הזמנתי מחול את ה CHUWI ILIFE V7
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 129 פעמים
- קיבל תודות: 244 פעמים
@Itay_Pollak
·
אני קניתי 4 שואבים:
שתי יחידות של X5,
יחידה של V7.
ויחידה של V7S.
כולם מאוד מרוצים, עושה את העבודה.
בשביל המחיר שלהם אני חושב שהתמורה מעולה.
לחמותי קניתי לפני קצת פחות משנה iRobot, לא יודע איך אפשר להיות בבית עם שואב כל כך מרעיש.
·
אני קניתי 4 שואבים:
שתי יחידות של X5,
יחידה של V7.
ויחידה של V7S.
כולם מאוד מרוצים, עושה את העבודה.
בשביל המחיר שלהם אני חושב שהתמורה מעולה.
לחמותי קניתי לפני קצת פחות משנה iRobot, לא יודע איך אפשר להיות בבית עם שואב כל כך מרעיש.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
שואב אבק מעולה, ומפתיע מאוד ביחס למחיר שלו
משמש אותנו בעיקר לשיערות של הכלבה. לברדורית מעורבת עם גושי פרווה נכבדים.
חיסרון קל לדעתי זהו גודל המיכל שאיבה והמיעוט שלו בחיישנים. סה"כ נותן תמורה יפה למחיר . תוצאות לפניכם
מדובר עם דגם ה x v5 pro
חיסרון קל לדעתי זהו גודל המיכל שאיבה והמיעוט שלו בחיישנים. סה"כ נותן תמורה יפה למחיר . תוצאות לפניכם
מדובר עם דגם ה x v5 pro
אני עדיין מרוצה, גם הסמרטוט הלח אופציה נהדרת ובכלל חרישית. אנחנו מפעילים אותו בקומת קרקע בזמן שאנחנו ישנים ולא שומעים אותו בכלל.Itay_Pollak כתב:מה דעתכם אחרי כחודשיים...
לפעמיים נראה שהוא מתעקש לעבור על אותם איזורים הרבה פעמים, ומיכל המים לא מספיק גדול כנראה להתמודד עם כל הקומה כי בסוף כבר אין שם מים.
אחרי תקופה ארוכה של שימוש, מה הפידבק שלכם?
ההתלבטות שלי היא בין roomba 980 לאחד מהilife.
יש לי שלוש שאלות שאשמח לקבל תשובה עליהם:
1. אם אני מפעיל את הרובוט בשעה מוסימת, הוא יודע לחזור חזרה כשהוא מסיים את כל הבית וא שהוא חוזר רק כשנגמרת הסוללה? (דירה של 40 מטר רבוע).
2. יודע להתמודד עם שטיחים (לא צריך שינקה אותם, רק שידע לדלג/לעלות עליהם) מבלי להעיף אותם בכל הבית?
3. מה הדגם המומלץ מבין כל הדגמים שיש (מבחינת שאיבה).
תודה רבה.
ההתלבטות שלי היא בין roomba 980 לאחד מהilife.
יש לי שלוש שאלות שאשמח לקבל תשובה עליהם:
1. אם אני מפעיל את הרובוט בשעה מוסימת, הוא יודע לחזור חזרה כשהוא מסיים את כל הבית וא שהוא חוזר רק כשנגמרת הסוללה? (דירה של 40 מטר רבוע).
2. יודע להתמודד עם שטיחים (לא צריך שינקה אותם, רק שידע לדלג/לעלות עליהם) מבלי להעיף אותם בכל הבית?
3. מה הדגם המומלץ מבין כל הדגמים שיש (מבחינת שאיבה).
תודה רבה.
טבלת השוואה של שואבי אבק ilife
כנס ל www.robotsclean.com יש שם טבלה עם כל הדגמים והאפשרויות
www.robotsclean.com.
יש שם דגם משופר של ilife a4 נקרא ilife a4s הוסיפו לו מברשת מרכזית יותר טובה ואפשרות לניקוי חדר אחד בלבד.
www.robotsclean.com.
יש שם דגם משופר של ilife a4 נקרא ilife a4s הוסיפו לו מברשת מרכזית יותר טובה ואפשרות לניקוי חדר אחד בלבד.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
אני חייב לציין שלאור ההצלחה אצל ההורים של אשתי, שהגיעה עקב הצלחות של חברי פורום אחרים, אני ממליץ לא לקנות את המכשירים היקרים רומבה, LG סמסונג וכד'.
לשם שינוי הChuwi עושה אחלה עבודה.
לשם שינוי הChuwi עושה אחלה עבודה.