האטליזים הטובים בישראל
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
למה להעלות מראש מאמר שאתה לא מאמין בתוכן שלו?
בנוסף, אין ציון של המדדים האובייקטיבים (אם היו כאלו) לבחירה של האיטליזים. הכיתוב עצמו גם שיטחי ונראה כמו דברי יח"צ.
מומלץ לעשות חיפוש על התמונות שמופיעות בכתבה, חלקן התפרסמו בעבר בהקשר של מסעדות אחרות לחלוטין.
בנוסף, אין ציון של המדדים האובייקטיבים (אם היו כאלו) לבחירה של האיטליזים. הכיתוב עצמו גם שיטחי ונראה כמו דברי יח"צ.
מומלץ לעשות חיפוש על התמונות שמופיעות בכתבה, חלקן התפרסמו בעבר בהקשר של מסעדות אחרות לחלוטין.
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
נראה יותר כמו קידום מכירות מאשר סקירה השוואתית אובייקטיבית אמיתית. מה כבר יש לצפות מהפרסומון Ynet.
סתם לדוגמא, מרינדו לא מוזכרת. עדיין לא יצא לי לאכול בשר טוב יותר מאשר אצלהם.
כמו כן לגזיאל בכלל לא משהו. קניתי שם פעם אחת ולא חזרתי. המחיר לא מצדיק את האיכות.
סתם לדוגמא, מרינדו לא מוזכרת. עדיין לא יצא לי לאכול בשר טוב יותר מאשר אצלהם.
כמו כן לגזיאל בכלל לא משהו. קניתי שם פעם אחת ולא חזרתי. המחיר לא מצדיק את האיכות.
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4770
- נתן תודות: 163 פעמים
- קיבל תודות: 285 פעמים
זה הכל, אבל הכל סובייקטיבי.
אני לעומתך ניסיתי את מרינדו וממש התאכזבתי. ומצד שני מהאחים דבאח נהניתי מאוד.
זה סובייקטיבי, ויותר מזה, לדעתי זה יום עסל יום בסל.
האמת, שאני קונה קבבים במקום 1, נקניקיות במקום 2, סטייקים במקום 3 וכך הלאה.
שאני קונה מיקס אני פשוט בוחר מקום מהמאגר
אני לעומתך ניסיתי את מרינדו וממש התאכזבתי. ומצד שני מהאחים דבאח נהניתי מאוד.
זה סובייקטיבי, ויותר מזה, לדעתי זה יום עסל יום בסל.
האמת, שאני קונה קבבים במקום 1, נקניקיות במקום 2, סטייקים במקום 3 וכך הלאה.
שאני קונה מיקס אני פשוט בוחר מקום מהמאגר
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
לימוזין מעולים אבל יקרים מאד ורחוקים מהמרכז.
אני קונה אצל מאהר בטירה בשר מיושן בתליה ולא בוואקום. אנטריקוט 90, סינטה 80, פילה 110. בשר סוף. מעולם לא קבלתי קלקול כיבה. ויתרון ענק נוסף מבחינתי זה אריזה בוואקום כך שניתן לשמור במקרר עד 14 יום בלי להקפיא ולהפשיר מה שמאפשר התארגנות מוקדמת לארועים.
חסרון מרכזי תור....
אני קונה אצל מאהר בטירה בשר מיושן בתליה ולא בוואקום. אנטריקוט 90, סינטה 80, פילה 110. בשר סוף. מעולם לא קבלתי קלקול כיבה. ויתרון ענק נוסף מבחינתי זה אריזה בוואקום כך שניתן לשמור במקרר עד 14 יום בלי להקפיא ולהפשיר מה שמאפשר התארגנות מוקדמת לארועים.
חסרון מרכזי תור....
קובי, אתה מתכוון לפאחר עראקי ? ( asado de tira) , כי את מאהר אנלא מכיר.
מד דוג , אומנם נכון שלא כל האיטליזים הטובים פורסמו (וטוב שכך, גם ככה לחכות שעה בתור אצל הקצב שלי זה המון זמן), אבל מצד שני, ניסיתי את לימוזין, שזה נחמד, נכון, אבל יקר רצח ללא שום סיבה ובטח שבטח אין הצדקה למחירים הפלצניים שבדלישס. את אבו חילווה לא הזכירו וזו לדעתי, לא אבידה כל כך גדולה.
מד דוג , אומנם נכון שלא כל האיטליזים הטובים פורסמו (וטוב שכך, גם ככה לחכות שעה בתור אצל הקצב שלי זה המון זמן), אבל מצד שני, ניסיתי את לימוזין, שזה נחמד, נכון, אבל יקר רצח ללא שום סיבה ובטח שבטח אין הצדקה למחירים הפלצניים שבדלישס. את אבו חילווה לא הזכירו וזו לדעתי, לא אבידה כל כך גדולה.
אלה העקרונות שלי !! לא מוצאים חן בעינייך ?! ....יש לי אחרים ! (הפילוסוף הדגול גראוצ'ו מרקס)
הבשר שלי
נקנה אך ורק באבו חילווה... לא זול בשום צורה שהיא, אבל הבשר שם איכותי וחלוטין שווה כל שקל...
אנחנו חצי ארגנטינאיים אז בשר זה לא מקום להתפשר אצלנו במשפחה... ישר מרגישים אם מישהו החליט לקנות ממקום אחר... יש לנו בבית גריל גז של אמישראגז ובכל הזדמנות שיש (עכשיו במיוחד עם החגים וזה) מגיעים ואוכלים המון בשר.
אז באמת דיי מפתיע שלא ציינו בכתבה את אבו חילווה... כי זה ממש מוכר וידוע יחסית.
אנחנו חצי ארגנטינאיים אז בשר זה לא מקום להתפשר אצלנו במשפחה... ישר מרגישים אם מישהו החליט לקנות ממקום אחר... יש לנו בבית גריל גז של אמישראגז ובכל הזדמנות שיש (עכשיו במיוחד עם החגים וזה) מגיעים ואוכלים המון בשר.
אז באמת דיי מפתיע שלא ציינו בכתבה את אבו חילווה... כי זה ממש מוכר וידוע יחסית.