למישהו פה יש מידע על New Air?

Heating, Ventilation & Air-Conditioning
GalZilberman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 550
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

אני יודע שהמוצר עוד לפני ייצור, אבל אומרים שיצא עד סוף השנה.
http://newair.co.il/he/#header

NiskovFliskov
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
שם מלא: Niskov Fliskov
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

נתקלתי בהם. הדליק אצלי את כל הנורות האדומות

שרשור שלא נקרא #2 

מה שנקרא - too good to be true
אתחיל בכך שאני מקווה שאני טועה ובאמת מדובר על מוצר מהפכני שיביא בשורה לתחום, אבל להלן הנקודות שקצת מטרידות אותי:
  • הנורה האדומה הכי גדולה - חוק התרמודינמיקה (השני, אם להיות ספציפי). חום הוא אנרגיה. אתה לא יכול לבטל אנרגיה/חום, אתה יכול רק לשנע אותה ממקום למקום (כפי שמזגן מוציא את החום דרך היחידה החיצונית, מקררים דרך צלעות הקירור וכן על זאת הדרך). בהיעדר יחידה חיצונית\אוורור קשה לי להבין כיצד זה קורה.
  • הטענה שאולי נותנת מענה לנקודה לעיל היא טענתם כי המוצר משתמש בחומרים כימיים הסופחים חום (לטענתם הטכנולוגיות כבר קיימות בשימושים אחרים), אולם חיפוש בגוגל לא הניב דוגמא לחומרים כאלה (ישנם חומרים בעלי מוליכות חום נמוכה מאוד, אמנם הם לא 'סופחים' את החום מהסביבה אלא פשוט לא פולטים חום. החומרים האלה גם מאוד יקרים, כדוגמת גרפין)
  • המוצר מתכוון להביא בשורה לעולם המיזוג שחולש (לטענתם, לא בדקתי) על שוק של עשרות מיליארדי דולרים בשנה, אמנם יש לו אזכורים בודדים בלבד ברחבי האינטרנט. רובם מאתר המוצר עצמו.
  • נראה שכל הידיעות לגבי המוצר (שאין מקורם באתר האינטרנט של המוצר) מדברים רק על גיוס הון ממשקיעים וכולם פורסמו עם קישור ל'אלדר יחסי ציבור ותקשורת', כך שלא ניתן לדעת כמה המידע אמין (אם בכלל)
  • מאוד כיף להתחבר ל'סיפור סינדרלה' על הבחור הירושלמי בן ה-28 (סטודנט למשפטים) אשר הצליח היכן שכולם נכשלו. אולם חייבים לזכור שבעולם שלנו הדרך להצלחה היא ארוכה
שוב, אני מקווה מאוד שאני טועה ואכן מדובר בבשורה שתצא מעיר הקודש ותשנה את עולם המיזוג, אולם לעת עתה אני שומר את הכסף בכיס.

GalZilberman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

Re: נתקלתי בהם. הדליק אצלי את כל הנורות האדומות

שרשור שלא נקרא #3 

@NiskovFliskov
·
כל הנקודות שלך נכונות ולכן שאלתי,
מקווה שהדבר אפשרי

NiskovFliskov
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
שם מלא: Niskov Fliskov
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #4 

@GalZilberman
·אגב, ישנו מוצר דומה של חברת powrmatic , אולם הוא מסתמך על 2 פתחי אוורור בקיר בו מותקנת היחידה.

בהתחלה הערכתי כי newair פועלת בצורה דומה, אולם באתר שלהם כתוב במפורש כי תהליך ההתקנה הוא "כמו לתלות תמונה על הקיר" וכן "ללא קידוחים ועבודה מחוץ לבית", כך שככל הנראה לא בזה מדובר.

מעניין לציין את הידיעה הזאת המתייחסת לשימוש בקירות אשר שולבו בהם כימיקלים שסופחים את החום ביום ופולטים אותו בלילה (כשאין איש בחדר). יתכן והפיתוח של newair פועל באופן דומה. באם כן - הרי שמדובר בכימיקל אחר מכיוון שהכימיקל המוזכר בכתבה נועד להפחית את המיזוג הנדרש ולא להחליפו (קל וחומר כשמדובר ביחידה בגודל של מזגן קטן ולא בקיר שלם).

GalZilberman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #5 

@NiskovFliskov
·
נראה גם מוצר מעניין, השאלה אם מסוגל לעמוד במזג אויר של ישראל?
וזה עדיין מצריך 2 חורים גדולים בקיר.

טוב, נאלץ כנראה לחכות לסוף 2016 :-)

שלח תגובה

חזור אל “HVAC - בקרת אקלים ומיזוג”