YES או HOT
תעשה חיפוש באתר, ישנם המון שרשורים בנושא... אולי הנושא המדובר ביותר בפורום שידורים דיגיטליים.
הדעה הרווחת בכל אופן היא שלYES איכות שידורים טובה יותר.
אני בעל YES כבר כמה חודשים, לאחר שנים רבות בהוט, לדעתי התוכן של HOT טוב יותר באופן משמעותי. אני העדפתי איכות שידורים טובה.
הממיר הרצוי בYES הוא ADB3100
הדעה הרווחת בכל אופן היא שלYES איכות שידורים טובה יותר.
אני בעל YES כבר כמה חודשים, לאחר שנים רבות בהוט, לדעתי התוכן של HOT טוב יותר באופן משמעותי. אני העדפתי איכות שידורים טובה.
הממיר הרצוי בYES הוא ADB3100
"חוני חוני (עם שורוק) פם פם פם"
הכל עניין של טעם.
אמנם מס' שעות הצפייה שלי לא השתנה מאז שרכשנו פלזמה (בד בבד עברנו ל-יס), אבל אני מוצא את עצמי הרבה פעמים מזפזפ לשווא ונותן צ'אנס לכל מיני סדרות וערוצי סרק.
בהוט תמיד היה מה לראות. חסר לי ערוץ כמו ביפ לדוגמא, וכשמשווים בין ערוצי 3 המקבילים, בכלל נוק אאוט לטובת HOT (סדרות מקור, סדרות רכש).
ולמרות הכל אני נשאר ב- YES.
אמנם מס' שעות הצפייה שלי לא השתנה מאז שרכשנו פלזמה (בד בבד עברנו ל-יס), אבל אני מוצא את עצמי הרבה פעמים מזפזפ לשווא ונותן צ'אנס לכל מיני סדרות וערוצי סרק.
בהוט תמיד היה מה לראות. חסר לי ערוץ כמו ביפ לדוגמא, וכשמשווים בין ערוצי 3 המקבילים, בכלל נוק אאוט לטובת HOT (סדרות מקור, סדרות רכש).
ולמרות הכל אני נשאר ב- YES.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
shay,
באיזה שעות אתה מדבר?
אנחנו פשוט לא מצליחים בבית שלי להדביק את קצב הסדרות הטובות ב-YES. כלומר, אין לנו מספיק שעות ביממה בשביל לראות גם את זה וגם את שאר הדברים שאנחנו אוהבים... יש כמה סדרות שאני פשוט חושב שאנטוש פשוט מחוסר זמן לצפות בהן...
באיזה שעות אתה מדבר?
אנחנו פשוט לא מצליחים בבית שלי להדביק את קצב הסדרות הטובות ב-YES. כלומר, אין לנו מספיק שעות ביממה בשביל לראות גם את זה וגם את שאר הדברים שאנחנו אוהבים... יש כמה סדרות שאני פשוט חושב שאנטוש פשוט מחוסר זמן לצפות בהן...
אבודים, 24, סאותפארק, יצפאן, כל קומדיות הרכש בערוץ 3. בנוסף תנסה להשוות בין ההשקעה ב "ערב טוב עם גיא פינס" לבדיחה המקבילה שיש לנו ב "יס" , סדרות מקור כמו בטיפול, מיני סדרות שיוצאות בלי סוף בערוץ 3, טלנובלות מקומיות (לאוהבי הז'אנר) בלי סוף לעמות אחת עם שידורים חוזרים אינסופיים .
באובייקטיביות מלאה, אין מה להשוות לגבי השקעה בתוכן.
באובייקטיביות מלאה, אין מה להשוות לגבי השקעה בתוכן.