שורה תחתונה: Xiaomi Mi Robot Vacuum או ILife V7S PRO?

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
zeev76 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

מיועד לבית של כ-120 מטר. בלי חיות מחמד, עם ילדים קטנים.

תודה רבה מראש.

zeev76 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #2 

ואם כבר, אז מכניס למשוואה גם את iClebo.

אשמח לשמוע דעות על העדפות לגבי שלושת הרובוטים (iClebo, שיואמי ו-ILife).

תודה.

tomerR
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 334
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

לא מכיר את ה MI או ה V7S, אייקלבו ARTE יש לי כבר כמעט שנתיים . מהנסיון שלי איתו הבנתי שחשוב שיהיה שרות בארץ, בין אם זה לצורך קניית פילטרים, חלקים אחרים שמתבלים, ובכלל תקלות.
האתרים הסיניים שמזמינים מהם לרוב כן לוקחים אחריות ועוזרים אבל זה לוקח יותר מידי זמן .
שורה תחתונה, אתה לא קונה רק רובוט אלא גם שירות כשאתה קונה בארץ. ספציפית לאייקלבו והיבואן שלו, אתה גם תקבל אותו (לעיתי ם זה דורש נדנוד, אבל זה כבר סיפור אחר)

אייקלבו שואב מצוין, יש לו מחלה של מגב אחורי הצמוד למיכל איסוף שנשחק לאחר זמן קצר יחסית וגורם לצפצופים בנסיעה ושאיבה פחות טובה - היבואן שולח מגבים חדשים בחינם. הוא גם מטפס טוב ויש לו בטריה חזקה במיוחד, מעולם לא נתקלתי במצב שהבטריה לא הספיקה לשאיבה של כל הבית (כ 90 מטר) .

zeev76 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #4 

תומר, תודה על תגובתך.

מה ההבדל בין דגם ARET לדגם OMEGA של אייקלבו?

tomerR
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 334
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

ה OMEGA דגם חדש יחסית ולפי מה שהבנתי עוצמת השאיבה שלו הרבה יותר חזקה , מה שגם עושה אותו יותר רועש. יש לו יותר חיישנים ואמור להתקל הרבה פחות בחפצים עומדים בהשוואה לARTE . בנוסף יש לו גם חיישן לכלוך שאמור לזהות נקודות יותר מלוכלות ולהפעיל בהן מצב שאיבה יותר חזק. חפש בפורום הודעות של משתמש iclebo מהחצי שנה האחרונה, הוא פירט את כל היתרונות של האומגה

zeev76 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #6 

אשמח עדיין לשמוע דעה על עדיפות בין השיואמי, אייקלבו ואיילייף.

אם למישהו יש תובנה בעניין אודה לו מאוד.

כמו"כ, אלו מהדגמים גם מוכרים בארץ ובאלו חנויות?

תודה מראש.

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 381
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 139 פעמים

השוואת הרובוטים - הפעם בעברית.

שרשור שלא נקרא #7 

שלום לכולם,

בעבר פורסמה כאן תחרות הרובוטים המובילים לסוף 2016 בשפה הרוסית על ידי אתר geek to the future. זהו אתר טכנולוגי שדומה ל HT ישראל . כלומר, מקיים פורומים, בוחן סוגים רבים של מוצרים שונים, מכסה תערוכות טכנולוגיות ועוד.
האתר השווה בין שיומי, רומבה 980, אייקלבו אומגה, ניטו קונקטד ורובוט שאמור לייצג את השואבים הסינים השונים.

להלן לינק לסרטון המדובב בעברית.

zeev76 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #8 

תודה. ראיתי את הסרטון לכל אורכו. על פניו אכן יש בו העדפה לאומגה. אם כי, יש תחושה מסוימת שהוא "מוזמן" לטובת אומגה ולכן יתכנו הטיות לא אובייקטיביות.

בכל אופן, באלו חנויות ניתן לרכוש את האומגה? כמו"כ, מה ההבדלים בין האומגה לדגם הקודם ARTE?

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שרשור שלא נקרא #9 

@zeev76

אם תשים לב האומגה לא מנצח בכל הפרמטרים והמתחרים מקבלים ציונים טובים גם כן. מקווה שלא מדובר בהשוואה מוזמנת.

לגבי ההבדלים בניהם, האומגה מתאים יותר לבתים עם שטיחים ו\או בעלי חיים. גם כלפי הארטא וגם כלפי כל רובוט אחר שאני מכיר. אם אין לך שטיחים רבים ו\או בעלי חיים הארטא יספק אותך והוא זול משמעותית מהאומגה.
אם השיקול הכספי אינו השיקול העיקרי - האומגה עדיף.

אתה יכול לקנות אומגה או כל אחד מהמוצרים שלנו באתרי המכירות, בחלק גדול מרשת חנויות smart electric
https://smart-electric.co.il/
או ברשת חשמל נטו

·

nivl
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #10 

אני מסכים עם תומר ומזהיר מהיבואן של ICLEBO
הרובוט מצויין השירות מחפיר .

אין עם מי לדבר לאחר הקנייה , ואל תסמכו על רונן .

יבואן גרוע מאד !!!

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שרשור שלא נקרא #11 

@nivl

מצטער לשמוע אבל לא מצליח לקשר את מה שאתה מספר ללקוח מסוים או לחשוב על מקרה כזה.
בעבר אכן היו תקלות בשירות. מאז עיבוי משמעותי של המערך המדפים שלנו ריקים כמעט לגמרי מרובוטים בתיקון והשירות ממש מצויין. איש לא יכול לטעון היום שמסר רובוט לתיקון ולא קיבל אותו תוך זמן קצר מאוד. ייתכן שנותרו מקרים לא מטופלים מהעבר ואנו לא מעוניינים להשאירם ככאלו.
אם תשלח לי טלפון או יותר פרטים בפרטי אדאג שכריס,מנהלת המעבדה שלנו תתקשר אליך מיד בבוקר.

nivl
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #12 

גם אני , כי הגעתי אליכם דרך הפורם הזה וגם אני שמעתי שרונן זה משהו מיוחד והשירות אישי
אפילו דיברתי איתו כמה פעמים בטלפון הפרטי שלו והוא היה אדיב נחמד וסובלני .

את הרובוט הזמנתי בשביל ההורים שלי
את ההזמנה עשיתי מול אשת מכירות בטלפון
לאחר ההזמנה קיבלתי את הרובוט הביתה עם מכתב שחלק מחלקי החילוף חסרים (כמה מטליות ופילטרים להחלפה) במלאי והחברה מתחייבת לשלוח אלי ללא עלות תוך 30 יום את החלקים החסרים. אני חושב שהיה ראוי לציין את הבעיה במהלך ההזמנה ולא לתת ללקוח לגלות את זה בזמן פתיחת המוצר .
לאחר 30 יום שלא קיבלתי בדואר את החבילה צלצלתי לשאול האם זה כבר נשלח ופה התחיל להרגיש לי שנפלתי
שהנציגה אמרה לי שבטעות פספסו את החבילה שלי אבל הנה היא דואגת שזה יצא מחר .
אחרי כמה ימים צלצלתי לשאול שוב האם שלחו לי את החבילה , נאמר לי שכן ואם זה לא יגיע תוך כמה ימים לצלצל שוב , לאחר שבוע שוב צלצלתי ונאמר לי
שהחבילה שלי לא לשלחה כי אין את כל החלקים במלאי וזה יתעכב עד שבוע הבא (אז מה היה עד עכשיו ??)
לאחר שבוע שוב צלצלתי ונאמר לי שדואגים לזה והחבילה תישלח בימים הקרובים .

אח"כ הזמנתי את המברשת המשודרגת שגם היא נשלחה , לא נשלחה , נשכחה ולאחר שאיימתי לבטל את החיובים באשראי היא סוף סוף נשלחה והגיעה אלי .

בזמנו קניתי את דגם ה ART שהיה מתקדם משמעותית משאר המתחרים בשוק, הרובוט באמת היה מעולה (גאון של ניקיון) עד לתקלות הקטנות האלה .
יאמר לזכותו של היבואן שאסף את הרובוט למעבדה והחזיר בזמן סביר וללא עלות .

לאחר החזרה מהמעבדה הוא עשה כל מיני דברים מוזרים כמו לצאת מהתחנת עגינה ואז לעצור או לצאת מהתחנת עגינה להתחיל לנקות וכעבור דקה לעצור ולחזור לתחנה .

דיברנו עם היבואן ונאמר לנו לדבר עם רונן .

אבא שלי יצר קשר עם רונן והסביר לו את הבעיות ורונן אמר שהוא יקפוץ לראות
היות ואבא שלי נכה צה"ל הוא על הקו של תל השומר בית הוא הסביר את זה לרונן וקבע איתו לאיזה יום בבוקר .
בפעם הראשונה רונן הבריז , אבא שלי צלצל אליו וקבע מועד חדש , גם לזה הוא הבריז , אז שוב , ושוב .
כל פעם תירוץ אחר .

לאחר כמה פעמים הוא הבין שפשוט משקרים אותו והתייאש (הוא מוגבל תנועה הוא אפילו לא יכול לקום ולבוא אליכם להתלונן), כאב לי נורא לראות את הזלזול בו וכאב לי כי אני המלצתי להורים שלי לקנות את הרובוט הספציפי הזה .
גם אני הבנתי שאין עם מי לדבר, שאני מתקשר ליבואן מפנים לרונן ורונן לא מגיע , לופ אין סופי !

חבל כי היה נראה שזה תקלה קטנה שניתנת לתיקון ולא משהו סופני הרובוט היה חדש ובמצב טוב , זה גם הרגיש כאילו הוא רוצה לצאת ולטרוף את הבית אבל משהו קטן מפריע לו . בכמה חודשים שהוא היה אצלינו הוא עבד כמו שד , לא פספס מילימטר .

אני מבין את הרצון לתקן אבל יש דברים שאי אפשר (הרגשה רעה לא שולחים למעבדה) , את ההרגשה שעבדו עליו ושיקרו אותו אי אפשר לתקן.

אבא שלי הכניס הרובוט לקופסאה ושם בארון .
הוא לא רוצה לשמוע על הרובוט או על רונן או על היבואן .
קנינו רובוט אחר.

היה חשוב לי לספר את הסיפור כולו כדי להראות את הטוב והרע ולתת ביקורת , לא סתם להתלונן .

אין צורך לחזור אלינו , תקדישו את הזמן ללקוח אחר .

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שרשור שלא נקרא #13 

@nivl

אני מבין את התחושה הקשה . המלצת להורים שלך לקנות את הרובוט הזה , המלצה שגרמה לאביך הנכה לעוגמת נפש ותסכול.

אם תקרא בפורום ובמקומות אחרים תגלה תגובות על מחוות יוצאות דופן שלנו מצד אחד - ברוב המכריע של המקרים, לצד תיאורים של מפחי נפש ואכזבה. התופעה הזאת נגרמת מרצון עז לצאת לקראת הלקוחות כמעט בכל דרך אל מול יכולת ביצוע בעייתית. אני לא זוכר את המקרה שאתה מתאר, אך גם אתה אומר שהצעתי לאביך (כן...זה אני)שאגיע אליו ולא בחרתי בדרך קלה של איסוף נוסף . ה"רונן הבריז" והלופ שאתה מתאר יוצר תחושה של נכה צה"ל אל מול אדם ציני ורשע שזילזל בו להנאתו. המציאות היא כפי שתארתי, רצון גדול ויכולת גדולה פחות עם נגיעות של רשלנות מצידי.
הפערים בין רצון ליכולת הצטמצמו לגמרי. תוצאות הרפורמה שעשינו חוללו מהפך דרמטי ביכולות שלנו. יכול להגיד לך שלא תמצא ולו לקוח אחד שיתלונן על זמני תיקון ארוכים או המתנה לא סבירה לקבלת שירות בחודשים האחרונים. ואם יש ךקוח כזה, הוא מוזמן לפנות אלינו ונדאג שיהיה מרוצה.
אני מאוד גאה במחוות היומיומיות שלנו ובגישה השירותית בה אנו נוקטים. אני חושב שהלקוחות שלנו בידיים טובות הן מבחינת המוצרים, הן מבחינת השירות , ובמיוחד מבחינת תפיסת הלקוח שלנו. בגלל זה כאב לי לקרוא את המלצתך " להתרחק מהיבואן הזה".

מאחר ואביך קנה כבר רובוט אחר ובאמת שאי אפשר לשלוח אכזבה למעבדה, מה דעתך שניקח ממנו את הרובוט, נחדש אותו ונוציא אותו למכירה כמחודש עם אחריות יבואן? את התמורה במלואה נעביר לאביך ובכך נצמצם את הנזק הכספי שלו. אם אתה מעוניין, שלח לי הודעה כאן אן פרטית ואעביר לטיפול.

יום טוב, רונן
·
נערך לאחרונה על ידי Iclebo ב 26/04/2017 8:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

zeev76 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #14 

אני לא מכיר את רונן, לא רכשתי ממנו דבר ולא קיבלתי ממנו שירות. אבל ההצעה שלו, כמו גם תגובות אחרות שלו בפורום, מצביעה על לקיחת אחריות הרבה מעל ומעבר למה שנותני שירות לוקחים בד"כ. אמנם לא רכשתי ממנו מוצר, אבל בהחלט זה עושה חשק כשיודעים שלא רק שיש "אבא ואמא" למוצר, אלא גם "הורים" דואגים.

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”