roomba מ EBAY - מה הצפי למיסים ?
-
shragagaga
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
שלום לכל חובבי ה ROOMBA
ראיתי כי ניתן להשיג את ה ROOMBA 560 כולל משלוח וספק מומר ל 220V בכ 400$ ב EBAY.
כמה בערך יגבו ממני בחורינו הטובים במכס ? האם לדעתכם זה כדאי יחסית לקניה בארץ ?
שרגא
ראיתי כי ניתן להשיג את ה ROOMBA 560 כולל משלוח וספק מומר ל 220V בכ 400$ ב EBAY.
כמה בערך יגבו ממני בחורינו הטובים במכס ? האם לדעתכם זה כדאי יחסית לקניה בארץ ?
שרגא
Roomba
היי,
המכס+מע"מ על שואבי אבק הוא 33%. אם זה ייעצר במכס או לא, זאת כבר שאלה אחרת, אבל אין ספק שחבילה גדולה כזו מעוררת חשד.
אני רכשתי את ה-Roomba 560 ב-230$ (בבדיקה שערכתי, ניתן למצוא כרגע ב-eBay מחירים דומים) + 125$ עבור משלוח (יומי) + מכס דרך UShops.
בכל מקרה, המחיר בארץ הוא 2000 ש"ח. עסקה של 400$ + מכס 33% (בסבירות גבוהה) יוצאת כמעט אותו המחיר (ללא האחריות, שניתן לחלוק לגבי טיבה), ולכן לא נראית לי משתלמת במיוחד...
המכס+מע"מ על שואבי אבק הוא 33%. אם זה ייעצר במכס או לא, זאת כבר שאלה אחרת, אבל אין ספק שחבילה גדולה כזו מעוררת חשד.
אני רכשתי את ה-Roomba 560 ב-230$ (בבדיקה שערכתי, ניתן למצוא כרגע ב-eBay מחירים דומים) + 125$ עבור משלוח (יומי) + מכס דרך UShops.
בכל מקרה, המחיר בארץ הוא 2000 ש"ח. עסקה של 400$ + מכס 33% (בסבירות גבוהה) יוצאת כמעט אותו המחיר (ללא האחריות, שניתן לחלוק לגבי טיבה), ולכן לא נראית לי משתלמת במיוחד...
-
shragagaga
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
אכן נשמע לא משתלם.
אם כבר ציינת את UShops, האם עדיץ לבצע את המשלוח דרכם ? באותו מחיר (ואפילו פחות) ניתן לשלוח ישירות לארץ. האם יש להם יתרונות, למשל במכס ?
אם כבר ציינת את UShops, האם עדיץ לבצע את המשלוח דרכם ? באותו מחיר (ואפילו פחות) ניתן לשלוח ישירות לארץ. האם יש להם יתרונות, למשל במכס ?