NDS VideoGuard - DOK?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Nunatak פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3720
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 194 פעמים
קיבל תודות: 212 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

קראתי עכשיו את הכתבה על זה במוסף הכלכלה של ידיעות ויש לי שאלה - אפשר יהיה להקליט עם זה שידורים באופן דיגיטלי?

hrox
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 773
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

קישור??

Nunatak פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שרשור שלא נקרא #3 

הייתי סורק אבל זה בטח אסור.

Joss
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 149
שם מלא: יוסי
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

NDS VideoGuard Key

שרשור שלא נקרא #4 

sapir255 כתב:הייתי סורק אבל זה בטח אסור.
...
ה - VIDEOGUARD KEY מיועד לספק פתרון לנושאים הבאים:

1. הגנה על שידורי טלוויזיה או VOD ל - PC
2. מנגנון שיאפשר העברה של תכנים מה PVR אל הזכרון ב KEY ואז אפשרות ניגון של התוכן המועתק על ה KEY על ממיר אחר (נניח אצל חבר) או על PC (כלומר ניתן להקליט בבית על ה PVR ולקחת את התוכן ל- PC על ה - KEY)

ה - VIDEOGUARD KEY משמש בעיקר כמנגנון הגנה על השידור והתוכן בדומה ל- SMART CARD בממיר ועל כן יאפשר גם מודלים יותר מתוחכמים כגון האפשרות לעשות BROWSE מה- PC לתכנים שמוקלטים ב PVR ולהעתיק אותם ישירות (מעל IP אם קיים) ל- PC. כמובן שלצורך ניגון על ה- PC נדרש ה KEY.

Joss
NDS
VideoGuard Key.jpg
(32.87 KiB) הורד 4783 פעמים

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

זה עקרונית פיתרון יפה לצפיה בתכנים כמו יס והוט ע"ג HTPC.

אני מעריך שזה לא יצא בארץ, אם כי לך תדע...

Nunatak פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

Re: NDS VideoGuard Key

שרשור שלא נקרא #6 

Joss כתב:
sapir255 כתב:הייתי סורק אבל זה בטח אסור.
...
ה - VIDEOGUARD KEY מיועד לספק פתרון לנושאים הבאים:

1. הגנה על שידורי טלוויזיה או VOD ל - PC
2. מנגנון שיאפשר העברה של תכנים מה PVR אל הזכרון ב KEY ואז אפשרות ניגון של התוכן המועתק על ה KEY על ממיר אחר (נניח אצל חבר) או על PC (כלומר ניתן להקליט בבית על ה PVR ולקחת את התוכן ל- PC על ה - KEY)

ה - VIDEOGUARD KEY משמש בעיקר כמנגנון הגנה על השידור והתוכן בדומה ל- SMART CARD בממיר ועל כן יאפשר גם מודלים יותר מתוחכמים כגון האפשרות לעשות BROWSE מה- PC לתכנים שמוקלטים ב PVR ולהעתיק אותם ישירות (מעל IP אם קיים) ל- PC. כמובן שלצורך ניגון על ה- PC נדרש ה KEY.

Joss
NDS
...
נשמע אחלה, תודה.

mpogr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 582
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

Joss,

בתור עובד בכיר ב-NDS, האם אתה חושב שמדיניותה ליצור פתרונות Conditional Access סגורים בלבד היא המדיניות הנכונה?

אנסה להסביר את עצמי.

אני לקוח YES ותיק שמשלם ממיטב כספו על המנוי (הממש לא זול) לחברה. מזה מספר חודשים אני מחפש נואשות, בינתיים ללא הצלחה, את הדרך להקליט את שידורי YES באמצעות מערכת PVR מבוססת מחשב בצורה דיגיטלית מקצה לקצה.

למה אני מתעקש על כך, ולא הולך לפתרון PVR המוצע ע''י YES עצמה?
דבר ראשון, ה-YES MAX הוא מכשיר בעל יכולות מוגבלות. כל תוכנת PVR מודרנית עולה עליו בכמה מונים מבחינת היכולות.
דבר שני, למכשיר הזה יש רק יציעות וידאו אנלוגיות ולכן בהכרח יש אובדן איכות התמונה.

כמובן, יש בעולם פתרונות קליטת שידורי DVB למחשב, גם כאלה המוגנים ב- Conditional Access. הפתרונות האלה מאפשרים למנוי הלגיטימי של אותו גוף משדר לקלוט את השידורים (כמובן, רק אלה להם הוא מנוי) באמצעות המחשב.

לכולם מוץ מאלה המשתמשים בפלטפורמת CA של NDS.

וזה מוביל אותי בחזרה לשאלה ממנה התחלתי.
אני לא רוצה להתעסק בנסיונות לפרוץ את הגנת NDS. באמת שלא. יש לי דברים יותר מעניינים לבזבז את זמני עליהם. אבל כל עוד אין פתרון לבעיה לעיל אנשים כמוני יידחקו לפינות אפלות של נסיונות פריצה ובסוף יצליחו להגיע לפתרונות שיאפשרו גם לראות תכנים להם אין להם מנוי.
רק כדי לסבר את האוזן, הצפנת NDS כבר נפרצה עבור מספר גופים משדרים (SKY באנגליה ואיטליה ועוד), ואני בטוח שהאחרים בדרך.

אז אולי הגיע הזמן ש-NDS יספקו מודול CI סטנרטי לכרטיסי DVB ונגמור את הסגה הזאת אחת ולתמיד?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”