סדנא עישון
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
60 מעלות.
באיזה מעשנה אתה משתמש?ziv_r כתב:זה היה גוש אנטריקוט עם עצם במשקל 4 קילו. הבעיה שהטמפרטורה הפנימית לא עברה את ה- 60 מעלות, לכן הוא נשאר הרבה זמן במעשנת על מנת להעלות את הטמפרטורה והוא התייבש....
מה הייתה הטמפ' במעשנה?
האם הטמפ' הייתה אחידה יחסית או שהיו הרבה עליות וירידות?
לדעתי, שימוש ב 3-2-1 (בדוגמה נתח אחר, העיקרון זהה) הוא אידיאלי לרוב הנתחים.
3 שעות חשוף, 2 מכוסה, 1 חשוף - זמנים לפי גודל הנתח.
אני שם קערה עם נוזלים וכל שעה~ מורח תרכיז תפוחים על הנתח.
3-2-1 - לעניות דעתי מתאים יותר לנתחים שצריכים לעלות לטמפ' פנימית הרבה יותר גבוהה בלי להתייבש (אסאדו, בריסקט וכיו"ב).
אגב - אני אישית פחות מתלהב מאנטריקוט במעשנה (אלא אם כן הוא עם העצם). לדעתי מנגל בטמפ' גבוהה יותר מעישון מתאים לו יותר. (בשל השומניות שלו)
אגב - אני אישית פחות מתלהב מאנטריקוט במעשנה (אלא אם כן הוא עם העצם). לדעתי מנגל בטמפ' גבוהה יותר מעישון מתאים לו יותר. (בשל השומניות שלו)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
keystone,
טמפרטורה פנימית עמדה על 110 מעלות והייתה אחידה.
דגם המעשנת: Napoleon Apollo 300
טמפרטורה פנימית עמדה על 110 מעלות והייתה אחידה.
דגם המעשנת: Napoleon Apollo 300
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
·גם אני חשבתי כך עד שעשיתי ניסוי שהצליח הרבה מעל המצופה. האמת שזה הנתח השלישי הכי טוב שיצא לי (הראשון היה אסאדו עם צלעות, השני היה קוטלט וזה השלישי).agnostic כתב:3-2-1 - לעניות דעתי מתאים יותר לנתחים שצריכים לעלות לטמפ' פנימית הרבה יותר גבוהה בלי להתייבש (אסאדו, בריסקט וכיו"ב).
אגב - אני אישית פחות מתלהב מאנטריקוט במעשנה (אלא אם כן הוא עם העצם). לדעתי מנגל בטמפ' גבוהה יותר מעישון מתאים לו יותר. (בשל השומניות שלו)...