איזה דגמים?guyezra כתב:ב-4K אני מניח שאתה יכול להשיג את הפוג'יטסו (אולי בפחות) שהוא מקרן HD
כמובן שב-4K לא תקבל את פאר הטכנולוגיה של היום, אבל לתקציב הזה תהנה ממנו...
יש עוד דגמים חוץ משל פוגיטסו?
תוכל לעזור לי עם שאר השאלות?
איזה דגמים?guyezra כתב:ב-4K אני מניח שאתה יכול להשיג את הפוג'יטסו (אולי בפחות) שהוא מקרן HD

guyezra כתב:עוד דגמים ליד שנייה - פנסוניק 500 אולי אפילו פנסוניק 700 ייכנס לך בחלק העליון ביותר של התקציב שהגדרת למקרנים יד שנייה.
לסרטים לא הייתי קונה מקרן פרזנטציות, הייעוד שלו אחר והאיכות תהייה נמוכה.
ישיבה באלכסון? תלון בך ואיך ניתן לסדר את החדר...
בשביל זה אתה צריך מקרן עם יכולת של Horizontal Lens Shift.erezep כתב:guyezra כתב:עוד דגמים ליד שנייה - פנסוניק 500 אולי אפילו פנסוניק 700 ייכנס לך בחלק העליון ביותר של התקציב שהגדרת למקרנים יד שנייה.
לא דיברתי על ישיבה באלכסון, אלא הקרנה באלכסון,
שמעתי שיש דבר כזה, ההקרנה מתבצעת מהצד אך התמונה נשארת באותו מקום (תקן אותי אם אני טועה)
כך שבמקום שהמקרן יהיה מאחורי או מעליי, הוא ימקום בפינה של החדר למשל....
אוקיי. תודה.moco כתב:בשביל זה אתה צריך מקרן עם יכולת של Horizontal Lens Shift.erezep כתב:guyezra כתב:עוד דגמים ליד שנייה - פנסוניק 500 אולי אפילו פנסוניק 700 ייכנס לך בחלק העליון ביותר של התקציב שהגדרת למקרנים יד שנייה.
לא דיברתי על ישיבה באלכסון, אלא הקרנה באלכסון,
שמעתי שיש דבר כזה, ההקרנה מתבצעת מהצד אך התמונה נשארת באותו מקום (תקן אותי אם אני טועה)
כך שבמקום שהמקרן יהיה מאחורי או מעליי, הוא ימקום בפינה של החדר למשל.......
מכיר עוד דגמים טובים?guyezra כתב:ב-4K אני מניח שאתה יכול להשיג את הפוג'יטסו (אולי בפחות) שהוא מקרן HD
erezep כתב:מכיר עוד דגמים טובים?guyezra כתב:ב-4K אני מניח שאתה יכול להשיג את הפוג'יטסו (אולי בפחות) שהוא מקרן HD
אני די תקוע...אני לא כל כך מוצא את הדגמים שנתתם ביד שניה כרגע....