שמו...) שהיה בעצמו לוחם MMA?