Fifa vs. PES 2012 מסקנות כלשהן מהדמואים?
קשה לי להסכים איתף, ואני מדבר לאחר שנתיים רצופות ב-FIFA.
FIFA הוא פשוט משחק מונוטוני וחסר גיוון.
אז נכון שלא נגעתי בשניהם כמה ימים ואני לא חורש עליהם, אבל עדייו התחושה שלמרות המהירות הגבוהה מידי והאנימציות כפי ש-kaplaey2, בין שניהם PES פשוט משחק כדורגל מעניין יותר.
FIFA הוא פשוט משחק מונוטוני וחסר גיוון.
אז נכון שלא נגעתי בשניהם כמה ימים ואני לא חורש עליהם, אבל עדייו התחושה שלמרות המהירות הגבוהה מידי והאנימציות כפי ש-kaplaey2, בין שניהם PES פשוט משחק כדורגל מעניין יותר.
קובי
התרשמות ראשונית שלי מ PES השנה על PS3 היא שישנו שיפור משמעותי בשוערים לאחר העדכון ביחס לדמו.
מכמה משחקי אונליין שעשיתי לא היו בעיות, המשחק זרם חלק ( ב 2011 היו לאגים לעיתים קרובות ).
לגבי המהירות יש 5 מהירויות שונות, מי שברירת המחדל מהירה מדי בשבילו יכול להוריד את המהירות.
ה AI של פרו הרבה יותר טוב מפיפא, גם בהגנה וגם בהתקפה.
לגבי רשיונות אז אם משחקים במאסטר ליג או BAL אז יש גם את ליגת האלופות וגם את הליגה הארופית כמו בשנה שעברה.
לפי דעתי מצב הקריירה ( מאסטר ליג ) ב PES הרבה יותר טוב מפיפא גם בגלל הקטע של גביעי אירופה.
מכמה משחקי אונליין שעשיתי לא היו בעיות, המשחק זרם חלק ( ב 2011 היו לאגים לעיתים קרובות ).
לגבי המהירות יש 5 מהירויות שונות, מי שברירת המחדל מהירה מדי בשבילו יכול להוריד את המהירות.
ה AI של פרו הרבה יותר טוב מפיפא, גם בהגנה וגם בהתקפה.
לגבי רשיונות אז אם משחקים במאסטר ליג או BAL אז יש גם את ליגת האלופות וגם את הליגה הארופית כמו בשנה שעברה.
לפי דעתי מצב הקריירה ( מאסטר ליג ) ב PES הרבה יותר טוב מפיפא גם בגלל הקטע של גביעי אירופה.
- kaplaey2
- חבר ותיק

- תגובות: 2207
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
סיימתי עכשיו SESSION של 1:1 ONLINE עם חבר על ה PS3 ב FIFA 12
רק עכשיו נפל האסימון למה המשחק הזה כל כך כיף...
התחושה שהוא לא זורם נעלמה כמעט לחלוטין, הכל מרגיש כל כך טבעי
והכי חשוב איזה הנאה! פשוט תענוג!
רק עכשיו נפל האסימון למה המשחק הזה כל כך כיף...
התחושה שהוא לא זורם נעלמה כמעט לחלוטין, הכל מרגיש כל כך טבעי
והכי חשוב איזה הנאה! פשוט תענוג!
- kaplaey2
- חבר ותיק

- תגובות: 2207
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
מבין אותך לחלוטין בקטע של חוסר התייחסות של EA, אני פתחתי אצלהם קריאה ולא קיבלתי ולו שמץ של מענה...
הקוד של ה ONLINE לא עבד לי בהתחלה, הייתי צריך להבין לבד שה PSN שלי צריך להיות אירופאי כמו המשחק שלי ורק לאחר מכן הקוד יעבוד.
הקוד של ה ONLINE לא עבד לי בהתחלה, הייתי צריך להבין לבד שה PSN שלי צריך להיות אירופאי כמו המשחק שלי ורק לאחר מכן הקוד יעבוד.
נתת לי רעיון
אני אנסה את אחד הקודים שקיבלתי ביוזר האמריקאי שלי.
אם מישהו מעונין לקרוא סקירה מעמיקה של בחור על ה-PES
http://www.evo-web.co.uk/forums/showthr ... ?p=2292631
כמובן שבהתאם לפורום, נקבל סקירה אוהדת אבל עדיין נחמד לקרוא
אני אנסה את אחד הקודים שקיבלתי ביוזר האמריקאי שלי.
אם מישהו מעונין לקרוא סקירה מעמיקה של בחור על ה-PES
http://www.evo-web.co.uk/forums/showthr ... ?p=2292631
כמובן שבהתאם לפורום, נקבל סקירה אוהדת אבל עדיין נחמד לקרוא
קובי