התקלה המוזרה ביותר במקס .....
אתמול באו להחליף לי את מכשיר המקס שהיה תקול, לשמחתי הוחלף המכשיר מהדגם הישן בדגם החדש - חשבתי שסוף סוף באו צרותיי לסופן...
כשעה לאחר שהטכנאי הלך התחלתי מחדש להגדיר את כל התוכניות להקלטה, עד שפתאום, לאחר סימון אחת התוכניות התחיל המכשיר לסמן בעצמו תוכניות להקלטה , וכל תוכנית שגויה שניסיתי למחוק גרמה להוספה של עוד תוכניות (מערוצים שונים וסוגים שונים). עד שרשימת התוכניות המוזמנות הגיעה ל100% קיבולת (תוך דקה בערך...) . מספר דקות לאחר מכן קרס המכשיר ורק ניתוק פיזי מהחשמל השיב אותו לחיים.
לזכותם של YES יאמר כי כבר היום הגיעו להחליף לי את המכשיר שכן התקלה לא הייתה ידועה להם. ושוב חמוש במכשיר מהדור החדש ניגשתי למלאכת סימון התוכניות והסדרות.
הפעם לאט לאט ובעדינות , עד אשר הגעתי לתוכנית "קומנדו חתונה" אשר משודרת בYES+ ביום ראשון - כאשר לחצתי להזמנת הקלטה האופציה הראשונה הייתה "הוסף תוכנית לסדרה" , להזכירכם מדובר במכשיר חדש , הסדרה עוד לא קיימת עליו , כמו כן זו הייתה התוכנית שהתחילה את הצרות במכשיר הקודם. לכן החלטתי לבחור באפשרות השנייה "הקלט תוכנית" וכמו שעון שוויצרי התחיל המכשיר שוב פעם להזמין תוכניות בעצמו ולפעול באיטיות נוראית עד אשר בא לציון גואל ולהארדיסק פירמוט.
דיווחתי ל-YES , נראה מה הם יעשו עם זה , אבל עם יש לכם טעם נוראי בסדרות כמוני וגם מכשיר דנדש היזהרו מקומנדו חתונה ...
כשעה לאחר שהטכנאי הלך התחלתי מחדש להגדיר את כל התוכניות להקלטה, עד שפתאום, לאחר סימון אחת התוכניות התחיל המכשיר לסמן בעצמו תוכניות להקלטה , וכל תוכנית שגויה שניסיתי למחוק גרמה להוספה של עוד תוכניות (מערוצים שונים וסוגים שונים). עד שרשימת התוכניות המוזמנות הגיעה ל100% קיבולת (תוך דקה בערך...) . מספר דקות לאחר מכן קרס המכשיר ורק ניתוק פיזי מהחשמל השיב אותו לחיים.
לזכותם של YES יאמר כי כבר היום הגיעו להחליף לי את המכשיר שכן התקלה לא הייתה ידועה להם. ושוב חמוש במכשיר מהדור החדש ניגשתי למלאכת סימון התוכניות והסדרות.
הפעם לאט לאט ובעדינות , עד אשר הגעתי לתוכנית "קומנדו חתונה" אשר משודרת בYES+ ביום ראשון - כאשר לחצתי להזמנת הקלטה האופציה הראשונה הייתה "הוסף תוכנית לסדרה" , להזכירכם מדובר במכשיר חדש , הסדרה עוד לא קיימת עליו , כמו כן זו הייתה התוכנית שהתחילה את הצרות במכשיר הקודם. לכן החלטתי לבחור באפשרות השנייה "הקלט תוכנית" וכמו שעון שוויצרי התחיל המכשיר שוב פעם להזמין תוכניות בעצמו ולפעול באיטיות נוראית עד אשר בא לציון גואל ולהארדיסק פירמוט.
דיווחתי ל-YES , נראה מה הם יעשו עם זה , אבל עם יש לכם טעם נוראי בסדרות כמוני וגם מכשיר דנדש היזהרו מקומנדו חתונה ...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
איזה מוזר.
למישהו יש אומץ לסמן את קומנדו חתונה במקס שלו ולראות אם זה חוזר על עצמו?
למישהו יש אומץ לסמן את קומנדו חתונה במקס שלו ולראות אם זה חוזר על עצמו?
ולמי שתהה ,
לאחר 4 פירמוטים והרבה בטא טסטינג לבעיה ....
מסתבר שסתם נטפלתי לקומנדו חתונה (וכבודה של הסדרה חזר למקומה המפוקפק)
הבעיה הנה עם הסדרה שסימנתי לפניה - העשב של השכן -
לאחר סימון הסדרה הזאת להקלטה , כל תוכנית נוספת שאני מסמן להקלטה גורמת למקס להשתגע ולהוסיף תוכניות להקלטה בצורה עצמאית.
לדוגמא, אחרי פירמוט , נכנסתי ובחרתי להקלטה את העשב של השכן ,
לאחר מכן בחרתי בטלסטאר גלקטיקה וראו איזה פלא נוספו לי עוד 6 תוכניות מוזמנות מערוצים 4 ו-8 שכלל לא בחרתי .ניסיון למחיקת אחת ההזמנות הלא רצויות האלו גורם למקס אוטומטית להוסיף תוכניות נוספות מערוצים שונים במכפלת התוכניות הקיימות , כלומר עכשיו יש 12 תוכניות מוזמנות שכלל לא רציתי וחוזר חלילה עד שהמקס מתמלא וקורס .....
תענוג מושלם .....
ושוב לפתרון היחידי : פירמוט .....
לאחר 4 פירמוטים והרבה בטא טסטינג לבעיה ....
מסתבר שסתם נטפלתי לקומנדו חתונה (וכבודה של הסדרה חזר למקומה המפוקפק)
הבעיה הנה עם הסדרה שסימנתי לפניה - העשב של השכן -
לאחר סימון הסדרה הזאת להקלטה , כל תוכנית נוספת שאני מסמן להקלטה גורמת למקס להשתגע ולהוסיף תוכניות להקלטה בצורה עצמאית.
לדוגמא, אחרי פירמוט , נכנסתי ובחרתי להקלטה את העשב של השכן ,
לאחר מכן בחרתי בטלסטאר גלקטיקה וראו איזה פלא נוספו לי עוד 6 תוכניות מוזמנות מערוצים 4 ו-8 שכלל לא בחרתי .ניסיון למחיקת אחת ההזמנות הלא רצויות האלו גורם למקס אוטומטית להוסיף תוכניות נוספות מערוצים שונים במכפלת התוכניות הקיימות , כלומר עכשיו יש 12 תוכניות מוזמנות שכלל לא רציתי וחוזר חלילה עד שהמקס מתמלא וקורס .....
תענוג מושלם .....
ושוב לפתרון היחידי : פירמוט .....
דיברתי עכשיו עם התמיכה של המקס,
הפעם טענה המוקדנית (בניגוד לזו שדיברתי איתה אך לפני שעתיים) שהתקלה כבר מוכרת
וידועה מאתמול והם כבר פתרו אותה ....
אך כמו שנאמר COMPUTER SAYS NO ....
אז היזהרו מהעשב של השכן ... הוא יעלה את הממיר שלכם בעשן ....
הפעם טענה המוקדנית (בניגוד לזו שדיברתי איתה אך לפני שעתיים) שהתקלה כבר מוכרת
וידועה מאתמול והם כבר פתרו אותה ....
אך כמו שנאמר COMPUTER SAYS NO ....
אז היזהרו מהעשב של השכן ... הוא יעלה את הממיר שלכם בעשן ....
כרגע הבעיה בבדיקה
אני בודק כרגע את התקלה והיא קיימת אצלי
בעשב של השכן + קומנדו חתונה
אין צורך לבצע פירמוט יש למחוק תוכנית אחת מאלו שהמכשיר הזמין בעצמו
והמכשיר חוזר לעצמו.
אני כרגע מול ההנדסה של יס ברגע שתהיה תשובה אפרסם אותה.
בעשב של השכן + קומנדו חתונה
אין צורך לבצע פירמוט יש למחוק תוכנית אחת מאלו שהמכשיר הזמין בעצמו
והמכשיר חוזר לעצמו.
אני כרגע מול ההנדסה של יס ברגע שתהיה תשובה אפרסם אותה.
תשמעו, מעניין ביותר. אצלי העשב של השכן מסומן להקלטה כסדרה אבל כשאני נכנס עכשיו לרשימת התוכניות המוזמנות, הסימון שלידו הוא של הקלטה בודדת (עיגול אדום) ולא סדרה. אם אני עומד עליו אז הסמל הירוק של הסדרות מופיע למטה. לעומת זאת, אם אני נכנס לתפריט סדרות, אני רואה שם שהפרק הקרוב מסומן להקלטה. יש לי הרגשה שהתקלה היא לא בתוכנה של המקס אלא בסימון שלהם ב- EPG.
- reuven_br
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 361
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
תרשו לי להתפרץ לדלת פתוחה, אבל..............barak7 כתב:טוב מצאתי פיתרון די קל למחוק את כל ההזמנות..
פשוט בוחרים את אחת ההקלטות שהוא הזמין לבד ועושים מחק סדרה וזה מוחק את כל ההזמנות הלא רצויות.....
כאשר מזמינים סידרה, ה YES MAX מזמין באופן אוטומטי את כל הסידרה לפי כמות הפרקים וכל זה ניראה באמת כרשימה גדולה וארוכה, וזה לא אמור להשפיע על המכשיר, וזאת לעניות דעתי, אצלי הנושא עובד טוב
- sam22
- חבר במועדון HT

- תגובות: 20360
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
התקלה היא הYES והם מטפלים
הופיעה גם אצל אמא שלי במקס.reuven_br כתב:תרשו לי להתפרץ לדלת פתוחה, אבל..............barak7 כתב:טוב מצאתי פיתרון די קל למחוק את כל ההזמנות..
פשוט בוחרים את אחת ההקלטות שהוא הזמין לבד ועושים מחק סדרה וזה מוחק את כל ההזמנות הלא רצויות.....
כאשר מזמינים סידרה, ה YES MAX מזמין באופן אוטומטי את כל הסידרה לפי כמות הפרקים וכל זה ניראה באמת כרשימה גדולה וארוכה, וזה לא אמור להשפיע על המכשיר, וזאת לעניות דעתי, אצלי הנושא עובד טוב...
כנראה גירסא לא טובה של תוכנה בחלק מהמכשירים או ב EPG.
BARAK7, זה לא קשור להקלטת סדרות
בכל מקרה הוא מקליט רק סדרות המצויות בטווח שבוע ב EPG