הוט תשדר בתשתית לווינית ויס בתשתית כבלים :?:
כל ההפרדה המלאכותית בין ספקי רשת לספקי תוכן באינטרנט כאשר בכבלים ובYES התוכן והתשתית מאוחדים מביא למסקנה אחת שתשתית לא רלונטית לספק תוכן. הדבר היחידי שפגע בהרבה ספקי תוכן מעל הכבלים וYES זה הסכום המופרז ששולם עבור שימוש בתשתיות. זה מה שגרם לנפילת TVMALL וערוצים בודדים בתשלום, כ"דרך הטבע". מצד שני בגלל שמדובר על חבילה יקרה כאן ושימוש אולי סמטרי בשתי התשתיות יש סיכוי אפילו שזה פתרון שיצליח. בצרפת אגב אין הפרדה בין כבלים ולווין אצל ספקי תוכן וזה הכיוון הנכון. לשתי החברות ברור שהאיום יקרה לשניהם ברגע שחברת אינטרנט תבקש ותקבל רשיון תשתית להעברת אינטרנט בכבלים אופטיים. למשל במודיעין במהירות מקסימלית ותספק IPTV באופן עצמאי. למשל NETVISION
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
בארץ יש אבסורד מסויים , מחיר חבילת בסיס יקר מאוד , והתוספת עבור חבילות נוספות זעום ,
בחו"ל , המצב הפוך ערוצים בודדים לא עולים הרבה ,סכום העלות של החבילות גבוה , אני אישית הייתי מעדיף תשלום באופן הזה
בחו"ל , המצב הפוך ערוצים בודדים לא עולים הרבה ,סכום העלות של החבילות גבוה , אני אישית הייתי מעדיף תשלום באופן הזה
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
:lol: :lol: :lol:
לא שהבנתי מה הקשרtevel3 כתב:וראשי קבוצות הkkk יהיו נשאי אוגנדה!
זה יקרה כמו שהקטע עם התשתית יקרה בשנה וחצי הקרובות...
בכל אופן אם המודל העסקי הזה טוב בחו"ל למה שלא יהיה רווחי לספקיות בארץ ?
הפתרון היחיד זה לדרוש ואני אומר לדרוש DVB טלויזיה דיגטאלית בכל הארץ, בפניות חוזרות למשרד התקשורת ואז להתקין צלחת לוינים
להשלמה ולהציב את החברות הללו בפני עובדה. כל עוד שהציבור מוכן לשלם אז למה שיטרחו. כך זה גם בחברות הטלפונים....
אני בעד USENET בגלל המצב האבסורדי הזה...
להשלמה ולהציב את החברות הללו בפני עובדה. כל עוד שהציבור מוכן לשלם אז למה שיטרחו. כך זה גם בחברות הטלפונים....
אני בעד USENET בגלל המצב האבסורדי הזה...
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
אבל עם צלחת פרטית אתה מוגבל לתנות פתוחות שמדשרות עם פרסומת, בלי תרגום ובלי הספקה של תכנים מרוכז (ערוצי סכרות, ערוצי סרטים ודוקו למניהם) פלוס אפשרות למנוי HD משניים או שלושה ספקים (בלי תירגום)...חסר לך "עוגן" יתן לך את התכנים בצורה מאורגנת.
מצב גרוע. "עוגן" עם איכות תמונה בינוני ומטה או צלחת עם איכות תמונה אופטימלית אבל עם פרסומת ובלי תוכן מאורגן...
מצב גרוע. "עוגן" עם איכות תמונה בינוני ומטה או צלחת עם איכות תמונה אופטימלית אבל עם פרסומת ובלי תוכן מאורגן...