איפה ניתן להשיג כוסות של danesi במחיר שפוי ?
שלום לכולם , לאחר חשק עז לכוסות המדהימות הללו - בעיקר של הקפוצ׳ינו 150ml , אני יכול להגיד שלא מצאתי מקום שמוכר את הכוסות הללו במחיר סביר בארץ או בחול (בחול המחיר הוא סביר אך המשלוח יקר מאוד משום שכל כוס ותחתית שוקלות כמעט חצי ק״ג !)
מישהו מכיר מקום שניתן להשיג בו את הכוסות במחיר סביר ? (30 ש״ח לכוס ~ )
תודה לעוזרים .
נ.ב אשמח לקבל המלצות על מקומות שמוכרים גם את הכוסות קפוצי׳נו של lavazza גם הן מדהימות , אני בהחלט בעד להחיות את נושא הכוסות כאן בפורום .
מישהו מכיר מקום שניתן להשיג בו את הכוסות במחיר סביר ? (30 ש״ח לכוס ~ )
תודה לעוזרים .
נ.ב אשמח לקבל המלצות על מקומות שמוכרים גם את הכוסות קפוצי׳נו של lavazza גם הן מדהימות , אני בהחלט בעד להחיות את נושא הכוסות כאן בפורום .
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
תחכה לטיסה לחו"ל ותשלח למלון... זה מה שאני עשיתי
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
כתבתי אז לאווה קפה (היבואנים של דנסי) שאני מעוניין לקנות את הכוסות המיוחדות של דנסי והם נפנפו אותי (כנראה בגלל שאני לא כסף משמעותי והטרחתי אותם), כתבתי מייל כועס לדנסי איטליה ותוך מספר ימים אווא יצרו איתי קשר לגבי קניה ושילוח של הכוסות (גם אספרסו וגם קפוצינו, למרות שהם לא בשימוש בבית קפה בארץ, יש להם במלאי). אני חושב שיצא סביב ה40 ש"ח לכוס עם משלוח.
אותי הסיפור הזה דיי הצחיק, זה הראה בפשטות את היחס והזלזול של חלק מהעסקים והיבואנים בארץ כלפי צרכנים קטנים שלא מהווים כסף גדול לעסק כזה. למה להם להשקיע ולשלוח לך את הכוסות תמורת רווח של כמה עשרות שקלים? רק אחרי שאתה מפעיל קצת כוח ומערב את האח הגדול אתה מקבל *בקושי* אתמה שביקשת .אני הייתי מבסוט מזה שהנציגה מדנסי איטליה נתנה להם קצת בראש (ראיתי את ההתכבות שלהם). אני חושב שזה עניין תרבותי וזה דיי נפוץ בארץ ודוקא בחו"ל רואים לעיתים קרובות גישה הפוכה.
אותי הסיפור הזה דיי הצחיק, זה הראה בפשטות את היחס והזלזול של חלק מהעסקים והיבואנים בארץ כלפי צרכנים קטנים שלא מהווים כסף גדול לעסק כזה. למה להם להשקיע ולשלוח לך את הכוסות תמורת רווח של כמה עשרות שקלים? רק אחרי שאתה מפעיל קצת כוח ומערב את האח הגדול אתה מקבל *בקושי* אתמה שביקשת .אני הייתי מבסוט מזה שהנציגה מדנסי איטליה נתנה להם קצת בראש (ראיתי את ההתכבות שלהם). אני חושב שזה עניין תרבותי וזה דיי נפוץ בארץ ודוקא בחו"ל רואים לעיתים קרובות גישה הפוכה.
·ראשית כמה לא מפתיע לשמוע את זה , זה פשוט חלק מהתרבות העסקית כאן בארץ , יבואן שהגיע לגדולות בגלל הלקוחות הקטנים בצורה כזאת או אחרת,לבסוף מחליט ״לנפנף״ אותם כשלא מדובר ברווח של סכומי עתק , קיימים עשרות מקרים דומים בכל התחומים וחד וחלק כמעט ב99% מהמקרים ״האח הגדול ״ מארץ המקור מציל את המצב ומוכיח לנו עוד פעם כמה השירות בחו״ל טוב יותר .amiir כתב:כתבתי אז לאווה קפה (היבואנים של דנסי) שאני מעוניין לקנות את הכוסות המיוחדות של דנסי והם נפנפו אותי (כנראה בגלל שאני לא כסף משמעותי והטרחתי אותם), כתבתי מייל כועס לדנסי איטליה ותוך מספר ימים אווא יצרו איתי קשר לגבי קניה ושילוח של הכוסות (גם אספרסו וגם קפוצינו, למרות שהם לא בשימוש בבית קפה בארץ, יש להם במלאי). אני חושב שיצא סביב ה40 ש"ח לכוס עם משלוח.
אותי הסיפור הזה דיי הצחיק, זה הראה בפשטות את היחס והזלזול של חלק מהעסקים והיבואנים בארץ כלפי צרכנים קטנים שלא מהווים כסף גדול לעסק כזה. למה להם להשקיע ולשלוח לך את הכוסות תמורת רווח של כמה עשרות שקלים? רק אחרי שאתה מפעיל קצת כוח ומערב את האח הגדול אתה מקבל *בקושי* אתמה שביקשת .אני הייתי מבסוט מזה שהנציגה מדנסי איטליה נתנה להם קצת בראש (ראיתי את ההתכבות שלהם). אני חושב שזה עניין תרבותי וזה דיי נפוץ בארץ ודוקא בחו"ל רואים לעיתים קרובות גישה הפוכה....
תנסו לפנות פעם אל היבואן של logitech בארץ ולעומת זאת נסו לפנות לחברה העולמית , יש עשרות פוסטים כאן בפורום שמתארים את ההבדל התהומי .
אני בהחלט אנסה לשלוח מייל לדנסי , תוכל לשתף את הכתובת מייל שאליה שלחת ?
ודבוטאנט זה רעיון מצויין רק שהנסיעה הקרובה שלי לחול היא עוד כמה חודשים ואני לא מוכן להתאפק
לצערי הייתי ברומא לפני כמה חודשים ורק לאחר שחזרתי נודע לי שהמפעל של danesi נמצא ברומא , בהחלט מדכא
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כוסות לוואצה יש בבית לוואצה בתל אביב על דרך השלום. לא זול גם כן אבל יש.
דנסי חיפשתי הרבה זמן ובסוף קניתי בגרמניה.
דנסי חיפשתי הרבה זמן ובסוף קניתי בגרמניה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
·תודה רבה , לא ידעתי שיש מקום כזה , בדקתי באתר שלהם ובהחלט יש את הכוסות אך אין מחיר , יש לך מושג מה טווח המחירים לפני שאני מגיע ?דבוטאנט כתב:כוסות לוואצה יש בבית לוואצה בתל אביב על דרך השלום. לא זול גם כן אבל יש.
דנסי חיפשתי הרבה זמן ובסוף קניתי בגרמניה....
ובהחלט גרמניה מלאה בdanesi ובכלל בציוד איכותי לקפה וגם במחיר מצויין , ד״א נתקלתי בבית קפה בשם ״קפה adraba" בבוגרשוב פינת בן יהודה שמחזיק כוסות של danesi לשתיה , לדעתך יהיה הגיוני לבוא ולבקש לרכוש כמה ?
Re: ספלי גנזי
·,תודה על ההמלצה , אך 50$ בעבור משלוח ימי זה עדיין יקר .. יש מקומות שמציעים מחיר כזה על שילוח אווירי.DebiBaron כתב:נסה בפאוזה בגליל ים ראיתי לפני מספר שנים
יש אפשרות לרכוש באיביי ארהב ולשלוח
בשילוח ימי(לוקח כחודשיים) .שלחתי 12 כוסות קופצינו ופסלים של לוואצה תוצרת d'ancap
עלות השילוח 50$ עשה חשבון אם משתלם לך...
יאמר לזכותם של לנדוור , הם מוכרים בחנות הקפה שלהם כוסות של illy במחיר סביר ואפילו טוב , שווה כמעט למחיר חו״ל וזה לא כולל משלוח שאין בו צורך כאן
ספלי גנזי
אמרת שחשקה נפשך בדנזי .
אם לא תמצא בארץ נותר לך אלא לרכוש בחול
50$ היתה העלות ל12 סטים ומשקל כ8קג
לגבי האילי הכוסות יפות ואיכותיות תוצרת
ipa
אך לטעמי לא נוחות.בשל הידית העגולה והקטנה כשספל
קפוצינו מלא בנוזל הוא נוטה כלפי מטה ויש להפעיל כוח כדי
להחזיקו מאוזן(כש אוחזים בידית)
ipa
להחזיקו מאוזן(כש אוחזים בידית)
Re: ספלי גנזי
·זה בהחלט מחיר משתלם , אין בזה ספק. אך לכשעצמו לשלם 50$ משלוח על סט שעולה 70 יורו ~ זה קצת חבל לכל הדעות .DebiBaron כתב:אמרת שחשקה נפשך בדנזי .
ipa
להחזיקו מאוזן(כש אוחזים בידית)...
לכן אני מחפש אלטרנטיבה משתלמת יותר, לגבי אילי - כמובן שאני מעדיף לרכוש danesi , אך רק ציינתי שבהשוואה לשאר היבואנים לנדוור נותנים מחיר הוגן מאוד למותג שהם מייבאים - illy .
[email protected], [email protected] , תנסה קודם לפנות ישירות למייל הזה או לשרות לקוחות של אווא, אם לא הולך תפנה למייל שצירפתי של דנסי. תעדכן אותנו, בהצלחה
·שלחתי מייל לDANESI ביום ראשון , עדיין לא חזרו אליי...amiir כתב:[email protected], [email protected] , תנסה קודם לפנות ישירות למייל הזה או לשרות לקוחות של אווא, אם לא הולך תפנה למייל שצירפתי של דנסי. תעדכן אותנו, בהצלחה...
היום שלחתי מייל לקופי אופשיינש נראה מי יענו ראשונים
ברגע שיהיו עידכונים אעדכן