·MarioMan כתב:@MartinHSabag,
האם בממיר הייעודי החדש תהיה אפשרות לשליטה ב-IP על מנת שיתאפשר לשלוט עליו באמצעות מערכות שליטה אוניברסליות?...
כן.

אז פתרנו את 2 הבעיות,MartinHSabag כתב:·......
הממיר שלנו הוא לא של LG.
מה שמצאת בגגוגל לגבי Bollywood ו-Corazon אלו אפליקציות ולא "ערוצים חיים". אין קשר בינם לבין מה שיעלה בשירות smart....

·uh99 כתב:מרטין החוק קבע "לא ישדר אדם שידורים ללא רשיון"... אז כל עניין שזה על תשתית האניטרנט זה בלוף גלוי...
האם יש התאמה של הקלטות בענן לפי פורפיל אישי , האם יש תזכרות לצפיה בממיר או שזה יהיה בשלבים הבאים והאם התזכורת בממיר עובד גם בקו חוזר כמו של הוט ..תודה...

אני לא יודע. אני לא חושב שיש לטריפל סי שירות טלפוניה כרגע.האם תיהיה חבילה שכוללת תשתית+ספק+שידורים+טלפון ? זה יכול להשפיע על ההחלטה שלי לעזוב את בזק...
יש לנו בהחלט גירסת אנדרואיד, כבר שנים, אבל היא לא תעבוד על הקופסה שלך כי הקוספא הזו (כמו רוב הקופסאות הסיניות מעליאקספרס ושות') אינה תומכת בהצפנה של הסרטים שלנו.וגם: יש גרסת אנדרואיד מינימלית לאפליקציה ?
יש לי בסלון Xtreamer Wonder עם אנדרואיד 5 והם הפסיקו כבר מזמן לשחרר עדכונים....

אוסיף או בעצם אותה שאלה-יש START OVER (אם כן בכל הערוצים או רק בחלק וכמה תוכניות אחורה?האם גם תוכניות קדימה?)MartinHSabag כתב:·כן אבל לא יכול להתחייב שמיד עם ההשקה..........