האם מישהו הצליח להגדיל את הדיסק של יס מקס ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
יש בעיה עם זה.
לפי הדיווחים, הפונקציה שאמורה לפרמט את הדיסק (תיחול דיסק) נחסמה והיא פעילה רק לטכנאים (לא ניסיתי בעצמי, כך שאין לי מושג).
תוודא שהיא פעילה ותקינה לפני שאתה עושה שינויים כאלה. כמו כן, עלולות להיות תקלות אם הדיסק שבחרת אינו מספיק מהיר.
כמובן שזה מבטל את האחריות על המכשיר.
לפי הדיווחים, הפונקציה שאמורה לפרמט את הדיסק (תיחול דיסק) נחסמה והיא פעילה רק לטכנאים (לא ניסיתי בעצמי, כך שאין לי מושג).
תוודא שהיא פעילה ותקינה לפני שאתה עושה שינויים כאלה. כמו כן, עלולות להיות תקלות אם הדיסק שבחרת אינו מספיק מהיר.
כמובן שזה מבטל את האחריות על המכשיר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אותי ספציפית הזהירו לגבי האופציה הזו.
גם אז זה נראה לי טיפה מוזר שאופציה כזו חשובה לא תמומש כראוי, אבל ראיתי לנכון להזכיר את זה.
גם אז זה נראה לי טיפה מוזר שאופציה כזו חשובה לא תמומש כראוי, אבל ראיתי לנכון להזכיר את זה.
- eyalron
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 169 פעמים
אתחול תקין והגדלת דיסק
1. לפני כחודש כשהיו לי בעיות במקס - בעודי משוחח עם מוקד שירות הלקוחות, הנחו אותי לבצע אתחול כדי לראות אם זה פותר לי חלק מהבעיות. האתחול עבד בלי שום בעיה.
גם כשהגיע אלי טכנאי הביתה וביצע אתחול - הוא לא הכניס שום קוד מיוחד- אלא נכנס כרגיל דרך התפריטים ואיתחל.
2. בבית היה לי דיסק 40ג'יגה - ולפני שאני קונה דיסק גדול להחליף במקס ניסיתי להחליף את זה של ה80 בזה של ה40. הפעולה עברה בקלות, האתחול עבד תקין ועכשיו אני רק מחכה להזדמנות לחליף לדיסק של 320. לא נראה לי שתהיה איזשהי בעיה.
גם כשהגיע אלי טכנאי הביתה וביצע אתחול - הוא לא הכניס שום קוד מיוחד- אלא נכנס כרגיל דרך התפריטים ואיתחל.
2. בבית היה לי דיסק 40ג'יגה - ולפני שאני קונה דיסק גדול להחליף במקס ניסיתי להחליף את זה של ה80 בזה של ה40. הפעולה עברה בקלות, האתחול עבד תקין ועכשיו אני רק מחכה להזדמנות לחליף לדיסק של 320. לא נראה לי שתהיה איזשהי בעיה.