לצורך הקלטת תוכניות: מה עדיף Yes Max או HTPC ?
אם אני מבין נכון, Yes Max מקליט ישירות את הסיגנל הדיגיטלי מהלויין (לאחר פיענוח), בעוד שכל התקן אחר כמו PC או DVD מקבל סיגנל אנלוגי מהממיר (למשל RGB), וממיר אותו בחזרה לסיגנל דיגיטלי, שאותו הוא מקליט (כך שיש כאן המרה כפולה).
אם הבנתי נכון, הרי ש-Yes Max עדיף, ואז השאלה אם ההבדל משמעותי.
את כל זה אני שואל מכיוון שאני מתלבט אם לקנות Yes Max, וזאת בהנחה שבעוד כשנה אני מתכנן לקנות HTPC.
את כל זה אני שואל מכיוון שאני מתלבט אם לקנות Yes Max, וזאת בהנחה שבעוד כשנה אני מתכנן לקנות HTPC.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6353
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 209 פעמים
- קיבל תודות: 447 פעמים
- יצירת קשר:
יש לי את שניהם. אין על האיכות תמונה של המקס ועל הנוחות בסנכרון מול לוח השידורים (במיוחד של ערוצים כמו ערוץ 2 שיכול להשתנות במהלך הערב).
המקס לא נקי מתקלות, אבל הוא העדפה שלי (הפסקתי כבר די הרבה זמן להשתמש ב PC לצורך הקלטות)
המקס לא נקי מתקלות, אבל הוא העדפה שלי (הפסקתי כבר די הרבה זמן להשתמש ב PC לצורך הקלטות)
אם אתה מכניס את שיקול המחיר, הרי שבאותו מחיר של הYES MAX (+העלות החודשית המצטברת) אתה קונה מחשב ברמה מספיק טובה בכדי להיות HTPC ואתה נהנה גם מהיתרונות של צפייה בסרטי DIVX, שמיעת מוזיקה, פרומואים של סרטי קולנוע מהרשת, רדיו אינטרנטי וכו'... אשר אינם קיימים בYES MAX.lihu כתב:אם אני מבין נכון, Yes Max מקליט ישירות את הסיגנל הדיגיטלי מהלויין (לאחר פיענוח), בעוד שכל התקן אחר כמו PC או DVD מקבל סיגנל אנלוגי מהממיר (למשל RGB), וממיר אותו בחזרה לסיגנל דיגיטלי, שאותו הוא מקליט (כך שיש כאן המרה כפולה).
את כל זה אני שואל מכיוון שאני מתלבט אם לקנות Yes Max, וזאת בהנחה שבעוד כשנה אני מתכנן לקנות HTPC....
כמובן שאם רק מה שמעניין אותך זה איכות השידור וההקלטה - אז ברור שYES MAX לוקח בגדול.
- unsound_methods
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
משמעותי ביותר.אם הבנתי נכון, הרי ש-Yes Max עדיף, ואז השאלה אם ההבדל משמעותי....
לי יש HTPC עם pvr150 - האכזבה הגדולה שלי ממנו היא יכולת ההקלטה העגומה.
מצד שני, ל HTPC יתרונות רבים אחרים כפי שציין leo212.
תגדיר לעצמך מהם השימושים העיקריים ומה סדר חשיבותם, ובחר בהתאם.
תודה כל כל התשובות
תודה כל כל התשובות
נראה לי שלדרישות שלי, אני ארכוש גם Yes Max (לצורך הקלטת תוכניות) וגם HTPC (לשאר). עם ה-HTPC, שהוא פחות דחוף לי, אני מתכנן לחכות עד שפלטפורמת VIIV תהיה בשלה יותר, עם Core2 ועם ויסטה.
נראה לי שלדרישות שלי, אני ארכוש גם Yes Max (לצורך הקלטת תוכניות) וגם HTPC (לשאר). עם ה-HTPC, שהוא פחות דחוף לי, אני מתכנן לחכות עד שפלטפורמת VIIV תהיה בשלה יותר, עם Core2 ועם ויסטה.