חצי שנה אחרי שזכה בפרס הבימוי בפסטיבל קאן והסתובב בכל העולם, הגיע הסרט "Drive" להקרנות בישראל. כתב הקולנוע שלנו הלך לראות ולספר לכם האם הוא שווה את הנסיעה לקולנוע. הנה הביקורת.

Nunatak כתב:Drive
זוכה פרס הבימוי – פסטיבל קאן 2011. ריאן גוסלינג נהג פעלולים (נטול שם) אשר משמש גם כנהג שודים שכיר בעולם התחתון, לאחר ששוד שבו הוא עוזר לבעלה של שכנתו שבה הוא מאוהב משתבש הוא מוצא את עצמו כנרדף ע"י המאפיה.
עם ריאן גוסלינג, קארי מליגן, רון פרלמן, אלברט ברוקס, כריסטינה הנדריקס.
לא עוד אחד מסרטי הפעולה הרגילים אלא משהו שמזכיר יותר פילם נואר בקצב רגוע יותר שלוקח את הזמן ובנוי על בסיס שנות השמונים עם סגנון קפדני. פסקול נפלא, קאסט מוצלח ועבודת בימוי פנטסטית, אין פלא שווינדינג רפן קטף את פרס הבימוי בקאן ואני גם הייתי מהמר על כמה מועמדויות לאוסקר.
כריסטינה הנדריקס מבוזבזת, מה זאת אומרת שאין עירום?! חוץ מזה פשוט תענוג, צפיתי בו פעמיים ביומיים.
9.5/10
נ.ב. רק אני התבלבלתי בגלל הפוסטר וחשבתי בהתחלה שזה דניאל קרייג או קווין מדקסטר?...

חותם כמעט על כל מילה.Nunatak כתב:ציטוט עצמי משרשור סרטים:Nunatak כתב:Drive
זוכה פרס הבימוי – פסטיבל קאן 2011. ריאן גוסלינג נהג פעלולים (נטול שם) אשר משמש גם כנהג שודים שכיר בעולם התחתון, לאחר ששוד שבו הוא עוזר לבעלה של שכנתו שבה הוא מאוהב משתבש הוא מוצא את עצמו כנרדף ע"י המאפיה.
עם ריאן גוסלינג, קארי מליגן, רון פרלמן, אלברט ברוקס, כריסטינה הנדריקס.
לא עוד אחד מסרטי הפעולה הרגילים אלא משהו שמזכיר יותר פילם נואר בקצב רגוע יותר שלוקח את הזמן ובנוי על בסיס שנות השמונים עם סגנון קפדני. פסקול נפלא, קאסט מוצלח ועבודת בימוי פנטסטית, אין פלא שווינדינג רפן קטף את פרס הבימוי בקאן ואני גם הייתי מהמר על כמה מועמדויות לאוסקר.
כריסטינה הנדריקס מבוזבזת, מה זאת אומרת שאין עירום?! חוץ מזה פשוט תענוג, צפיתי בו פעמיים ביומיים.
9.5/10
נ.ב. רק אני התבלבלתי בגלל הפוסטר וחשבתי בהתחלה שזה דניאל קרייג או קווין מדקסטר?......