שרשור תגובות: סרט לסופשבוע: הארי פוטר ואוצרות המות חלק 2

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
ItamarNimrod פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
כתב קולנוע
כתב קולנוע
תגובות: 700
נתן תודות: 451 פעמים
קיבל תודות: 378 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

למאמר: סרט לסופשבוע: הארי פוטר ואוצרות המות חלק 2

תמונה

לפני 10 שנים יצא הסרט הראשון בסדרת "הארי פוטר". מאז זרמו הרבה דולרים בנהר, התחלפו במאים, שחקנים ועכשיו - 10 שנים אחרי, מגיע החלק שחותם את הסדרה. מבקר הקולנוע שלנו הלך לראות, שרד וחזר לספר לכם על זה, הנה הביקורת.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 42949
נתן תודות: 1998 פעמים
קיבל תודות: 4462 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

מצויין :אחלה:

bg1987
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1232
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

אחלה כתבה, והמסקנה נכונה.
אבל יש הסתייגות, אי אפשר לבוא לסרט הזה בלי לראות סרטים קודמים\לקרוא ספרים. אחרת אתה הולך לאיבוד.
למעט ה2 הראשונים קראתי את כל הספרים עם היציאה שלהם. ככה שלקח לי קצת זמן להזכר בפרטים, והרגשתי קצת אבוד בזה שנזרקתי לסרט, שהחל מהאמצע לא ניסה אפילו לעשות איזה הקדמה או סיכום, תחושה של חזרה מהפסקה.

לגבי העלילה, קיבלתי אותן תחושות כמו שקראתי את הספר. התחושה הכללית שהיה אחלה, אבל אפשר היה יותר (אני לא מפרט בשביל ספויילרים).

אני הלכתי לראות את הסרט ב3D בעקבות דרישה נחרצת של אוחתי ובת דודה שלי. אבל הרגשתי שהוא רק גורע, ולא ראיתי בו שום תוספת.

לסיכום זה היה סרט מהנה, עם אחלה אפקטים נאמן מספיק למקור. רק לא ב3D ולא בלי לראות את הסרטים הקודמים\לקרוא את הספרים.
נערך לאחרונה על ידי bg1987 ב 30/07/2011 1:56, נערך פעם 1 בסך הכל.

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2044
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

שבוע שעבר הייתי בסינמה סיטי (סאונד ותמונה מעולים!)
אני לא קראתי\ראיתי שום סרט או ספר מהסדרה- ובכל זאת עם קצת רקע מחברי שהיה איתי- הבנתי את העלילה המרכזית...
סה"כ נהנתי מאיכות הצפייה, נחמד מאוד..

uriler
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 10116
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

בדיוק חזרתי עכשיו מההקרנה בסינמה סיטי ראשל״צ, ב 3D.

אני לא מסכים עם המסקנה העיקרית - לי תלת המחמד כן העצים את החוויה, לא רק בגלל האפקטים אלא גם בגלל העומק המוגבר של הרקעים וההתרחשויות.

אני ״מכור״ של סדרת הספרים, קראתי את כל השבעה מספר דו ספרתי של פעמים, ולמרות הרבה דברים שהוחסרו בסרטים (כולל זה האחרון) או החלפות של סצנות מורכבות מהספר ברגעים פשוטים וקצרים יותר, בהחלט הייתה פה העברה יפה של רוח הדברים.

זה בהחלט סרט שאקנה ב BD בגרסה מורחבת ואהנה לצפות בו שוב.

אגב, אני מחלק את עולם ה״סרטים על פי ספרים״ לשתי קטגוריות עיקריות -
1. אכן מבוסס על הספר.
2. נושא את אותו השם אבל לא קשור לכלום.

בכל קטגוריה יש טובים יותר ופחות (דוגמא מעולה לקטגוריה 2 הוא הסרט ״לוחמי החלל״ / Starship Troopers, שאולי שאב השראה מהספר אבל שונה לחלוטין בדמויות, קישורים ועלילה - ועדיין הוא אחלה סרט.

הארי פוטר השביעי (חלק ב׳) שייך בהחלט לקטגוריה הראשונה, והוא מהטובים בה לטעמי.

eliel1010
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1557
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

סרט מעולה! אני לצערי ראיתי אותו בקולנוע גלובוס מקס בקריון קרית ביאליק ולצערי התאכזבתי מאוד מאוד מהקרנה עצמה, הקרינו את הסרט באולם שהיה אולם המקס לשעבר ואני כן יכול להעיד שהסאונד היה טוב והתלת מימד היה מעולה, אבל! התמונה היתה פשוט זוועה !! חסרת צבע וכהה עד למצבים שבקטעים החשוכים כמעט ולא הצלחתי להבין מה רואים.. אני מגדיר מקרה כזה כפשוט זלזול בלקוח! שבוע לפני ראיתי רובטריקים באותו קולנוע באולם אחר שלהם ושם פשוט הכל היה מעולה אבל מה שקורה באולם המקס הוא פשוט בושה. (n)

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3906
נתן תודות: 341 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

תודה על הסקירה (Y)
צפיתי בהקרנת 3D (הילדים התעקשו) ברב חן הרצליה. אני מחבב את האולם הזה בשל מיעוט הצופים ואיכות ההקרנה. שבת ב 14:00 היו אולי 10 אנשים באולם. התמונה היתה איכותית (אבל מעט חשוכה...3D) והסאונד טוב.
הסרט עצמו ארוך ונמרח. לועס עבור הצופה את כל הסידרה. ה 3D היה חיוני בחלק מהסצינות.
Enjoy the Silence

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4904
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שרשור שלא נקרא #8 

uriler כתב:בדיוק חזרתי עכשיו מההקרנה בסינמה סיטי ראשל״צ, ב 3D.

אני לא מסכים עם המסקנה העיקרית - לי תלת המחמד כן העצים את החוויה, לא רק בגלל האפקטים אלא גם בגלל העומק המוגבר של הרקעים וההתרחשויות.
...
(Y)
גם משפחתי נהנתה מהסרט בתלת מימד וגם אני.
ארז

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1193
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שרשור שלא נקרא #9 

הסרט היה מצויין - התלת מימד פשוט מזעזע ברמות, כמעט הרס את הסרט. כמה פעמים הרמתי את המשקפיים - הבדל שמיים וארץ!
כמו ב"שודדי הקריביים 4," בתלת מימד לא הוסיף שום עומק, שום חוויה, שום מימד - רק העיק והיקהה את הסרט. והכל נעשה ע"י האולפנים בשביל עוד $$.
לפחות בעולם הצופים מתחילים להתפכח מזה. לכל מי שעדיין לא ראה - מאוד מאוד מומלץ להתרחק מהתלת-מימד ולראות בגרסה הרגילה.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.

bilbog
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שרשור שלא נקרא #10 

שלום,
לאחר שבועיים בהם לא ניתן היה להשיג כרטיס לסרט גם בהקרנת חצות (סינמה סיטי ראשל''צ) אשתי ואני צפינו אתמול בגרסה הרגילה.
מעבר לכל האמירות של ''תופעה תרבותית'' ו ''להפרד בכבוד'' , הסרט אכן עומד בכל הציפיות שניתלו בו והוא ראוי בהחלט להבחן ככל סרט מצויין אחר שעומד בפני עצמו. לעניות דעתי האולפנים נקטו בצעד חכם מבחינה סיפורית-אמנותית (וללא קשר לרצונם במקסימום ירוקים) שכן , לאחר צפייה , מבינים כי קשה מאוד עד בלתי אפשרי לדחוס את שני הסרטים לסרט אחד , אלא עם עושים כמעשה המר''ן הגאון פיטר ג'קסון ב''שר הטבעות'' ומנפיקים סרט של 3 שעות ויותר, גזירה שלא כולם יכולים לעמוד בה.
ולסרט עצמו. אינני זוכר עוד סרט שרובו המוחלט (!!) צולם בחשיכה (גם לא ''שני הצריחים''). אפילה זו לאורך זמן תורמת רבות לאווירה ולמעשה קשה לחשוב על הסרט בהקשר ''מואר יותר'', והחושך, הצללים והשקט הם ממש דמות נוספת בתסריט (ובעתיד יהווה מבחן מעולה למסכים למיניהם :twisted: ) כמו כן, הבמאי נהג בחכמה כשהצליח לא ליפול למלכודת הקלישאות הכה עניפה שסרט זה טומן בחובו . בקטעים המרגשים/מותחים אין כלל מוזיקה והשקט פשוט מדגיש את מה שמתרחש על המסך והשפעתו גדולה בהרבה לעומת האופציה המוסיקלית.
לגבי אמינות העלילה, אכן -כמו תמיד - יש אילוצים אך כמי שקרא את הספרים אין בהם כדי לגרוע מעוצמת הסיפור ולראייה, אישתי שלא קראה אותם ולא חשבה ש''חסר משהו''.
לסיום, ממליץ בחום רב לפרגן לעצמכם סרט מרגש ומפעים ,שבשיאו יצליח לדגדג (מלמטה :wink: ) ל''שיבת המלך'' ויגרום לכם לחשוב עליו הרבה אחרי כותרות הסיום. ותביאו טישיו (f)
Gravity cannot be held responsible for people falling in love

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1271
שם מלא: יוסף הרי
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

כל סדרת סרטי הרי פוטר - לדעתי סרטים בינוניים שחירבנו לחלוטין

שרשור שלא נקרא #11 

את עלילת ספרי הארי פוטר.

כמו שאני מסיק ממה שהסוקר בעל הכוונות הטובות כתב, גם החלק האחרון אינו שונה, והאקשן מעל לכל.

סדרת "הארי פוטר" היא בהחלט סדרת מופת שהמחברת הכניסה בה כמה יכולות גאוניות.

זו סדרת מסתורין שעולה על אגאתה כריסטי ומתחרה בקלות בטובי כותבי ספרים בלשיים כמו אלרי קווין או ספרי "נרו וולף".

יש כאן ספרות ספורט נהדרת לצעירים.

יש כאן ביקורת חברתית, אנטי גזענית. ואנטי אצולה - מאוד אפייני לסופרת בריטית שאינה אצולה.

יש גם ביקורת על תרבות של צהובונים והנטיה של אנשים להאמין למה שכתוב בעיתון.

יש בסדרה עולם פנטסיה שלם בעל חוקיות מורכבת שקבלה חיזוק והרחבה מתגובות של קוראים, שהסופרת התחשבה בהם.

וזה רק על קצה המזלג. כל זה הוליבוד זרקה לפח. בכל מקום שבמקור יש תחכום ונדרשת מחשבה ואינטליגנציה, הועדף האקשן. עדיף תמיד שהגיבור תלוי ביד אחת וקרוב למותו ורצוי להקדיש לכך זמן רב על פני כל הניואנסים הדקים שיש בספר.

בגלל שלאחר רציחת הספרים על ידי הוליבוד נשאר סרט רגיל עם כל חוסר ההיגיון שמקובל בסרטי הוליבוד, ואז מי שלא יודע זה לא חסר לו.

גם הסרט שר הטבעות שונה לא מעט מהספר, כי בדרך כלל ספר טוב, הוא "בלתי סריט" כמו שאמר ג'קסון, אבל ההבדל האו הכבוד שהבמאי והתסריטאים רחשו למקור, והם העבירו את הרוח של הספר.

סרטי הארי פוטר מגלים חוסר הבנה מוחלט של יוצריו לרוח הספר, מפגינים זלזול במסרים שלו, והתסריטאי הקלוצ הזה נראה לי שמעולם לא קרא את הספרים רק תקצירים.

אנו כנראה צריכים לחכות שה- BBC יעשו סדרה שתצולם במשך 7 שנים רצופות.

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: כל סדרת סרטי הרי פוטר - לדעתי סרטים בינוניים שחירבנו לחלוטין

שרשור שלא נקרא #12 

yosihary כתב:את עלילת ספרי הארי פוטר.

כמו שאני מסיק ממה שהסוקר בעל הכוונות הטובות כתב, גם החלק האחרון אינו שונה, והאקשן מעל לכל.

סדרת "הארי פוטר" היא בהחלט סדרת מופת שהמחברת הכניסה בה כמה יכולות גאוניות.

זו סדרת מסתורין שעולה על אגאתה כריסטי ומתחרה בקלות בטובי כותבי ספרים בלשיים כמו אלרי קווין או ספרי "נרו וולף".

יש כאן ספרות ספורט נהדרת לצעירים.

יש כאן ביקורת חברתית, אנטי גזענית. ואנטי אצולה - מאוד אפייני לסופרת בריטית שאינה אצולה.

יש גם ביקורת על תרבות של צהובונים והנטיה של אנשים להאמין למה שכתוב בעיתון.

יש בסדרה עולם פנטסיה שלם בעל חוקיות מורכבת שקבלה חיזוק והרחבה מתגובות של קוראים, שהסופרת התחשבה בהם.

וזה רק על קצה המזלג. כל זה הוליבוד זרקה לפח. בכל מקום שבמקור יש תחכום ונדרשת מחשבה ואינטליגנציה, הועדף האקשן. עדיף תמיד שהגיבור תלוי ביד אחת וקרוב למותו ורצוי להקדיש לכך זמן רב על פני כל הניואנסים הדקים שיש בספר.

בגלל שלאחר רציחת הספרים על ידי הוליבוד נשאר סרט רגיל עם כל חוסר ההיגיון שמקובל בסרטי הוליבוד, ואז מי שלא יודע זה לא חסר לו.

גם הסרט שר הטבעות שונה לא מעט מהספר, כי בדרך כלל ספר טוב, הוא "בלתי סריט" כמו שאמר ג'קסון, אבל ההבדל האו הכבוד שהבמאי והתסריטאים רחשו למקור, והם העבירו את הרוח של הספר.

סרטי הארי פוטר מגלים חוסר הבנה מוחלט של יוצריו לרוח הספר, מפגינים זלזול במסרים שלו, והתסריטאי הקלוצ הזה נראה לי שמעולם לא קרא את הספרים רק תקצירים.

אנו כנראה צריכים לחכות שה- BBC יעשו סדרה שתצולם במשך 7 שנים רצופות.
...
ממש ממש - לא.

תדע לך, קודם כל, שהתסריטאי כתב את התסריטים לכל 8 הסרטים (חוץ מחלק 5, כי הוא התחיל לעבוד כבר על חלק 6).
אתה יודע איזה מאמץ זה לתרגם ספר לקולנוע, ועוד סדרה כמו הארי פוטר...?

שנית, תאמין לי שאם הסגנון של התסריטאות לא היה מקובל על הסופרת לא היה מקובל עליה - היא הייתה אומרת משהו.
זה לא סתם מישהו שלקחו מהרחוב. לקרוא לתסריטאי הזה "קלוצ" אומר הרבה יותר עליך מאשר עליו.

שלישית - תבין, חלק 1+2 היו העתק כמעט מדויק של הספרים, אבל החל מחלק 3 (שנחשב לטוב בסדרה עד האחרון) נתנו לבמאים יותר חופש פעולה אומנותי. אתה לא לכול לצפות שידחסו 700 עמודים לסרט אחד! גם האוהדים השרופים של הארי פוטר מבינים את זה.

רביעית - אתה משווה בין הארי פוטר לשר הטבעות...?!

חמישית - אם אחרי שראית את הסרט אתה חושב שה"אקשן היה מעל לכל", אולי כדאי שתראה את "רובוטריקים 3" ואז באמת תראה מה זה "אקשן מעל לכל" ותוכל להעריך את זה יותר...

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10572
נתן תודות: 650 פעמים
קיבל תודות: 1368 פעמים

שרשור שלא נקרא #13 

ראיתי אותו בשבוע שעבר ביס פלאנט ר"ג באולם 6 המשובח.

ה-3D דווקא לא העיק עלי, בעיקר בזכות משקפיים נוחים הרבה יותר מאלה שבסינמה סיטי גלילות (מסכת אב"כ יותר נוחה מהם!)

מה שכן העיק עלי זה הסרט, שמצאתי אותו "נתקע" ו-"קופץ" הרבה יותר מדי פעמים כאילו פשוט לא ערכו אותו כמו שצריך. התסריט, הבימוי והמשחק היו יותר מסבירים, ובכלל, אחרי שני סרטים הראשונים שהיו בינוניים במקרה הטוב (למרות שבצפייה מחודשת בשבועות האחרונים תודות ליס הם לא באמת כאלה נוראיים, הם פשוט הרבה יותר מכוונים לילדים), סדרת הסרטים עברה שדרוג רציני (יש אומרים שזה בעיקר בזכות אלפונסו קוארון, שבבואו לביים את הסרט השלישי פשוט אמר לסופרת לסתום את הפה ולהפסיק להפריע לו לעשות את העבודה שלו - "את תכתבי, ואני אביים!" ;) ) מבחינת איכות, והסרטים השלישי עד השישי טובים מאוד. לצערי, קשה לומר אותו הדבר על שני הסרטים האחרונים בסדרה, אבל בשורה התחתונה, גם הם היו שווים את הכרטיס קולנוע, ולו רק בכדי להוריד את הסאגה הזאת מהגב שלי :P

בכל מקרה, אין לי מושג איך מישהו יכול להשוות את הסרט הזה לשיבת המלך המופתי, או לכל אחד מפרקי טרילוגיית שר הטבעות... אם כבר, יש על מה לדבר על השוואת הסרט החמישי בסדרה "הארי פוטר ומסדר עוף החול" עם סרטים ברמה של שר הטבעות, אבל בטח לא שני האחרונים (לעניות דעתי בכל אופן)!

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1271
שם מלא: יוסף הרי
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

דעתי שונה לחלוטין

שרשור שלא נקרא #14 

epony כתב:ראיתי אותו בשבוע שעבר ביס פלאנט ר"ג באולם 6 המשובח.

ה-3D דווקא לא העיק עלי, בעיקר בזכות משקפיים נוחים הרבה יותר מאלה שבסינמה סיטי גלילות (מסכת אב"כ יותר נוחה מהם!)

מה שכן העיק עלי זה הסרט, שמצאתי אותו "נתקע" ו-"קופץ" הרבה יותר מדי פעמים כאילו פשוט לא ערכו אותו כמו שצריך. התסריט, הבימוי והמשחק היו יותר מסבירים, ובכלל, אחרי שני סרטים הראשונים שהיו בינוניים במקרה הטוב (למרות שבצפייה מחודשת בשבועות האחרונים תודות ליס הם לא באמת כאלה נוראיים, הם פשוט הרבה יותר מכוונים לילדים), סדרת הסרטים עברה שדרוג רציני (יש אומרים שזה בעיקר בזכות אלפונסו קוארון, שבבואו לביים את הסרט השלישי פשוט אמר לסופרת לסתום את הפה ולהפסיק להפריע לו לעשות את העבודה שלו - "את תכתבי, ואני אביים!" ;) ) מבחינת איכות, והסרטים השלישי עד השישי טובים מאוד. לצערי, קשה לומר אותו הדבר על שני הסרטים האחרונים בסדרה, אבל בשורה התחתונה, גם הם היו שווים את הכרטיס קולנוע, ולו רק בכדי להוריד את הסאגה הזאת מהגב שלי :P

בכל מקרה, אין לי מושג איך מישהו יכול להשוות את הסרט הזה לשיבת המלך המופתי, או לכל אחד מפרקי טרילוגיית שר הטבעות... אם כבר, יש על מה לדבר על השוואת הסרט החמישי בסדרה "הארי פוטר ומסדר עוף החול" עם סרטים ברמה של שר הטבעות, אבל בטח לא שני האחרונים (לעניות דעתי בכל אופן)!
...
ודעתו של כבודו במקומה, אני חושב אחרת.

בסוף השבוע הלכתי לסרט האחרון עם הנכדים.

לי הספיקו השאלות של הנכד הקטן (11- לא קרא את הספרים) בכדי להבין כמה מסולף התוכן ורוח הדברים של הסרט.

אני טוען שהסרטים עונים למקובל בהוליבוד, שהקהל טיפש ונעלילה יכולה להיות מופרכת, העיקר הוא האקשן.

כל הסרטים מקוצרים להחריד, במיוחד השלישי והחמישי. אפשר לחשב עי ידי חלוקת אורך הסרט למס' העמודים בספר

הסרט האחרון עם שני חלקים הוא הכי קרוב למקור בגלל הזמן שהוקצה לספר.
אי לכך יחסית לתקן של הוליבוד ובגלל הזמן הכפול שהוקצה לספר סטיב קלוצ עשה ב2 האחרונים עבודה לא רעה.
יחסית למקור גם כאן הוא העביר בקושי רובד אחד מהרבדים המורכבים של הספר. מסכים אתך שזה קשה מאוד, אבל להגיד שזה קרוב נו... כנראה לא קראת את הספרים מעל 10 פעמים כמוני.

הסופרת קבלה המון כסף - בשביל שלא תתערב יותר מידי, וגם היא סירבה לגלות מה יהיה בהמשך.
אני מאמין שהיא או היורשים ימכרו בעוד כמה שנים את הזכויות ל- BBC או ל- HBO.

אם רוצים לקחת סדרה שמאוד נאמנה לספר זה משחקי הכס. כמובן שהעלילה והתוכן הפשטניים והדלים יותר קלים לתסרוט.
שבוע טוב

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: דעתי שונה לחלוטין

שרשור שלא נקרא #15 

yosihary כתב:
epony כתב:ראיתי אותו בשבוע שעבר ביס פלאנט ר"ג באולם 6 המשובח.

...
ודעתו של כבודו במקומה, אני חושב אחרת.

בסוף השבוע הלכתי לסרט האחרון עם הנכדים.

לי הספיקו השאלות של הנכד הקטן (11- לא קרא את הספרים) בכדי להבין כמה מסולף התוכן ורוח הדברים של הסרט.

אני טוען שהסרטים עונים למקובל בהוליבוד, שהקהל טיפש ונעלילה יכולה להיות מופרכת, העיקר הוא האקשן.

כל הסרטים מקוצרים להחריד, במיוחד השלישי והחמישי. אפשר לחשב עי ידי חלוקת אורך הסרט למס' העמודים בספר

הסרט האחרון עם שני חלקים הוא הכי קרוב למקור בגלל הזמן שהוקצה לספר.
אי לכך יחסית לתקן של הוליבוד ובגלל הזמן הכפול שהוקצה לספר סטיב קלוצ עשה ב2 האחרונים עבודה לא רעה.
יחסית למקור גם כאן הוא העביר בקושי רובד אחד מהרבדים המורכבים של הספר. מסכים אתך שזה קשה מאוד, אבל להגיד שזה קרוב נו... כנראה לא קראת את הספרים מעל 10 פעמים כמוני.

הסופרת קבלה המון כסף - בשביל שלא תתערב יותר מידי, וגם היא סירבה לגלות מה יהיה בהמשך.
אני מאמין שהיא או היורשים ימכרו בעוד כמה שנים את הזכויות ל- BBC או ל- HBO.

אם רוצים לקחת סדרה שמאוד נאמנה לספר זה משחקי הכס. כמובן שהעלילה והתוכן הפשטניים והדלים יותר קלים לתסרוט.
שבוע טוב
...
לקחת בן 11 שאף פעם לא קרא את הספרים לסרט האחרון בסדרה וציפית שיבין את העלילה...?!
הסופרת קיבלה המון כסף, כן, אבל היא לא טיפשה (היא דרשה, למשל, שרק בריטי יגלם את הארי פוטר). גם לה היו דרישות, תאמין לי.

ואין סיכוי בעולם שה-BBC או HBO יקנו את הזכויות...הם שייכות לאולפני וורנר. הם לעולם לא ייותרו עליהם.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”