·ziv_r כתב:גם מי שיושן לא טוב לא ישפר את איכות השינה שלו עם צמיד. בסופו של יום אנחנו קמים בשעה קבועה לעבודה, אז זה לא משנה כמה עמוק אנחנו יושנים, אנחנו נקום.1. אין גם קשר למיגרנה, מי שמקבל מיגרנה בגלל חוסר שינה, יודע לרוב להצביע על הנקודה הזו ופשוט משנה במקצת את הרגלי השינה. חוץ מזה, מי שבאמת סובל ממיגרנה, מטופל עם כדורים מונעים וכדורים נוספים אשר נילקחים כאשר מרגישים שהתקף מיגרנה מגיע.
בסופו של יום צמיד לניטור שינה זה גאדג'ט מגניב בהחלט, לראות גרפים במחשב של עומק השינה זה תמיד יפה, אבל אחרי שבועיים זה עובר. זה גם לא מועיל.
2.חושבים אחרת? תנו לי הסבר לאופן השימוש שלכם בצמיד עבור שיפור השינה.
3.מעבדות שינה מטפלות בבעיות שינה ברוב המקרים רק עם תרופה אחת - הורמון מלטונין. פשוט, זול ויעיל....
אנו קצת סוטים מהנושא, אבל בכל זאת אני יגיב:
1. אני מניח שאתה לא סובל ממגרנות ולא מכיר את זה באופן אישי, יש קשר ישיר בין חוסר/עודף שינה למגרנות.
כדורים מונעים צריכים לקחת על בסיס יומי! ולא כולם מוכנים לזה , כדורים שלוקחים לפני התקף לא תמיד עוזרים, בטח שההתקף יכול להמשך המון זמן (שבוע ימים).
2. מבטיח לתת ביקורת על המוצר שרכשתי והאם ואיך הוא שיפר (או לא) את איכות החיים שלי.
3. הציעו לי בעבר לקחת את ההורמון מלוטינין , אבל לאחרונה קראתי שלא מומלץ לקחת למרות שזה הורמון טיבעי בגלל סכנת התמכרות .
בסופו של דבר המוצר עצמו לא משפר את איכות השינה למעט זה שהוא מעיר את המשתמש כאשר השינה שלו רדודה ,אלא נותן כלים (ואולי גם מוטיבציה) לשפר אותה.