בעיות ביס מקס הדק החדש - עזרתכם נחוצה..
שלום לכולם..
התקינו לי את היס מקס החדש לפני שעתיים, יש לי כמה טענות ובקשות לייעוץ:
בעייה 1: כדי לאפשר יציאת SVIDEO של המכשיר הייתי צריך לשנות הגדרות SCART לSVIDEO.. בכך כל יציאות הSCART עכשיו הם גם SVIDEO.. האם יש אפשרות לאפשר את יציאת הSVIDEO שתוציא אות SVIDEO ללא שינוי בSCART ??
בעייה 2: ישנן יציאות COMPOSITE למכשיר, ואפשרות להוצאת COMPOSITE מSCART. כאשר המכשיר מחובר COMPOSTE ויציאת הSCART מקונפגת לCOMPOSITE, ישנו "גל" עדין אבל ניכר שרואים אותו גולש אנכית על המסך (מלמעלה למטה).
בעייה 3: כאשר המכשיר מחוברRCA COMPOSITE ומקונפג לSVIDEO, ישנו גם הגל בבעייה 2, וגם הבהובים של המסך כל כמה שניות - הארטיפקטים האלה לא מופיע ביציאת הSVIDEO.
כנראה כשהמכשיר מקונפג לSVIDEO, ישה השראה/הפרעה מגנטית על חיבורי RCA.
הבעייה האמיתית: יש לי צורך לחבר את הממיר SVIDEO לRECEIVER, ובו-זמנית בCOMPOSITE לטלוויזיה. הבעייה שאז מופיע הגל האנלוגי המעצבן וההבהוב הנוראי בCOMPOSITE. ניסיתי הרבה כבלים ולא עזר. (גם RCA וגם SCART)
השאלה: האם יש צורך לפנות ליס להחליף את המכשיר ? האם זאת בעייה שמישהו יכול לוודא אם קורה אצלו ?
תודה לכם על הסבלנות והעזרה..
התקינו לי את היס מקס החדש לפני שעתיים, יש לי כמה טענות ובקשות לייעוץ:
בעייה 1: כדי לאפשר יציאת SVIDEO של המכשיר הייתי צריך לשנות הגדרות SCART לSVIDEO.. בכך כל יציאות הSCART עכשיו הם גם SVIDEO.. האם יש אפשרות לאפשר את יציאת הSVIDEO שתוציא אות SVIDEO ללא שינוי בSCART ??
בעייה 2: ישנן יציאות COMPOSITE למכשיר, ואפשרות להוצאת COMPOSITE מSCART. כאשר המכשיר מחובר COMPOSTE ויציאת הSCART מקונפגת לCOMPOSITE, ישנו "גל" עדין אבל ניכר שרואים אותו גולש אנכית על המסך (מלמעלה למטה).
בעייה 3: כאשר המכשיר מחוברRCA COMPOSITE ומקונפג לSVIDEO, ישנו גם הגל בבעייה 2, וגם הבהובים של המסך כל כמה שניות - הארטיפקטים האלה לא מופיע ביציאת הSVIDEO.
כנראה כשהמכשיר מקונפג לSVIDEO, ישה השראה/הפרעה מגנטית על חיבורי RCA.
הבעייה האמיתית: יש לי צורך לחבר את הממיר SVIDEO לRECEIVER, ובו-זמנית בCOMPOSITE לטלוויזיה. הבעייה שאז מופיע הגל האנלוגי המעצבן וההבהוב הנוראי בCOMPOSITE. ניסיתי הרבה כבלים ולא עזר. (גם RCA וגם SCART)
השאלה: האם יש צורך לפנות ליס להחליף את המכשיר ? האם זאת בעייה שמישהו יכול לוודא אם קורה אצלו ?
תודה לכם על הסבלנות והעזרה..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
1. לא. כך זה פועל בכל הממירים של יס. אם אתה צריך גם וגם אז אתה צריך מפצל SCART RGB או TRANSCODER עם פיצול...
2. נשמע כמו GROUND LOOP, תעשה חיפוש.
3. לפי מה שהבנתי (לא חוויתי את זה בעצמי, מישהו כתב על כך בפורום) יש בעיה ביס מקס החדש עם SVIDEO.
2. נשמע כמו GROUND LOOP, תעשה חיפוש.
3. לפי מה שהבנתי (לא חוויתי את זה בעצמי, מישהו כתב על כך בפורום) יש בעיה ביס מקס החדש עם SVIDEO.
בעיית גל במסך
אני לא יודע איזה טלויזיה יש לך . הבעיה נובעת עקב בעיית הארקה במבנה או באותו שקע חשמל. האפשרות לפתור את זה : לנסות לחבר את הטליוזיה לשקע חמלי מחדר אחר לשם בדיקה ע"י כבל מאריך.
אפשרות שניה להזמין את "יס" ולבקש להתקין "איזולטור" (שנאי מבודד בעברית) על הכבל אשר מחובר משקע יס אל הממיר .
לגבי הסקארט יש לך אפשרות לחבר דרך סקארט עליון ולקבל תמונה בקומפוזיט ללא תלות
בשינוי הגדרות של המכשיר. התופעה היחידה שתהיה דרך יציאה זו , אין באפשרות המכשיר לשלוט על עוצמת הווליום מכיוון שזו יציאה לוידאו הווליום חייב להיות קבוע.
דרך אגב שרות אינו בתשלום דרך יס.
אפשרות שניה להזמין את "יס" ולבקש להתקין "איזולטור" (שנאי מבודד בעברית) על הכבל אשר מחובר משקע יס אל הממיר .
לגבי הסקארט יש לך אפשרות לחבר דרך סקארט עליון ולקבל תמונה בקומפוזיט ללא תלות
בשינוי הגדרות של המכשיר. התופעה היחידה שתהיה דרך יציאה זו , אין באפשרות המכשיר לשלוט על עוצמת הווליום מכיוון שזו יציאה לוידאו הווליום חייב להיות קבוע.
דרך אגב שרות אינו בתשלום דרך יס.
- oferlaor
- מנהל

satawn,
פשוט לא חיפשת נכון. חפש לפי "GROUND LOOP"
יש הסבר על זה גם במילון המונחים באתר.
פשוט לא חיפשת נכון. חפש לפי "GROUND LOOP"
יש הסבר על זה גם במילון המונחים באתר.
עכשיו דיברתי עם יס, הנציג אמר שהיס מקס החדש הדק מוציא איכות COMPOISTE ירודה דרך RCA אם הוא מקונפג להוציא SVHS.
הפתרון שלו הוא לשנות קנפוג כל פעם שמשתמשים בחיבור אחר !!
חוצפה !
בתכל'ס כנראה הייתי צריך לבקש יס מקס ישן ?
הפתרון שלו הוא לשנות קנפוג כל פעם שמשתמשים בחיבור אחר !!
חוצפה !
בתכל'ס כנראה הייתי צריך לבקש יס מקס ישן ?
- oferlaor
- מנהל

בקשר לבעייה ב-MAX החדש
ברשותי MAX דגם חדש.
בנוגע לבעייה שהציג satawn
(קווים אנכיים)-הבעייה מופיעה גם אצלי.
העניין מרגיז מאד,היות ומדובר על מוצר שאינו זול.
satawn:
אני מנסה לשלוח לך מסר פרטי,אבל משום-מה המסר לא יוצא אליך.
בכוונתי לדסקס איתך בנושא (כבר פעלתי לפיתרון הבעייה),לצורך מציאת פיתרון.
שלח אלי אימייל :
[email protected] ותצרף מספר נייד שלך להתקשרות.
בנוגע לבעייה שהציג satawn
(קווים אנכיים)-הבעייה מופיעה גם אצלי.
העניין מרגיז מאד,היות ומדובר על מוצר שאינו זול.
satawn:
אני מנסה לשלוח לך מסר פרטי,אבל משום-מה המסר לא יוצא אליך.
בכוונתי לדסקס איתך בנושא (כבר פעלתי לפיתרון הבעייה),לצורך מציאת פיתרון.
שלח אלי אימייל :
[email protected] ותצרף מספר נייד שלך להתקשרות.