שידורי ערוץ 2 האנלוגיים בלויין נפסקים בסוף חודש הבא.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
הערוץ היחיד שאני רואה מלבד ערוץ 10 ו-2 הוא YES STARS. האנטומיה של גרי ו-גברתי הנשיא.
זהו. חוץ מזה סתם כיף לזפזף, לפעמים מוצאים משהו נחמד בערוץ ההסטוריה, אבל כמות השידורים החוזרים שם ממש מעיקה, ובכל מקרה זה לא שווה 220 ש"ח בחודש.
זהו. חוץ מזה סתם כיף לזפזף, לפעמים מוצאים משהו נחמד בערוץ ההסטוריה, אבל כמות השידורים החוזרים שם ממש מעיקה, ובכל מקרה זה לא שווה 220 ש"ח בחודש.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
שידורי ניסיון הם בדיוק כאלה, לניסיון... כאשר השידורים יושקו רשמית הם צריכים להיות בעלי רוחב סרט גבוה מכפי שמשודר כיום בשידורי הניסיון.
SBN,
בעתיד אכן יש תכנונים לסגור את השידורים האנלוגיים אשר תופסים רוחב סרט עצום, לא מגיעים לבתי אב רבים ועולים למדינה הון עתק. DVBT יהווה תחליף מצויין. בגדול יתנו לאנשים לרכוש את הממירים במעט מאוד כסף (200 ש"ח לדעתי) ואני מניח שמי שימתין עד לפני כיבוי השידורים האנלוגיים, או שיש לו בעיות כלכליות, יקבל את הממיר בעלות נמוכה הרבה יותר. באירופה ניתן לרכוש ממירים בכ-35 יורו (160 ש"ח).
בארה"ב כבר דנים על כיבוי השידורים האלוגיים מזה זמן רב, וכנראה שזה יקרה ב-2008-2009.
SBN,
בעתיד אכן יש תכנונים לסגור את השידורים האנלוגיים אשר תופסים רוחב סרט עצום, לא מגיעים לבתי אב רבים ועולים למדינה הון עתק. DVBT יהווה תחליף מצויין. בגדול יתנו לאנשים לרכוש את הממירים במעט מאוד כסף (200 ש"ח לדעתי) ואני מניח שמי שימתין עד לפני כיבוי השידורים האנלוגיים, או שיש לו בעיות כלכליות, יקבל את הממיר בעלות נמוכה הרבה יותר. באירופה ניתן לרכוש ממירים בכ-35 יורו (160 ש"ח).
בארה"ב כבר דנים על כיבוי השידורים האלוגיים מזה זמן רב, וכנראה שזה יקרה ב-2008-2009.
DVB-T ברכב
רכשתי טיונר DVB-T לרכב, היום נסעתי מת"א למודיעין ומהרגע שעליתי על איילון וכד לממודיעין ובמודיען ראיתי חלק ללא הפרעה אחת.!!! באזור ת"א עדיין יש בעיות בעיקר במרכז ובצפון העיר, רמת השרון הרצליה ורעננה גם סובלות מהפרעות למיטב דעתי.
מתי יעבוד השידור בכל הארץ ? מישהו יודע ? מתי יהיה כיסוי מלא בגוש דן ?
מתי יעבוד השידור בכל הארץ ? מישהו יודע ? מתי יהיה כיסוי מלא בגוש דן ?