מצלמה לוובינר אינטרנטי
שלום לכולם,
מקווה שאני אכן בפורום הנכון מבין שלל הפורומים של HT.
אני מתחיל לאפיין דרישות וצרכים לוובינר אינטרנטי מקצועי שאני הולך להעביר.
הכוונה אמנם לשידור סטרימינג אינטרנטי אבל אני מעוניין במצלמה שהמצולמים יראו טוב. שוקל אפילו להרים שלוש מצלמות ולנתב את הכל.
אמנם לא מאופיין תקציבית עדיין אבל מעוניין באיכות תמונה HD עם CCD ועדשה טובים. אם יש כזאת מצלמת רשת, גם בסדר מבחינתי, אבל משהו שיראה פיגוז. לא דרדעלה.
תודה לעונים!
מקווה שאני אכן בפורום הנכון מבין שלל הפורומים של HT.
אני מתחיל לאפיין דרישות וצרכים לוובינר אינטרנטי מקצועי שאני הולך להעביר.
הכוונה אמנם לשידור סטרימינג אינטרנטי אבל אני מעוניין במצלמה שהמצולמים יראו טוב. שוקל אפילו להרים שלוש מצלמות ולנתב את הכל.
אמנם לא מאופיין תקציבית עדיין אבל מעוניין באיכות תמונה HD עם CCD ועדשה טובים. אם יש כזאת מצלמת רשת, גם בסדר מבחינתי, אבל משהו שיראה פיגוז. לא דרדעלה.
תודה לעונים!
אז בוא נפתח את זה.
יש לי תקציב שבו אני צריך לרכוש מצלמה (על הציוד שלה), כרטיס וידאו למחשב, תכנת ניתוב, תאורה, מעט תפאורה.
מתוך הנחה שבשלב ראשון אעבוד עם מצלמה אחת בלבד ואני מתקצב את כל ענייני הצילום למצלמה אחת ולא ל-3 כמו שהזכרתי מקודם, על מה תלך?
אני יכול ללכת על מצלמת DSLR כלשהי עם עדשה משודרגת. יש משהו ספציפי שיעבוד לאורך זמן? מדובר בוובינרים שנמשכים שעות ארוכות ללא נגיעה במצלמה. אם היתה מצלמה סטייל מצלמת אבטחה (או מצלמת "האח הגדול) טובה, הייתי הולך עליה, אבל בספק אם העדשה שלהן סבירה.
יש לי תקציב שבו אני צריך לרכוש מצלמה (על הציוד שלה), כרטיס וידאו למחשב, תכנת ניתוב, תאורה, מעט תפאורה.
מתוך הנחה שבשלב ראשון אעבוד עם מצלמה אחת בלבד ואני מתקצב את כל ענייני הצילום למצלמה אחת ולא ל-3 כמו שהזכרתי מקודם, על מה תלך?
אני יכול ללכת על מצלמת DSLR כלשהי עם עדשה משודרגת. יש משהו ספציפי שיעבוד לאורך זמן? מדובר בוובינרים שנמשכים שעות ארוכות ללא נגיעה במצלמה. אם היתה מצלמה סטייל מצלמת אבטחה (או מצלמת "האח הגדול) טובה, הייתי הולך עליה, אבל בספק אם העדשה שלהן סבירה.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6683
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 703 פעמים
·עדיין לא אמרת מילה אחת על התקציב. יש פתרונות של מצלמות רשת ב100$ וזה יכול לעלות עד עשרות אלפי דולרים ויותר.gevayu כתב:אז בוא נפתח את זה.
אני יכול ללכת על מצלמת DSLR כלשהי עם עדשה משודרגת. יש משהו ספציפי שיעבוד לאורך זמן? מדובר בוובינרים שנמשכים שעות ארוכות ללא נגיעה במצלמה. אם היתה מצלמה סטייל מצלמת אבטחה (או מצלמת "האח הגדול) טובה, הייתי הולך עליה, אבל בספק אם העדשה שלהן סבירה....
מה זה סביר, מה זה טוב, אלה מונחים יחסיים. תן דוגמאות למה אתה מצפה. HD זה משהו רחב כיום. תגדיר ברזולוציה.
בלי קשר, אתה צריך להבין שזה לא רק מצלה, אלה איך אתה הולך להשתמש בה, איך לחבר איך וכדומה.
מצלמת DSLR לדוגמה, היא לא האופציאה הכי טובה לשעות של עבודה רציפה בגלל התחממות החיישן. וגם לא כולן מתאימות כי אין להם יציאות מתיאמות. למרות שמבחנית איכות אין להן תחליף בלי לעלות במחיר, הרבה. אבל שוב אין לי מושג על איזה תקציב מדובר...
מה אם סאונד?
מה אם תאורה?
צודק. שכחתי לגמרי לציין.
@BUGY
·
כרגע התקציב לרכש עומד על כ-12,000 ש"ח ללא מע"מ.
בתקציב הרכש אני צריך מצלמה/ות, תאורה, מיקרופונים ומיקסר סאונד, סטנדים וחצובות להכל.
לכן, כנראה שאני צריך מצלמה פשוטה. מעניין אותי בעיקר מצלמה פשוטה להפעלה וכזאת שלא נכבית לבד אלא רצה בחיבור לחשמל ופשוט משדרת תמונה. אם גם תהיה לה תמונה טובה - אדרבא.
מאוד הייתי רוצה מצלמת DSLR אבל הבנתי שהחיישן שלה לא שורד צילום ממושך ואני מדבר על שימוש של כמה ימים בשבוע כ--5 שעות ברצף ללא נגיעה.
·
בתקציב הרכש אני צריך מצלמה/ות, תאורה, מיקרופונים ומיקסר סאונד, סטנדים וחצובות להכל.
לכן, כנראה שאני צריך מצלמה פשוטה. מעניין אותי בעיקר מצלמה פשוטה להפעלה וכזאת שלא נכבית לבד אלא רצה בחיבור לחשמל ופשוט משדרת תמונה. אם גם תהיה לה תמונה טובה - אדרבא.
מאוד הייתי רוצה מצלמת DSLR אבל הבנתי שהחיישן שלה לא שורד צילום ממושך ואני מדבר על שימוש של כמה ימים בשבוע כ--5 שעות ברצף ללא נגיעה.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6683
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 703 פעמים
Re: צודק. שכחתי לגמרי לציין.
·אכן, DSLR לא נכנסת בתקציב וגם לא מומלצת לעבודה רציפה ממושכת. מה שאני ממליץ זה מצלמת רשת, איכותית, בחיבור USB משהו כמו הC920/C922 של לוגיטק או מצלמה כמו הפנסוניק DMC-GH4 אבל רק אם תמצא אחת ביד שניה.gevayu כתב:@BUGY
·
מאוד הייתי רוצה מצלמת DSLR אבל הבנתי שהחיישן שלה לא שורד צילום ממושך ואני מדבר על שימוש של כמה ימים בשבוע כ--5 שעות ברצף ללא נגיעה....
תאורה זה חלק לא זול בכלל אבל יותר חשוב מהמצלמה. אתה צריך אור חם יחסית ועדיף לדים כדי לא לחמם את המקום. ולדים יקרים. אתה יכול להשתמש בתאורה הלוגנית אבל לא פלורוסטניט בגלל הריצוד בווידיאו.
שים לב להבדלים במיקרופונים, לכל מיקרוון יש שימוש משלו לא כולם אותו הדבר. ורצוי מראש מיקרופון קונדנסור מוגבר ומיקסר שיש לו הגברה למיקרופונים, "פאנטום 48V".