התלבטות בין 2 גרילים

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
isahar פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

שלום לכולם,

חברים- לאחר בחינה מעמיקה הגיעו לגמר 2 גרילים:
גריל גז של חברת נפוליאון Triumph , דגם410
גריל גז, דגם Signet 90 של חברת ברויל-קינג

אשמח לחוות דעת על הגריל הראשון...

תודה
נערך לאחרונה על ידי isahar ב 11/08/2014 14:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4152
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

גם אני התלבטתי בין broil king signet 90 ל GrandHall,
יש לי 2 חברים שמחזיקים כל אחד בדגם, שני המוצרים נראים עשויים מחומרים איכותיים והבשר יצא סופר טעים,

אני הזמנתי את הגרנד-הול בסופו של יום, בעיקר בגלל שיקולי עלות (זול יותר)

בהצלחה

גרילמן
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 1 פעם

יש לי את הוובר מרוצה עד הגג....

שרשור שלא נקרא #3 

איכות הגימור שלו מדהימה...

זה נראה שהוא יחזיק לנצח...

ואני משתמש בגריל 3 פעמים בשבוע

מגיע עם אחריות ל10 שנים

גרילמן
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 1 פעם

שים לב מי ראשון בטבלה....

שרשור שלא נקרא #4 

שמוליק_טל
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 503
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

אני מציע לך ללכת לחנות שמחזיקה את כל שלושת הגרילים ולראות אותם בעצמיך.
לפני שבוע בדקתי מספר גרילים באייס והשוותי בעיקר בין וובר לבין קולמן.
לשניהם איכות בניה טובה. לקולמן יש בידוד כפול במכסה, אבל לוובר יש רשתות יותר מאסיביות וגוף יצוק מאלומניום. הוובר גם יקר יותר.
שניהם היו טובים קצת יותר מגרילים של char-broil שהיו שם.

בצד גיליתי פתאום גריל xenon של גרנדהול והתאכזבתי מאוד מהרמה שלו.
איכות הגריל היתה לאכזבתי כמה רמות מתחת לגרילים האחרים האחרים בתצוגה. הרשתות היו עשויות מחוטי ברזל דקים כמו של מנגל פחמים במאה ש"ח.
כפתורי הגז היו קטנים ופחות נוחים להפעלה מאשר בגרילים האחרים.
הגוף עשוי מפח צבוע דקיק והיה משמעותית פחות יציב וחסון מהגרילים האחרים.
המחיר היה יקר יותר מקולמן 4 מבערים.
יתכן שיש בעיה בהרכבה או שהגריל עמד יותר זמן בתצוגה אבל הפח ישאר דק והרשתות לא מתאימות לגריל בכזאת רמת מחיר.
צריך גם לקחת בחשבון שהגרילים האלה לא היו בכלל בשימוש - בבית בשימוש בצליה עם כל השומן והנוזלים שמתפזרים, בגשם ובשמש זה יחזיק הרבה פחות.

למה אני כותב לאכזבתי? כי אני קורא כאן בפורום המון תשבוחות על הגרנדהול והיתי בטוח שזה גריל איכותי.
כל כך בטוח, שכמעט והזמנתי גריל GTi4 מגרופון בלי בכלל לראות אותו במציאות ורק על סמך הביקורות כאן בפורום.
מסקנה - קשה להאמין היום למה שאתה קורא. לך תבדוק בעצמיך ולאחר שתראה כמה גרילים, תנסה להתמקד באחד או שניים.
זה עדיין לא מבטיח שהגריל גם יעבוד כמו שצריך, לדוגמא איך פיזור החום, כמה מהר הגריל מתחמם וכ"ו.

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #6 

גריל coleman - ביקורות קשות ברשת, לא הייתי מתקרב למוצר המדבקה הזה
וובר - יקר מידי, עלות מול תועלת : מאכזב
זה מה שלוקח את האנשים ל GrandHall
אבל יחד עם זאת, broil king signet 90 הוא גריל מעולה שאני ממליץ בחום,
וקבל ממני טיפ אחרון אם אתה מעוניין בברוייל קינג...
תרים טלפון לאמישראגז שמייצגים את החברה בארץ, במשא ומתן מהיר טלפונית הצלחתי להוריד את המחיר משמעותית,
בהצלחה !

שמוליק_טל
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #7 

@Mad-Dog
·
קולמן ביקורות גרועות ברשת - מסכים, גם אני קראתי. איכות הבניה שלו בפועל מצויינת. הוא בנוי כמו טנק. זה לא מבטיח שהוא גם צולה מעולה ואיך הוא מחזיק בחוץ.

וובר - הגרילים הכי טובים. לגבי עלות מול תועלת בארץ - גם מסכים. בארה"ב מדובר על 100$ יותר לעומת דגמים מתחרים מקבילים, שכנראה שווים את זה, כאן זה עולה כמו קטנוע או מכונית משומשת, תלוי בדגם. - הוצאתי אותו ממערכת השיקולים שלי כי במחירים האלה הוא לא רלוונטי בדיוק כמו פרארי או למבורגיני.

גרנדהול - לא מבין למה אנשים כאן נוהרים אליו אחרי שראיתי אותו במציאות. המחיר יקר מהקולמן ואיכות הבניה נמוכה משמעותית. הביקורת היחידה שמצאתי עליו ברשת היתה מאוסטרליה והוא קיבל כוכב אחד מתוך 5 . לדברי הכותב, הציפוי התחיל להתקלף אחרי חודשיים.
מוזר שאין אפילו ביקורת אחת באמזון אנגליה, שם הוא נמכר או בכל חנות אחרת באירופה.
אני לא מחשיב את "השוואת הגרילים" ב ynet כי ברור שזאת כתבת יחסי ציבור. אותם "בוחנים" מופיעים בערוץ האוכל כשהם משתמשים בגריל של גרנדהול וטורחים לצלם את הלוגו יותר מאשר את האוכל.

ברוייל קינג - ביקורות מצויינות בחו"ל על כל הדגמים, כנראה הכי קרוב לוובר מבחינת איכות. לא מצאתי דגמי ביניים שלהם בארץ. רק גרילים זולים ויקרים בטירוף. התמחור הרשמי הוא 10 ש"ח לדולר, כך שגריל של 500$ עולה כאן 6000 - 5000 ש"ח. המחיר לא רחוק ואפילו זהה לדגמים מקבילים של וובר. אולי תפרט איזה דגם קנית ובאיזה מחיר כדי שיהיה קנה מידה.

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #8 

אני באמת חושב שיש רק 3 אפשרויות
http://www.htmag.co.il/vt210776.%D7%9C ... D7%99.html

וכן, אני לחלוטין מושפע מתגובות, המלצות, והכפשות... אם כולם אומרים שזה *** (קולמן), כנראה שזה ***,
ואם כל מי שרכש GrandHall מרוצה עד השמיים, אז לכל הפחות מדובר במוצר טוב...
ואני בהחלט התלבטתי רבות לגבי Broil King Signet (הדגם 20 לא 90, ה 90 באמת יקר מידי)
וכפי שציינתי בחרתי ב GrandHall וממתין לקבל אותו בקרוב מאוד... (אני מקווה :>)

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4770
נתן תודות: 163 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שרשור שלא נקרא #10 

אני אגיד לך דבר אחד לגבי גרנדהול ווובר.
וובר עם שם עולמי, אצל המשפחה של אישתי יש 3 דגמי Q320 וכולם (וגם אני מרוצה).
אבל לא יודע אם ראיתה אותו, הוא לא נראה מעינין, הוא חייב לעבוד סגור, העגלה שלו רעועה.
הספיריט נראים כבר יותר רציניים אבל מאוד יקרים בארץ.
גרנדהול בדגמי הGTI3/4 דומים מאוד בצורה לוובר ספיריט, מרגישים טוב ביד (יחזיק שנים או לא, לא נדע אלא עם הזמן, אבל יש אחריות 5 שנים)
מבשלים את הבשר מצויין, עוצמת חום גבוהה ואפשר להמשיך.
נכון, יש גם מתחרים אחרים בתחום, אבל כולם באותו טווח מחיר וכן אני אישית בוחר בשירות של גרנדהול.

והרי לך הבחירה שלי אישית.
הערה: יכול להיות, אפילו סביר, שאם הייתי גר במדינה אחרת, נאמר ארה״ב, היית בוחר אחרת. אבל אני לא.
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

carmeldirect
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 19
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שרשור שלא נקרא #11 

שמוליק_טל כתב:@Mad-Dog
·
קולמן ביקורות גרועות ברשת - מסכים, גם אני קראתי. איכות הבניה שלו בפועל מצויינת. הוא בנוי כמו טנק. זה לא מבטיח שהוא גם צולה מעולה ואיך הוא מחזיק בחוץ.

וובר - הגרילים הכי טובים. לגבי עלות מול תועלת בארץ - גם מסכים. בארה"ב מדובר על 100$ יותר לעומת דגמים מתחרים מקבילים, שכנראה שווים את זה, כאן זה עולה כמו קטנוע או מכונית משומשת, תלוי בדגם. - הוצאתי אותו ממערכת השיקולים שלי כי במחירים האלה הוא לא רלוונטי בדיוק כמו פרארי או למבורגיני.

גרנדהול - לא מבין למה אנשים כאן נוהרים אליו אחרי שראיתי אותו במציאות. המחיר יקר מהקולמן ואיכות הבניה נמוכה משמעותית. הביקורת היחידה שמצאתי עליו ברשת היתה מאוסטרליה והוא קיבל כוכב אחד מתוך 5 . לדברי הכותב, הציפוי התחיל להתקלף אחרי חודשיים.
מוזר שאין אפילו ביקורת אחת באמזון אנגליה, שם הוא נמכר או בכל חנות אחרת באירופה.
אני לא מחשיב את "השוואת הגרילים" ב ynet כי ברור שזאת כתבת יחסי ציבור. אותם "בוחנים" מופיעים בערוץ האוכל כשהם משתמשים בגריל של גרנדהול וטורחים לצלם את הלוגו יותר מאשר את האוכל.

ברוייל קינג - ביקורות מצויינות בחו"ל על כל הדגמים, כנראה הכי קרוב לוובר מבחינת איכות. לא מצאתי דגמי ביניים שלהם בארץ. רק גרילים זולים ויקרים בטירוף. התמחור הרשמי הוא 10 ש"ח לדולר, כך שגריל של 500$ עולה כאן 6000 - 5000 ש"ח. המחיר לא רחוק ואפילו זהה לדגמים מקבילים של וובר. אולי תפרט איזה דגם קנית ובאיזה מחיר כדי שיהיה קנה מידה.
...
שמוליק טל שלום ,

בדרך כלל אנחנו לא נוהגים להגיב אך הפעם ראינו בכך צורך כדי להעמיד דברים על דיוקם.

אנו יודעים שרצית לבצע הזמנה בחודש מאי של גריל grandhall מסוג GTI4 אך לאור ביקושים גבוהים באותה תקופה לא נותרו יחידות במלאי ולכן הוצע לך לבצע הזמנה עתידית.

הגריל שראית ברשת אייס הוא גריל של חברת grandhall מלפני 4 שנים וכנראה נשאר שם כגריל לתצוגה .. אנו לא עובדים בשנים האחרונות עם רשת אייס בתחום הגרילים, במידה ואתה מעוניין לעשות השוואה מסודרת אנו ממליצים לך להגיע לחדר התצוגה שלנו ולהתרשם מתצוגה רלוונטית ומדגמים עדכניים.

חברת grandhall היא חברה בינלאומית הקיימת משנת 1976 ומוכרת בעולם בזכות חדשנות, עוצמות חום גבוהות ואיכות החומרים שלהם.

אנא ממך, אל תנסה להכפיש את שמנו ואת שם חברתנו בכל מיני ניסיונות לא כשרים ורמיזות להשפעה שלנו על בדיקות גריל כדוגמת ידיעות אחרונות וכדומה שכידוע לכולם היא בדיקה בלתי תלויה.

חברתנו חרטה על דגלה את נושא השירות,האמינות ,השקיפות וייבוא של היצרנים הטובים ביותר בתחומם.

במידה ותהיה מעוניין להגיע אלינו לאולם התצוגה כדי להתרשם, להתייעץ ,להפעיל ולצלות אתה יותר ממוזמן ונשמח להיות איתך בקשר.

בכבוד רב,
צוות כרמל דיירקט

שמוליק_טל
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #12 

חבל שאתם הופכים ביקורת לגיטימית להכפשה ונסיונות לא כשרים - מותר לי להביע את דעתי על איכות הגריל והחומרים שראיתי.
הביקורת שלי עולה בקנה אחד עם ביקורת מעטות אחרות שקראתי ברשת.
כל אחד יכול להכנס לאייס ולהתרשם לבד. אני לא רואה איך זה שהפסקתם לעבוד עם אייס, הפך את הרשת צליה לדקיקה.
אני חושב שכתבתי מספיק פעמים שכנראה שהגרילים שלכם איכותיים על פי הביקורות כאן בפורום, וסייגתי שיתכן שהגריל לא הורכב טוב.
יכול להיות שהרמה של הגריל מדגם קסנון נמוכה ושיש לכם גרילים טובים יותר, אבל זה מה שראיתי ועל זה כתבתי.

לגבי ההזמנה של גריל GTI4 שרציתי לעשות:
מכרתם גרופונים כשבפועל לא היה לכם מלאי לפחות לחודשיים שלושה קדימה - על הגרופון היה כתוב הספקה תוך 10 ימי עסקים. על זה אני מתלונן לא על זה שאין מלאי. למזלי התקשרתי לבדוק את מצב המלאי לפני שקניתי את הגרופון.
אני חושב שמן הראוי היה לכתוב על הגרופון את זמן ההספקה האמיתי, מי שמוכן להמתין יעשה לבד את השיקולים שלו.

תודה על ההזמנה, אבל היתי צריך את הגריל לפני יום העצמאות, היום זה כבר פחות לחוץ. יתכן ואכנס בעתיד להתרשם כשזה יהיה רלוונטי.

isahar פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

בחירת גריל גז

שרשור שלא נקרא #13 

שלום לכולם,

חברים- לאחר בחינה מעמיקה הגיעו לגמר 2 גרילים:
גריל גז של חברת נפוליאון Triumph , דגם410
גריל גז, דגם Signet 90 של חברת ברויל-קינג

אשמח לחוות דעת על הגריל הראשון...

תודה

SZLTF
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 174
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שרשור שלא נקרא #14 

אני התחדשתי השבוע בסיגנט 20
גריל נהדר!

kisis
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #15 

אני קיבלתי לפני שבוע וחצי את הסיגנט 90, יצא לי להפעיל אותו כבר פעמיים והוא עבד כמו שצריך ויצא טעים. החומרים איכותיים וקיבלתי אותו גם עם מיכל פיקסי

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”