איזה צמיד חכם אתם ממליצים ?

Wearables, שעונים חכמים, צמיגי ניטור, משקפים חכמות, Google Glass וכו'
BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1722
שם מלא: אבי כהן
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

ziv_r כתב:גם מי שיושן לא טוב לא ישפר את איכות השינה שלו עם צמיד. בסופו של יום אנחנו קמים בשעה קבועה לעבודה, אז זה לא משנה כמה עמוק אנחנו יושנים, אנחנו נקום.1. אין גם קשר למיגרנה, מי שמקבל מיגרנה בגלל חוסר שינה, יודע לרוב להצביע על הנקודה הזו ופשוט משנה במקצת את הרגלי השינה. חוץ מזה, מי שבאמת סובל ממיגרנה, מטופל עם כדורים מונעים וכדורים נוספים אשר נילקחים כאשר מרגישים שהתקף מיגרנה מגיע.

בסופו של יום צמיד לניטור שינה זה גאדג'ט מגניב בהחלט, לראות גרפים במחשב של עומק השינה זה תמיד יפה, אבל אחרי שבועיים זה עובר. זה גם לא מועיל.

2.חושבים אחרת? תנו לי הסבר לאופן השימוש שלכם בצמיד עבור שיפור השינה.

3.מעבדות שינה מטפלות בבעיות שינה ברוב המקרים רק עם תרופה אחת - הורמון מלטונין. פשוט, זול ויעיל.
...
·
אנו קצת סוטים מהנושא, אבל בכל זאת אני יגיב:
1. אני מניח שאתה לא סובל ממגרנות ולא מכיר את זה באופן אישי, יש קשר ישיר בין חוסר/עודף שינה למגרנות.
כדורים מונעים צריכים לקחת על בסיס יומי! ולא כולם מוכנים לזה , כדורים שלוקחים לפני התקף לא תמיד עוזרים, בטח שההתקף יכול להמשך המון זמן (שבוע ימים).

2. מבטיח לתת ביקורת על המוצר שרכשתי והאם ואיך הוא שיפר (או לא) את איכות החיים שלי.
3. הציעו לי בעבר לקחת את ההורמון מלוטינין , אבל לאחרונה קראתי שלא מומלץ לקחת למרות שזה הורמון טיבעי בגלל סכנת התמכרות .
בסופו של דבר המוצר עצמו לא משפר את איכות השינה למעט זה שהוא מעיר את המשתמש כאשר השינה שלו רדודה ,אלא נותן כלים (ואולי גם מוטיבציה) לשפר אותה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 42949
נתן תודות: 1998 פעמים
קיבל תודות: 4462 פעמים

שרשור שלא נקרא #17 

לא טענתי כי אין קשר בין שינה למגרנות, מה שכן טענתי זה ששעון שמראה כמה שעות האדם יושן אשר מלווה במדד כלשהו לעומק השינה, לא יעזור לקדם את האדם לכיוון מניעה של מיגרנות בגלל הרגלי שינה מסויימים.

מלטונין זהו הורמון אשר הכמות אשר האדם מפיק יורדת ככל שהוא מתבגר. זאת הסיבה בין היתר שאנחנו רואים שכמות שעות השינה של האדם יורדת ככל שהוא מתבגר, למרות שכמות שעות השינה צריכה להיות שווה. כאשר ירידת כמות המלטונין פוגעת במשך זמן ההרדמות, איכות השינה והתפקוד למחרת, דבר אשר גורע מאיכות החיים, מלטונין יעזור בזה. זהו איננו הורמון ממכר, ההשפעה שלו ממכרת כי האדם רואה שכאשר הוא לא לוקח את ההורמון, איכות השינה שלו נפגעת, אך הגוף לא מציג שום סימני התמכרות, כלומר אין תלות פיזית.

יש להרבה אנשים רתיעה מרפואה מערבית, הם יפנו לכל האמצעים הכי לא נכונים בגלל שיווק.

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 152 פעמים
קיבל תודות: 117 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

mp3lll כתב:Mi band שהיה בשימוש בהתלהבות רבה.
כיום הדבר הכי שבאמת מעניין אותי זה mi coach של אדידיס שבו אני משתמש לכדורגל טניס וכו,
שזה באמת רלוונטי ומעניין לדעת מידע.
...
אתה משתמש בצמיד? איזה מידע אתה מקבל מספורט שהוא לא ריצה?

שלח תגובה

חזור אל “טכנולוגיה לבישה”