נספרסו - חוית קניה נוראית ומתסכלת. אשמח לעצות
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
בשביל בעיות כאלה צריכות להיות חנויות שמטפלות בזה, או יותר נכון נותנות חדש במקום.
הצרכן לא אמור לנסוע עבור מוצר חדש לקריית שמונה או אילת , לבזבז בריאות על מוצר חדש שהוא רכש.
אתן לכם דוגמא לשירות שקיבלתי מהיבואן זקסנברג , מסחטת מיץ מקצועית. עשינו פה קבוצת רכישה בפורום לפני כשנה.
המסחטה הגיע אלי עם שליח ואחרי יום החלו בה קילופים בצבע. יצרתי קשר עם היבואן (נמצא באיזה ישוב מרוחק), הוא שלח אלי שליח על חשבונו ,אבל עבר חודש וחצי עד שקיבלתי אותה. אומנם זה לא היה דחוף לי, וגם לא הפעלתי יותר מדי לחץ אבל הרעיון של זמן ההמתנה מול היבואן דיי דומה.
בלי שום קשר, יש לי בבית נספרסו CITIZ&MILK למזלי היתה תקינה ואני דיי מרוצה מהקפה (יותר קפוצ'ינו/לאטה ודיי נדיר שיוצא לי לשתות אספרסו).
בתור מכונה אוטומטית היא עושה את העבודה, והקפה טרי (אטום בקפסולות עם פג תוקף יחסית קצר מה שמעיד על טריות הקפה).
כמו כן כל כמה זמן יש מהדורות חדשות של טעמים בגרסת LIMITED .
המלצתי אותה לבן דוד שלי, הוא הצליח להוריד מוכר בטרקלין חשמל ל1250 שח , וביינתים מרוצה.
הצרכן לא אמור לנסוע עבור מוצר חדש לקריית שמונה או אילת , לבזבז בריאות על מוצר חדש שהוא רכש.
אתן לכם דוגמא לשירות שקיבלתי מהיבואן זקסנברג , מסחטת מיץ מקצועית. עשינו פה קבוצת רכישה בפורום לפני כשנה.
המסחטה הגיע אלי עם שליח ואחרי יום החלו בה קילופים בצבע. יצרתי קשר עם היבואן (נמצא באיזה ישוב מרוחק), הוא שלח אלי שליח על חשבונו ,אבל עבר חודש וחצי עד שקיבלתי אותה. אומנם זה לא היה דחוף לי, וגם לא הפעלתי יותר מדי לחץ אבל הרעיון של זמן ההמתנה מול היבואן דיי דומה.
בלי שום קשר, יש לי בבית נספרסו CITIZ&MILK למזלי היתה תקינה ואני דיי מרוצה מהקפה (יותר קפוצ'ינו/לאטה ודיי נדיר שיוצא לי לשתות אספרסו).
בתור מכונה אוטומטית היא עושה את העבודה, והקפה טרי (אטום בקפסולות עם פג תוקף יחסית קצר מה שמעיד על טריות הקפה).
כמו כן כל כמה זמן יש מהדורות חדשות של טעמים בגרסת LIMITED .
המלצתי אותה לבן דוד שלי, הוא הצליח להוריד מוכר בטרקלין חשמל ל1250 שח , וביינתים מרוצה.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
-
eyalron
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 169 פעמים
רק כדי לעדכן,
קיבלתי מכונה חדשה תקינה לשמחתי.
כפיצוי שלחו מנספרסו שתי כוסות אספרסו קטנות.
לסיכום - שבוע וחצי של עצבים וריבים עם נציגי שירות.
מכונה אחת שנרכשה תקולה ומכונה אחרת חדשה במקומה.
הרבה תסכול אלב לפחות עם כוס קפה ביד.
שיהיה סופש מוצלח
קיבלתי מכונה חדשה תקינה לשמחתי.
כפיצוי שלחו מנספרסו שתי כוסות אספרסו קטנות.
לסיכום - שבוע וחצי של עצבים וריבים עם נציגי שירות.
מכונה אחת שנרכשה תקולה ומכונה אחרת חדשה במקומה.
הרבה תסכול אלב לפחות עם כוס קפה ביד.
שיהיה סופש מוצלח
- spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
גם לי היה סיפור איתם, שלחו לי מכונה חדשה עם משאבה שלא עובדת וגם המצוף לא עבד, לקחו את המכונה והביאו לי חלופית, עד פה הכל טוב ויפה, אחרי כמה ימים שהתקשרתי אליהם ואמרתי להם מה בקשר למכונה הם אמרו שהמכונה תקינה לגמרי והם לא מבינים מה לא בסדר, כמובן שבבית ניסיתי עם הנציגת שירות כל מה שהיא אמרה לי והמכונה לא עבדה, הפתרון שלהם היה שהאחראי הטכני יבוא אלי לבית ויראה לי איך משתמשים במכונה כאילו שאני סנילי ולא יודע להשתמש במכונה עם 5 כפתורים...
בקיצור רק שהתקשרתי לחנות שקניתי ואמרתי להם שאני יבטל את העסקה אם לא יחליפו לי לחדש לגמרי בקופסה חדשה, נספרסו הסכימו להחליף את המכונה למכונה חדשה...
בינתיים המכונה החדשה עובדת מצויין אבל יש לי מזל שהמכונה התקולה עשתה בעיות על ההתחלה ולא אחרי שבועיים כי אז הם באמת לא היו מחליפים לי מכונה...
בקיצור רק שהתקשרתי לחנות שקניתי ואמרתי להם שאני יבטל את העסקה אם לא יחליפו לי לחדש לגמרי בקופסה חדשה, נספרסו הסכימו להחליף את המכונה למכונה חדשה...
בינתיים המכונה החדשה עובדת מצויין אבל יש לי מזל שהמכונה התקולה עשתה בעיות על ההתחלה ולא אחרי שבועיים כי אז הם באמת לא היו מחליפים לי מכונה...
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
הכי קל, כמו שעשית בסופו של דבר, הוא לערב את החנות. לחנות יש תמיד כח גדול יותר מול היצרן/יבואן.spiderrrman כתב:בינתיים המכונה החדשה עובדת מצויין אבל יש לי מזל שהמכונה התקולה עשתה בעיות על ההתחלה ולא אחרי שבועיים כי אז הם באמת לא היו מחליפים לי מכונה......
העיקר השסתדר בסופו של דבר.
אגב, באיזו מכונה מדובר?
אתה מרוצה, בסופו של דבר?
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
המכונה לטיסימה F321 כרום
בסופו של דבר אני מרוצה אומנם היא לא עושה אספרסו כמו בית קפה אבל בסך הכל נחמד מאוד...
בסופו של דבר אני מרוצה אומנם היא לא עושה אספרסו כמו בית קפה אבל בסך הכל נחמד מאוד...
זה רק בגלל שעלה להם לראש ההצלחה והם לא מאוימים מלקוח אחד קטן.
זה ככה כל הזמן בבכל חברה בחילת דרכם הם הכי נחמדים ואדיבים אבל ברגע שאתה הופך מלקוח מס 10 ללקוח מספר מיליון אתה כבר
בינהם סתם לקוח לא חשוב וזה חבל אבל זה בכל חברה כמעט שעלתה על הגל ואולי אולי היא גם תרד מהגל ברגע שהעניים של הלקוחות יפתחו
ברור ברור מאילו שמגיע לך מכונה חדשה אני לא הייתי שותקת ומוותרת פנה לאגודה לצרכן הם יפתרו איתם את הבעיות בקלות
אני במצב הזה כבר הייתי מוותרת על המכונה כי זה מבאס ומעצבן ומתעקשת לקבל את כספי בחזרה.
אני הייתה לי בעייה עם חנות שהיא לא חנות אלא דוכן שסיפק מוצר שרכשתי אותו והוא גרם לי לאלרגיה וחוץ מאותו מוצר הם לא מכרו משהו אחר
הם סירבו להחזיר לי את הכסף ואני התווכחתי זה לא עזר אז פניתי לאגודה לצרכן כתבתי מכתב אם הבעיה ואם כל פרטים של המוכר וטלפון
והם בעצמם פנו לאותה מוכרת והסבירו לה שמגיע לי לקבל את הכסף בחזרה ולאחר מכן הם חזרו אלי ובישרו לי על כך למחרת ניגשתי לאותה מוכרת
וקיבלתי את כספי בחזרה.
זה ממש חבל שהרבה אנשים לא יודעים על קיומה של אגודה זו גם אני לא ידעתי עד שסיפרו לי
בהצלחה ומקווה שהדברים יפתרו בדרך הטובה ערב טוב אירית
זה ככה כל הזמן בבכל חברה בחילת דרכם הם הכי נחמדים ואדיבים אבל ברגע שאתה הופך מלקוח מס 10 ללקוח מספר מיליון אתה כבר
בינהם סתם לקוח לא חשוב וזה חבל אבל זה בכל חברה כמעט שעלתה על הגל ואולי אולי היא גם תרד מהגל ברגע שהעניים של הלקוחות יפתחו
ברור ברור מאילו שמגיע לך מכונה חדשה אני לא הייתי שותקת ומוותרת פנה לאגודה לצרכן הם יפתרו איתם את הבעיות בקלות
אני במצב הזה כבר הייתי מוותרת על המכונה כי זה מבאס ומעצבן ומתעקשת לקבל את כספי בחזרה.
אני הייתה לי בעייה עם חנות שהיא לא חנות אלא דוכן שסיפק מוצר שרכשתי אותו והוא גרם לי לאלרגיה וחוץ מאותו מוצר הם לא מכרו משהו אחר
הם סירבו להחזיר לי את הכסף ואני התווכחתי זה לא עזר אז פניתי לאגודה לצרכן כתבתי מכתב אם הבעיה ואם כל פרטים של המוכר וטלפון
והם בעצמם פנו לאותה מוכרת והסבירו לה שמגיע לי לקבל את הכסף בחזרה ולאחר מכן הם חזרו אלי ובישרו לי על כך למחרת ניגשתי לאותה מוכרת
וקיבלתי את כספי בחזרה.
זה ממש חבל שהרבה אנשים לא יודעים על קיומה של אגודה זו גם אני לא ידעתי עד שסיפרו לי
בהצלחה ומקווה שהדברים יפתרו בדרך הטובה ערב טוב אירית
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6030
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים
שמתם לב שהשתנה הטעם של הקפה הל של עלית?hosq כתב:זה כל כך נכון, אין כמו סתם בוץ מקפה טרי, עם קצת סוכר וחלבb2k כתב:אין כמו קפה טורקי חם עם כפית סוכר מהקומקום החשמלי.![]()
![]()
מכינים ב 2 דקות בלי כל הבוגארס שמסביב.......
הוא נהיה תפל.
מישהו אמר לי שהם מערבבים חומוס בקפה,