המלצה למקרן - עד 80,000 ש"ח
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
eladdo,
חחח זה לא יקח לפנסוניק שנה (רמז רמז), יש להם שתי סנוניות 1080P בדרך.
חוץ מזה יש כמה וכמה מקרנים בדרך בטכנולוגיות שונות וכולן שמות את ה-RUBY בכוונת (מכיר שני מקרני LCOS בדרך, DLP כמובן, 3DLP לא נראה לי בזמן הקרוב, וכמובן LCD שאני לא מצליח להבין מדוע לוקח להם כ"כ הרבה זמן).
חחח זה לא יקח לפנסוניק שנה (רמז רמז), יש להם שתי סנוניות 1080P בדרך.
חוץ מזה יש כמה וכמה מקרנים בדרך בטכנולוגיות שונות וכולן שמות את ה-RUBY בכוונת (מכיר שני מקרני LCOS בדרך, DLP כמובן, 3DLP לא נראה לי בזמן הקרוב, וכמובן LCD שאני לא מצליח להבין מדוע לוקח להם כ"כ הרבה זמן).
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תודה על המידע והמיקוד. קראתי הרבה על הרובי בזכותכם ועד כמה שאפשר להתרשם מקריאה - מדליק.
יש המלצות על חנות / יבואן בארץ לרכוש דרכו את הרובי?
מעוניין בפרויקט התקנה שיכלול הוספת תריסים חשמלים (עם שלט), מסך יורד, העתקת הפלזמה והרמקולים הנוכחים לחדר יעודי, חיווט וכו'.
ועוד שאלה: יש לנו גמישות במיקום המקרן - נוכל למקם אותו בין כלום (אני מניח שפחות מ-3 מטר לא הגיוני) ל 7 מטר ממיקום המסך כך שאפשר לשלוט בגודל התמונה, כך אני מבין. יש כללי אצבע למרחק מיקום המקרן ב-setup כזה? עמדת הצפיה שלנו קבועה - במרחק שמאפשר לראות את מסך ה-42" ואני לא מאמין שנתחיל להזיז את הספות קדימה / אחורה בין הפלזמה / למקרן. אנחנו מעוניינים במסך "גדול" - כדי להנות מההבדל בין המקרן ומסך ה-42" הנוכחי.
שאלה נוספת בקשר למסך: יש חסרונות משמעותים במסך שיורד מהתקרה / המלצות גם כאן לדגם high-end? קראתי שיש למסכים gain שונה - איך יודעים איזה gain לבחור? הפניה למאמר ל-newbies במקרנים/מסכים תעזור. את הכתבה הזו של עפר קראתי - http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... cle&sid=22
תמונות של ה-setup המלא יועלו לאתר hopefuly תוך מספר שבועות כשהפרויקט יסתיים - החלטנו לא לחכות הלאה לדגמים עתידים ולרוץ קדימה עם פרויקט המקרן. דהיינו מחפש עכשיו חנות ממולצת לראות בה את הרובי עם חומר שמוכר לנו, ולרוץ.
שוב המון תודה על המידע! פשוט כיף למצוא עוד מכורים לעניין שעוזרים בכזו שמחה.
יש המלצות על חנות / יבואן בארץ לרכוש דרכו את הרובי?
מעוניין בפרויקט התקנה שיכלול הוספת תריסים חשמלים (עם שלט), מסך יורד, העתקת הפלזמה והרמקולים הנוכחים לחדר יעודי, חיווט וכו'.
ועוד שאלה: יש לנו גמישות במיקום המקרן - נוכל למקם אותו בין כלום (אני מניח שפחות מ-3 מטר לא הגיוני) ל 7 מטר ממיקום המסך כך שאפשר לשלוט בגודל התמונה, כך אני מבין. יש כללי אצבע למרחק מיקום המקרן ב-setup כזה? עמדת הצפיה שלנו קבועה - במרחק שמאפשר לראות את מסך ה-42" ואני לא מאמין שנתחיל להזיז את הספות קדימה / אחורה בין הפלזמה / למקרן. אנחנו מעוניינים במסך "גדול" - כדי להנות מההבדל בין המקרן ומסך ה-42" הנוכחי.
שאלה נוספת בקשר למסך: יש חסרונות משמעותים במסך שיורד מהתקרה / המלצות גם כאן לדגם high-end? קראתי שיש למסכים gain שונה - איך יודעים איזה gain לבחור? הפניה למאמר ל-newbies במקרנים/מסכים תעזור. את הכתבה הזו של עפר קראתי - http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... cle&sid=22
תמונות של ה-setup המלא יועלו לאתר hopefuly תוך מספר שבועות כשהפרויקט יסתיים - החלטנו לא לחכות הלאה לדגמים עתידים ולרוץ קדימה עם פרויקט המקרן. דהיינו מחפש עכשיו חנות ממולצת לראות בה את הרובי עם חומר שמוכר לנו, ולרוץ.
שוב המון תודה על המידע! פשוט כיף למצוא עוד מכורים לעניין שעוזרים בכזו שמחה.
אתה יכול לפנות ישירות לישפאר
או למולי מסינמה פרדיסו 035449674. לגבי המסך, אם אתה מתכוון להציב אותו כך שיכסה את הפלזמה בעת הקרנה (כלומר לא יהיה צמוד לקיר) תקנה מסך עם מותחנים בצדדים. זה מייקר את העניין משמעותית, אבל אני התקנתי מסך חשמלי שיכסה את הLCD בעת הקרנה ובגלל שהוא לא צמוד לגמרי לקיר, סבלתי מגלים ונדנודים לאורך המסך.
מדובר במסך איכותי של DRAPER וזה עדיין לא עזר. קח את זה בחשבון כשאתה מזמין את המסך. אני את שלי החזרתי בגלל התופעה הזו.
מדובר במסך איכותי של DRAPER וזה עדיין לא עזר. קח את זה בחשבון כשאתה מזמין את המסך. אני את שלי החזרתי בגלל התופעה הזו.
בנוסף בעיניין המסך, מכיוון שאתה הולך עד הסוף, תתעניין גם במיסוך חשמלי אשר תוכל לכוונו לתת לך מסגרת שחורה עבור סרטים בעלי מלבנים שונים.
דוגמא: http://www.da-lite.com/products/product ... =33&pID=65
דוגמא: http://www.da-lite.com/products/product ... =33&pID=65
משה
ל-stewart יש מסכים יורדים עם מתיחה כך שהם נשארים ישרים כמו פלס.
המחירים בהתאם.
יבואן AUDIO NOTE בהרצליה.
בהתקנת RUBY יש לשים לב ש-lens shift שלו מאוד מוגבל.
אבל את כל הכאב ראש הזה צריל להשאיר למתקין מקצועי שיסגור את כל הפינות.
לא בטוח שיש את רובי בתצוגה בארץ אבל שווה כמון לבדוק מול ישפאר.
בהצלחה ואתה תיהנה הרבה מהתמונה של המקרן הזה.
במיוחד בחומר של 1080.
המחירים בהתאם.
יבואן AUDIO NOTE בהרצליה.
בהתקנת RUBY יש לשים לב ש-lens shift שלו מאוד מוגבל.
אבל את כל הכאב ראש הזה צריל להשאיר למתקין מקצועי שיסגור את כל הפינות.
לא בטוח שיש את רובי בתצוגה בארץ אבל שווה כמון לבדוק מול ישפאר.
בהצלחה ואתה תיהנה הרבה מהתמונה של המקרן הזה.
במיוחד בחומר של 1080.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4858
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
מקרן CRT טוב של 9" (מה שאתה מכנה בארקו)
נחשב עד לא מזמן לרפרנס של איכות התמונה , כיום יש רבים שטוענים שהרובי עולה שליהם.
בכל מקרה, למכשירים האלו יש אפשרות להקרין רזולוציה גבוהה משמעותית מ1080P (עד פי 2 ) ויש להם חיי מנורה ארוכים מכל מכשיר דיגיטלי.
החסרונות הם, מסורבלות, גודל, סיבוכיות התקנה, עוצמת הארה מוגבלת וכ'.
למי שהמגבלות האלו לא מפחידות אותו, מקרני CRT הם מלכי העלות תועלת של הוידאו לכוון יותר של התועלת.
בכל מקרה, למכשירים האלו יש אפשרות להקרין רזולוציה גבוהה משמעותית מ1080P (עד פי 2 ) ויש להם חיי מנורה ארוכים מכל מכשיר דיגיטלי.
החסרונות הם, מסורבלות, גודל, סיבוכיות התקנה, עוצמת הארה מוגבלת וכ'.
למי שהמגבלות האלו לא מפחידות אותו, מקרני CRT הם מלכי העלות תועלת של הוידאו לכוון יותר של התועלת.
- oferlaor
- מנהל

אין ולא תהיה תצוגה של RUBY בארץ, פשוט בגלל העלות של המכשיר והעלות היקרה, יחסית, של זמן המנורה שלו.
זה מסוג הדברים שחייבים לרכוש SIGHT UNSEEN.
לגבי חנויות, כל חנות שעובדת עם ישפאר תוכל לעזור לך. לא חושב שכדאי לרכוש הישר מישפאר פשוט בגלל שאתה תזדקק למומחה התקנות וחבל לשלם על זה בנפרד - תרכוש דרך חנות והם ידאגו להתקנה, כבלים וכל הבעיות האחרות.
לגבי מסך, אישית כל הנמתחים למינהם תמיד נראים לי עם טיפה גלים וזה מעצבן נורא. למקרן ברמה הזו שווה לרכוש מסך יעודי עם מסגרת (משהו כמו STEWART) בהזמנה אישית. זה נראה הרבה יותר טוב.
זה מסוג הדברים שחייבים לרכוש SIGHT UNSEEN.
לגבי חנויות, כל חנות שעובדת עם ישפאר תוכל לעזור לך. לא חושב שכדאי לרכוש הישר מישפאר פשוט בגלל שאתה תזדקק למומחה התקנות וחבל לשלם על זה בנפרד - תרכוש דרך חנות והם ידאגו להתקנה, כבלים וכל הבעיות האחרות.
לגבי מסך, אישית כל הנמתחים למינהם תמיד נראים לי עם טיפה גלים וזה מעצבן נורא. למקרן ברמה הזו שווה לרכוש מסך יעודי עם מסגרת (משהו כמו STEWART) בהזמנה אישית. זה נראה הרבה יותר טוב.
מקרן CRT יכול להגיע למימדים של מטר על חצי מטר על 40סמ גובהaloni כתב:המממ, ראיתי אצל סאבו פעם מקרן בארקו (אין לי מושג דגם ומחיר) וראו חומר HD חבל"ז.
מה יש לכם להגיד על המקרנים האלו? באיזה ליגה הם נחשבים? מה זה אומר "מפלצות CRT"? גדולים?...
ולשקול איזה 60 קילו ויותר ...כל זה מעל הראש שלך....נופל
ישראל
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
נדמה לי שהמקרן של רומן (בארקו 9 אינטש) שוקל 85 ק"גil62 כתב:מקרן CRT יכול להגיע למימדים של מטר על חצי מטר על 40סמ גובהaloni כתב:המממ, ראיתי אצל סאבו פעם מקרן בארקו (אין לי מושג דגם ומחיר) וראו חומר HD חבל"ז.
מה יש לכם להגיד על המקרנים האלו? באיזה ליגה הם נחשבים? מה זה אומר "מפלצות CRT"? גדולים?...
ולשקול איזה 60 קילו ויותר ...כל זה מעל הראש שלך....נופלכואב 2 דקות ואחר כך אתה כבר לא מרגיש כלום לעולם
![]()
ישראל...
מאוד יכול להיות שמה שראית בסאבו אודיו זה בכלל מקרן DLP
של ברקו. לברקו יש גם סדרה נחשבת של מקרני DLP ורן שביט (סאבו אודיו) הוא היבואן שלהם.
- Abikhzer2000
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תקח גם את optoma בחשבון
באוגוסט הקרוב Optoma מתוכננים להוציא את המקרן החדש HD81 עם נתונים שווים ל Ruby אבל גם עם כמה יתרונות נוספים.
3YEAR WARRANTY & 1 YEAR HOT SWAP (אני מאמין שסוני נותנים רק שנה)
Video/color enhancement processor included (אין ב Ruby)
900+ ANSI lumen (לעומת 800 ב Ruby)
(המחיר דרך אגב אמור להיות אותו הדבר כמו ה Ruby)
יש גם חסרון שתי חסרונות כמובן
1) אין Lens shift. זאת אןמרת שאתה צריך לבדוק אם offset של 27% מתאים לך.
2) המקרן עדיין לא יצא ואין בקורות עליו.
שיהיה בהצלחה בכל מקרה.
ערן
3YEAR WARRANTY & 1 YEAR HOT SWAP (אני מאמין שסוני נותנים רק שנה)
Video/color enhancement processor included (אין ב Ruby)
900+ ANSI lumen (לעומת 800 ב Ruby)
(המחיר דרך אגב אמור להיות אותו הדבר כמו ה Ruby)
יש גם חסרון שתי חסרונות כמובן
1) אין Lens shift. זאת אןמרת שאתה צריך לבדוק אם offset של 27% מתאים לך.
2) המקרן עדיין לא יצא ואין בקורות עליו.
שיהיה בהצלחה בכל מקרה.
ערן
- oferlaor
- מנהל

הוא מבוסס SINGLE CHIP DLP, כלומר הוא מראש מתחיל במינוס בכמה נושאים. מה שחשוב זה מה יהיה ה-CONTRAST RATIO שלו.
לגבי עיבוד תמונה, ה-RUBY לא ממש זקוק למעבד תמונה, העיבוד הפנימי שלו לא רע בכלל, לפי כל הדיווחים.
לגבי עיבוד תמונה, ה-RUBY לא ממש זקוק למעבד תמונה, העיבוד הפנימי שלו לא רע בכלל, לפי כל הדיווחים.