המלצה שבועית - רוק ואחר .
היי
אני חייב להמליץ על הלהקה HardLine, כרגע יש להם 2 אלבומים:
doubleeclipse
HardLIne 2
אני חייב לציין שהם פשוט מדהימים, לכל מי שאוהב רוק/מטאל חייב לשמוע אותם, הם בסגנון להקת אירופה.
אני יכול להמליץ במיוחד על 4 שירים שאהבתי במיוחד:
Everything, Hot Cherie ו-Love Leads The Way באלבום Double_Eclipse
ושיר נוסף Do Or Die באלבום HardLine 2.
כרגע הלהקה עובדת על אלבום חדש בשם Just Add Water.
לאתר הלא רשמי של הלהקה:
http://www.doubleeclipse.com/home.html
האזנה נעימה.
doubleeclipse
HardLIne 2
אני חייב לציין שהם פשוט מדהימים, לכל מי שאוהב רוק/מטאל חייב לשמוע אותם, הם בסגנון להקת אירופה.
אני יכול להמליץ במיוחד על 4 שירים שאהבתי במיוחד:
Everything, Hot Cherie ו-Love Leads The Way באלבום Double_Eclipse
ושיר נוסף Do Or Die באלבום HardLine 2.
כרגע הלהקה עובדת על אלבום חדש בשם Just Add Water.
לאתר הלא רשמי של הלהקה:
http://www.doubleeclipse.com/home.html
האזנה נעימה.
נערך לאחרונה על ידי coolooc ב 21/05/2005 21:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
Genesis
מדובר פה על Genesis של שנות השבעים.
לפני שאני מתחיל בהמלצתי - למי שאין ברשותו את האלבום Selling England by the Pound שירוץ לקנותו לאלתר
פשוט יצירה מוזיקלית מדהימה.
לאחרונה "גיליתי" את Genesis של התקופה ההיא וכל אלבום הוא יצירת מופת בפני עצמה.
רציתי להמליץ על האלבום A Trick of the Tail , שאמנם בא לאחר תקופתו של Peter Gabriel אבל כל שיר בו הוא יצירה בפני עצמה - החומר המוסיקלי שממנו צרוף האלבום פשוט גאוני וסוחף אותך לכל אורך הדרך.
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/ ... 21-0940632
לפני שאני מתחיל בהמלצתי - למי שאין ברשותו את האלבום Selling England by the Pound שירוץ לקנותו לאלתר
לאחרונה "גיליתי" את Genesis של התקופה ההיא וכל אלבום הוא יצירת מופת בפני עצמה.
רציתי להמליץ על האלבום A Trick of the Tail , שאמנם בא לאחר תקופתו של Peter Gabriel אבל כל שיר בו הוא יצירה בפני עצמה - החומר המוסיקלי שממנו צרוף האלבום פשוט גאוני וסוחף אותך לכל אורך הדרך.
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/ ... 21-0940632
איתמר.
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3778
- נתן תודות: 419 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
אז ככה.....
אני שומע הרבה רוק\רוק מתקדם בעיקר ישן (וטוב!) . המלצה שלי על להקת RUSH . להקה קנדית עוד משנות ה70
מונה 3 חברים שהזמר בשם גדי לי בעל קול נפלא ומנגן באס מצוין . הלהקה "סוחבת " מצוין עד עצם היום הזה ועדיין לא התמסחרו.
יש להם כ 20 אלבומים . מה שמאפיין את היצירות שלהם במיוחד ב 9 תקליטים ראשונים , אלה יצירות של 20-25 דקות של הנאה
מוסיקלית שכוללת שילוב של להקות כמו YES BLACK SABBATH ודומים. ההמלצה שלי היא על "האלבום" שלהם שנקרא 2112 . עד היום לא שמעתי משהו שישווה ליצירה הזו -שמספרת על השנה 2112 שמחשבים שולטים בעולם , ואז נמצאת גיטרה (מהעבר) ויש יופי של תאור וניגוד בין העבר והעתיד כמובן שהמוסיקה תואמת ...
לא מזמן היתה להם הופעה משגעת בRIO ויצא דיסק משולש XVID\AC3 (להורדה בתוכנות השיתוף)
אחד מאתרי הלהקה
http://www.2112.net/
אני שומע הרבה רוק\רוק מתקדם בעיקר ישן (וטוב!) . המלצה שלי על להקת RUSH . להקה קנדית עוד משנות ה70
מונה 3 חברים שהזמר בשם גדי לי בעל קול נפלא ומנגן באס מצוין . הלהקה "סוחבת " מצוין עד עצם היום הזה ועדיין לא התמסחרו.
יש להם כ 20 אלבומים . מה שמאפיין את היצירות שלהם במיוחד ב 9 תקליטים ראשונים , אלה יצירות של 20-25 דקות של הנאה
מוסיקלית שכוללת שילוב של להקות כמו YES BLACK SABBATH ודומים. ההמלצה שלי היא על "האלבום" שלהם שנקרא 2112 . עד היום לא שמעתי משהו שישווה ליצירה הזו -שמספרת על השנה 2112 שמחשבים שולטים בעולם , ואז נמצאת גיטרה (מהעבר) ויש יופי של תאור וניגוד בין העבר והעתיד כמובן שהמוסיקה תואמת ...
לא מזמן היתה להם הופעה משגעת בRIO ויצא דיסק משולש XVID\AC3 (להורדה בתוכנות השיתוף)
אחד מאתרי הלהקה
http://www.2112.net/
And the meek shall inherit the earth
...
...
Re: ההמלצה שלי היא HardLine
קצת מאוחר - אבל אם כבר הזכרת את Hardline (מעולים גם לדעתי), אז הגיטריסט באלבום הראשון שלהם הוא Neal Schon ויש לו אלבום סולו (אינסטרומנטלי) מעולה בשם: Beyond the Thunder.coolooc כתב:היי
doubleeclipse
HardLIne 2...
מומלץ.
- yuda_gur
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 390
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
רוק ישן וטוב.
לחברי הפורום לאוהבי הרוק ובלוז
אשמח להמליץ על דינוזאור ששרד משנות ה 60 , פליט וודסטוק האגדית, Joe Cocker
לדעתי זהו אחד המבצעים הלבנים הטבים ביותר שקמו לעום הרוק והבלוז .
האלבום שאני ממליץ עליו בחום הוא אוסף פלטינה שיצא בתחילת שנות ה2000 .
2 דיסקים שמנסים לרכז 30 שנה של מבצע נפלא עם קול מחוספס ונשמה של שחור .
זמר רוק ובלוז מדהים המבצע שירים שנכתבו ע"י גדולים כמו ריי צארלס וכו.
בקיצור חגיגה לאוזן ומסע אחורה בזמן לתקופה שזמרים שרו ולא דיברו .
למוסיקה שיש בה מלודיה ולא נסיון לחקות אותה כמו המצעים בני זמננו.
בדיסקים ישנם קטעי live מדהימים כמו cry mea river או the letter
לצד קטעי אולפן כמו summer in city או when the night come ולביצוע שלפי דעתי טוב יותר מן המקור החיפושיות. with a little help frome my friends
בבקשה להגביר את הווליום בזמן שאתם מאזינים . ואם בא לכם לרקוד לא להתבייש קומו והרגישו את הקצב .
האזנה נעימה.
אשמח להמליץ על דינוזאור ששרד משנות ה 60 , פליט וודסטוק האגדית, Joe Cocker
לדעתי זהו אחד המבצעים הלבנים הטבים ביותר שקמו לעום הרוק והבלוז .
האלבום שאני ממליץ עליו בחום הוא אוסף פלטינה שיצא בתחילת שנות ה2000 .
2 דיסקים שמנסים לרכז 30 שנה של מבצע נפלא עם קול מחוספס ונשמה של שחור .
זמר רוק ובלוז מדהים המבצע שירים שנכתבו ע"י גדולים כמו ריי צארלס וכו.
בקיצור חגיגה לאוזן ומסע אחורה בזמן לתקופה שזמרים שרו ולא דיברו .
למוסיקה שיש בה מלודיה ולא נסיון לחקות אותה כמו המצעים בני זמננו.
בדיסקים ישנם קטעי live מדהימים כמו cry mea river או the letter
לצד קטעי אולפן כמו summer in city או when the night come ולביצוע שלפי דעתי טוב יותר מן המקור החיפושיות. with a little help frome my friends
בבקשה להגביר את הווליום בזמן שאתם מאזינים . ואם בא לכם לרקוד לא להתבייש קומו והרגישו את הקצב .
האזנה נעימה.
עולם שעובד לכל אחד באהבה איכפתיות ושיתוף פעולה.
- מאסטרו-אודיו
-
- יבואן

- תגובות: 182
- קיבל תודות: 2 פעמים
- יצירת קשר:
GRYPHON
אני מכיר לא מעט חובבי רוק מתקדם וקלאסי רוק של שנות ה 70 שעדיין מחפשים "להקות אבודות", כאלה שאיכשהו חמקו מהמודעות של הקהל הרחב בזמנו אבל הציעו מוסיקה משובחת.
אחד מחברי הטובים הוא בדיוק כזה. הוא מסרב לקבל את גזירת הגורל שהרוק המתקדם אכן הלך לעולמו לקראת סוף שנות ה 70 וממשיך לחפש להקות אבודות, גם מבריטניה (מולדת הרוק מתקדם והקלאסי רוק) וגם במקומות אחרים כמו איטליה ויפן שם המשיך להתקיים מאוחר יותר.
(אגב, הבחור פריק של להקת YES וברשותו רפרודוקציות חתומות של כמה מעטיפות אלבומי הלהקה שצוירו ע"י רוג'ר דין).
אחת הלהקות המעניינות שגילה היא הלהקה הבריטית גריפון GRYPHON.
הלהקה הצליחה מאוד בזירת הרוק מתקדם בזמנה.
הלהקה התקיימה בשנות ה 70 והוציאה סה"כ ארבעה אלבומים - שניים אינסטרומנטליים ושניים עם שירה. אלבומה הראשון - red queen to gryphon three - הביא אותה לארה"ב כאורחת מיוחדת של YES במסע ההופעות שלה ב 1974!
אלבום זה מורכב מארבעה קטעים ארוכים (כל אחד כ 10 דקות) במבנה קלאסי. ניתן להבחין בהשפעות שונות ומשונות החל ממוסיקת רנסאנס ועד רוק כבד. היצירות מורכבות וחברי הלהקה מפגינים שליטה מרשימה בכלי נגינה אקוסטיים מסוגים שונים.
האלבום השני RAINDANCE שונה מהראשון ובנוי מ 13 מקטעים קצרים אך עדיין כולו כלי.
עטיפות האלבומים הינן חגיגה לעיניים - כמיטב מסורת עטיפות התקליטים של שנות ה 70.
שני האלבומים הראשונים יצאו על דיסק אחד כך שמדובר במציאה אמיתית.
ההקלטות טובות למעלה מהממוצע לאותם ימים.
למי שלא מצוי בתחום הנה רשימה קצרה של מיטב אמני ולהקות הרוק מתקדם והקלאסי רוק של שנות השבעים ובסדר מקרי בהחלט (חלקן קיימות גם היום)
PINK FLOYD
YES
GENESIS
KING KRIMSON
VANDER GRAPH GENERATOR
GENTLE GIANT
JETHRO TULL
BARCLAY JAMES HARVEST
GONG
CAMEL
RENAISSANCE
MIKE OLDFIELD
DAVE GREENSLADE
כל אלה הגיעו לפסגת יצירתם באמצע שנות ה 70 והחלו לשקוע לקראת תחילת שנות ה 80 (נעלמו או התמסחרו כמו יס וג'נסיס)
רבים מחברי להקות אלה הוציאו גם אלבומי סולו מצוינים שכדאי לאתר ולשמוע.
אחד מחברי הטובים הוא בדיוק כזה. הוא מסרב לקבל את גזירת הגורל שהרוק המתקדם אכן הלך לעולמו לקראת סוף שנות ה 70 וממשיך לחפש להקות אבודות, גם מבריטניה (מולדת הרוק מתקדם והקלאסי רוק) וגם במקומות אחרים כמו איטליה ויפן שם המשיך להתקיים מאוחר יותר.
(אגב, הבחור פריק של להקת YES וברשותו רפרודוקציות חתומות של כמה מעטיפות אלבומי הלהקה שצוירו ע"י רוג'ר דין).
אחת הלהקות המעניינות שגילה היא הלהקה הבריטית גריפון GRYPHON.
הלהקה הצליחה מאוד בזירת הרוק מתקדם בזמנה.
הלהקה התקיימה בשנות ה 70 והוציאה סה"כ ארבעה אלבומים - שניים אינסטרומנטליים ושניים עם שירה. אלבומה הראשון - red queen to gryphon three - הביא אותה לארה"ב כאורחת מיוחדת של YES במסע ההופעות שלה ב 1974!
אלבום זה מורכב מארבעה קטעים ארוכים (כל אחד כ 10 דקות) במבנה קלאסי. ניתן להבחין בהשפעות שונות ומשונות החל ממוסיקת רנסאנס ועד רוק כבד. היצירות מורכבות וחברי הלהקה מפגינים שליטה מרשימה בכלי נגינה אקוסטיים מסוגים שונים.
האלבום השני RAINDANCE שונה מהראשון ובנוי מ 13 מקטעים קצרים אך עדיין כולו כלי.
עטיפות האלבומים הינן חגיגה לעיניים - כמיטב מסורת עטיפות התקליטים של שנות ה 70.
שני האלבומים הראשונים יצאו על דיסק אחד כך שמדובר במציאה אמיתית.
ההקלטות טובות למעלה מהממוצע לאותם ימים.
למי שלא מצוי בתחום הנה רשימה קצרה של מיטב אמני ולהקות הרוק מתקדם והקלאסי רוק של שנות השבעים ובסדר מקרי בהחלט (חלקן קיימות גם היום)
PINK FLOYD
YES
GENESIS
KING KRIMSON
VANDER GRAPH GENERATOR
GENTLE GIANT
JETHRO TULL
BARCLAY JAMES HARVEST
GONG
CAMEL
RENAISSANCE
MIKE OLDFIELD
DAVE GREENSLADE
כל אלה הגיעו לפסגת יצירתם באמצע שנות ה 70 והחלו לשקוע לקראת תחילת שנות ה 80 (נעלמו או התמסחרו כמו יס וג'נסיס)
רבים מחברי להקות אלה הוציאו גם אלבומי סולו מצוינים שכדאי לאתר ולשמוע.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- yuda_gur
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 390
- קיבל תודות: 0
הקצפת - הופעה חיה 2005 .
אז ככה הרומן שיש לי עם הלהקה הזאת הוא למעלה מ 30 שנה.
שלישיה שנחשבה כשהוקמה כסופרגרופ.
ולמי שלא מכיר : אריק קלפטון - גיטרה ושירה, ג'ינג'ר בייקר - תופים וג'ק ברוס - גיטרה בס ושירה.
מה שייחד אותם בזמנו היו ההופעות שלהם, כך מספרים זקני בבל.
בנוסטלגיה שלי, בסיני של סוף שנות ה70 השארתי תקליט שלהם , כמתנת שחרור לסוללה בה הייתי.
את אריק קלפטון המשכתי להעריץ וזכיתי לראות אותו בהופעות כשהופיע בארץ.
בקיצור הלהקה התאחדה, והוציאה תקליט של ההופעה החיה באלברט הול.
שני דיסקים מדליקים.
האזנתי להם בשבוע האחרון וממליץ בחום.
לאוהבי התופים ,ישנו קטע תופים של ג'ינג'יר בייקר שמשגע את המערכת והראש. ומשאיר שאלה קטנה אם בגיל 60 + הוא מנגן כך מה יהיה בעוד 10 שנים.(עם הליכון ).
ההאזנה נעימה .
שלישיה שנחשבה כשהוקמה כסופרגרופ.
ולמי שלא מכיר : אריק קלפטון - גיטרה ושירה, ג'ינג'ר בייקר - תופים וג'ק ברוס - גיטרה בס ושירה.
מה שייחד אותם בזמנו היו ההופעות שלהם, כך מספרים זקני בבל.
בנוסטלגיה שלי, בסיני של סוף שנות ה70 השארתי תקליט שלהם , כמתנת שחרור לסוללה בה הייתי.
את אריק קלפטון המשכתי להעריץ וזכיתי לראות אותו בהופעות כשהופיע בארץ.
בקיצור הלהקה התאחדה, והוציאה תקליט של ההופעה החיה באלברט הול.
שני דיסקים מדליקים.
האזנתי להם בשבוע האחרון וממליץ בחום.
לאוהבי התופים ,ישנו קטע תופים של ג'ינג'יר בייקר שמשגע את המערכת והראש. ומשאיר שאלה קטנה אם בגיל 60 + הוא מנגן כך מה יהיה בעוד 10 שנים.(עם הליכון ).
ההאזנה נעימה .
עולם שעובד לכל אחד באהבה איכפתיות ושיתוף פעולה.
רוק מתקדם שנות ה80 ומעלה (במחתרת)
כהמשך לתגובה של מאסטרו,
שנים רבות כמו רבים אחרים חייתי במחשבה שהרוק המתקדם האיכותי של שנות ה 70
נגמר שם לקראת סוף שנות ה 70,
להפתעתי הרבה גיליתי לפניי כשנה וחצי שלא כך הוא,ישנם הרכבים רבים שמתפקדים
בשנות ה 80 וה 90 בלי שום פירסום עד כדיי כך שזה מוגדר כמחתרת ומתגלה בעיקר בזכות האינטרנט.
מסתבר שבאנגליה שם נוצר הסגנון הפאנק הפך פופולרי יותר בתחילת שנות השמונים
והרוק המתקדם האיכותי עבר למדינות אחרות באירופה.
למי שאוהב את הסיגנון אני ממליץ שיקשיב להרכב בשם Anglangard
http://www.anglagard.net/anglagard_-_jordrok.mp3
http://www.anglagard.net/sounds.htm
ודיסק נוסף בשם Anekdoten - Nucleus
אני מבטיח שתופתעו ומשם יפתח לפניכם עולם חדש .
וכמובן חובה לבקר באתר הנפלא של אורי ברייטמן.
http://mitkadem.co.il
שנים רבות כמו רבים אחרים חייתי במחשבה שהרוק המתקדם האיכותי של שנות ה 70
נגמר שם לקראת סוף שנות ה 70,
להפתעתי הרבה גיליתי לפניי כשנה וחצי שלא כך הוא,ישנם הרכבים רבים שמתפקדים
בשנות ה 80 וה 90 בלי שום פירסום עד כדיי כך שזה מוגדר כמחתרת ומתגלה בעיקר בזכות האינטרנט.
מסתבר שבאנגליה שם נוצר הסגנון הפאנק הפך פופולרי יותר בתחילת שנות השמונים
והרוק המתקדם האיכותי עבר למדינות אחרות באירופה.
למי שאוהב את הסיגנון אני ממליץ שיקשיב להרכב בשם Anglangard
http://www.anglagard.net/anglagard_-_jordrok.mp3
http://www.anglagard.net/sounds.htm
ודיסק נוסף בשם Anekdoten - Nucleus
אני מבטיח שתופתעו ומשם יפתח לפניכם עולם חדש .
וכמובן חובה לבקר באתר הנפלא של אורי ברייטמן.
http://mitkadem.co.il
המלצות לרוק ניפלא ומשובח
למי שעוד לא מכיר את אלביס קוסטלו כדי להתחיל לשמוע את האלבום המדהים מ 1978 שיצא גם בדיסק מאוחר יותר:
Elvis Costello And The Attractions - Armed Forces
פשוט ניפלא עים הקלטה אנלוגית שגם לא נידפק במעבר לדיסק פשוט חובה.
והמלצתי השניה היא האלבום של להקת בלונדי קווים מקבילים אלבום מדהים ממש קצת לפני מיסחור הלהקה ונפילת דבי הארי הסולנית לסמים קשים (דרך אגב היא חיה קיימת ושרה גם היום).
BLONDIE PARALLEL LINES
בימים הבאים אמליץ על עוד אלבומים מעולים פשוט אני לא רוצה להפציץ בהמלצות.
דן
Elvis Costello And The Attractions - Armed Forces
פשוט ניפלא עים הקלטה אנלוגית שגם לא נידפק במעבר לדיסק פשוט חובה.
והמלצתי השניה היא האלבום של להקת בלונדי קווים מקבילים אלבום מדהים ממש קצת לפני מיסחור הלהקה ונפילת דבי הארי הסולנית לסמים קשים (דרך אגב היא חיה קיימת ושרה גם היום).
BLONDIE PARALLEL LINES
בימים הבאים אמליץ על עוד אלבומים מעולים פשוט אני לא רוצה להפציץ בהמלצות.
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
Anouk
ההמלצה שלי היא על זמרת בשם Anouk. הולנדית במקורה, שהייתה ילדה בעייתית מאוד ויצאה ממוסד. התגלתה אך ורק בזכות כשרונה יוצא הדופן. היא אמנם לא מאוד מפורסמת בארץ, השיר היחיד המוכר שלה הוא Nobody's Wife שיצא לפני מספר שנים ב- MTV, אבל מאוד מצליחה בעיקר באירופה וזוכה שם בפרסים רבים. שולטת כמעט בכל סגנון אפשרי, ולמרות שהיא רוקרית בנשמתה, מבצעת גם ג'אז, בלוז ואפילו קצת רגאי. מומלצים במיוחד הביצועים האקוסטיים לשירים, מהאלבום Update ו- Hotel New York CD2. קולה יוצא הדופן הוא גם מבחן טוב לכל מערכת סאונד שקצת מחזיקה מעצמה. ראוי לציין גם שהיא כותבת את מילות השירים שלה בעצמה (בעזרת חברים).
המלצה ראשונה שלי: Dream Theater - Metropolis Pt.2: SCENES FROM A MEMORY
דרים היא להקת פרוג מטאל שהוקמה בסוף שנות ה-80 בהשראת להקות כמו מטאליקה ואיירון מאיידן.
בניגוד ללהקות לעיל, לדרים אין 2 גיטרות (מובילה וקצב) אלא גיטרה אחת ונגן קלידים שמתפקד כמשלים הרמוניה וגיטרה שניה.
האלבום סצנות מזיכרון, הוא למעשה סיפור אחד ארוך. בסיפור אנו עדים לרצח של בחורה ששמה וויקטוריה, שקרה בעבר הרחוק של אדם העובר היפנוזה על מנת לשחזר את אירועי הרצח.
המוזיקה היא בסיגנון פרוג מטאל ואני לא מצליח לתאר אותה משום שמבחינתי (שאני מאזין בעיקר למטאליקה, Nightwish, איירון מאיידן וכו') הסיגנון הוא חדשני מאוד.
האלבום נבנה לשמיעה ב-Gapless Playing ז"א שהשירים מתחברים ומשלימים אחד את השני וכך נוצרת אווירה של שיר אחד ארוך.
לאלה שלא הכירו, אלבום חובה!

דרים היא להקת פרוג מטאל שהוקמה בסוף שנות ה-80 בהשראת להקות כמו מטאליקה ואיירון מאיידן.
בניגוד ללהקות לעיל, לדרים אין 2 גיטרות (מובילה וקצב) אלא גיטרה אחת ונגן קלידים שמתפקד כמשלים הרמוניה וגיטרה שניה.
האלבום סצנות מזיכרון, הוא למעשה סיפור אחד ארוך. בסיפור אנו עדים לרצח של בחורה ששמה וויקטוריה, שקרה בעבר הרחוק של אדם העובר היפנוזה על מנת לשחזר את אירועי הרצח.
המוזיקה היא בסיגנון פרוג מטאל ואני לא מצליח לתאר אותה משום שמבחינתי (שאני מאזין בעיקר למטאליקה, Nightwish, איירון מאיידן וכו') הסיגנון הוא חדשני מאוד.
האלבום נבנה לשמיעה ב-Gapless Playing ז"א שהשירים מתחברים ומשלימים אחד את השני וכך נוצרת אווירה של שיר אחד ארוך.
לאלה שלא הכירו, אלבום חובה!

yotman
אכן דרים פיאטר להקה גדולה ממש, ובעיקר האלבום הנ"ל, שמהווה יצירת רוק מושלמת. אני אישית, שמעדיף סיגנונות אחרים ממש- אלקטרוני, סינט'פופ וג'אז קלאסי- נהנתי מהדיסק עד מאוד.
למרות זאת, לא היתי משווה את הלהקה למטאליקה, נאיטוויש, ובעיקר לא לאירון מאידן. הסיגנון הוא פרוגרסיב רוק, עם קוון אינטלקטואלי, שיותר מזכיר את ג'נסיס הישנים, או אולאי יאס...
למרות זאת, לא היתי משווה את הלהקה למטאליקה, נאיטוויש, ובעיקר לא לאירון מאידן. הסיגנון הוא פרוגרסיב רוק, עם קוון אינטלקטואלי, שיותר מזכיר את ג'נסיס הישנים, או אולאי יאס...
I will never be free
I shall never be released
From the chains that bind me
That torture and blind me
And keep me from peace
I shall never be released
From the chains that bind me
That torture and blind me
And keep me from peace
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
המלצתי: Anathema - Judgement
אנאטמה היא להקה בריטית שהתחילה את דרכה בתחילת שנות ה -90 הסגנון שהם התחילו לנגן בזמנו היה דום/דאת' מטאל אך אם הזמן הם התרכחו מעט ונהיו ללהקת פרוג רוק לירי
האלבום Judgement הוא למעשה אלבום המעבר מהתקופה הכבדה לתקופה הרכה יותר של הלהקה ניתן למצא בו הרבה אלמנטים של שני העולמות
מומלץ בחום לכל אוהבי הפרוג רוק למינהם
אנאטמה היא להקה בריטית שהתחילה את דרכה בתחילת שנות ה -90 הסגנון שהם התחילו לנגן בזמנו היה דום/דאת' מטאל אך אם הזמן הם התרכחו מעט ונהיו ללהקת פרוג רוק לירי
האלבום Judgement הוא למעשה אלבום המעבר מהתקופה הכבדה לתקופה הרכה יותר של הלהקה ניתן למצא בו הרבה אלמנטים של שני העולמות
מומלץ בחום לכל אוהבי הפרוג רוק למינהם
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור