בעית מודם גורפת ביס מקס2 !
חברי פורום יקרים , בעבר פירסמתי בפורום כי לאחר שהותקן אצלי יס מקס2 בנוסף ליס מקס1 שכבר היה לי , התברר כי המקס2 לא מצליח להתחבר עם המודם שלו , לאחר שהחליפו לי 2 ממירים באותו היום , התברר כי הבעיה עדיין קיימת ולאחר שבדקתי בעצמי אם הבעיה קיימת גם במקס דור2 אחרים (אצל ההורים שלי , אחותי , חברים --> סה"כ 6 ממירי מקס2) התברר כי זוהי בעיה גורפת במקס2 בלבד , בעת ניסיון לבצע בדיקת מודם בערוץ 144 מופיעה הודעת תקלה לאחר מספר דקות , בה נאמר כי קו הטלפון תפוס או לא מחובר. כמו כן בעת ניסיון לשחק במשחקים האינטרקטיביים בערוץ 43 הדורשים חיבור מודם , מופיעה אותה הודעת תקלה.
היות ולא מדובר בתקלה בקו הטלפון לא אצלי ולא אצל אחרים , סימן שישנו באג במקס דור2 , שכן במקס דור1 אין שום בעיה.
אשמח אם תבדקו זאת אצלכם במקס דור2 ואולי יהיה ניתן לטפל בזה מול הגורמים המתאימים ביס.
היות ולא מדובר בתקלה בקו הטלפון לא אצלי ולא אצל אחרים , סימן שישנו באג במקס דור2 , שכן במקס דור1 אין שום בעיה.
אשמח אם תבדקו זאת אצלכם במקס דור2 ואולי יהיה ניתן לטפל בזה מול הגורמים המתאימים ביס.
הבעיה היא החיוג מהמודם - לא מחייג את כל המספר בן 7 ספרות...
לאחר שבדקתי עם תוכנה במחשב המזהה חיוג בקו הטלפון , הצלחתי לגלות כי המודם במקס2 מחייג רק 6 ספרות (מתוך 7 שצריך) ולכן ישנה השהיה בקו הטלפון עד לאיבוד הקו ושמיעת צליל תפוס.
לעומת זאת המקס1 מחייג 7 ספרות ומיד מצליח להתחבר.

לעומת זאת המקס1 מחייג 7 ספרות ומיד מצליח להתחבר.
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
המספר שהוא אמור לחייג הוא 1346539
יכול להיות שהבעיה היא רק בבדיקת המודם?
האם המכשיר נחסם להזמנת סרטים אצל מישהו?
יכול להיות שהבעיה היא רק בבדיקת המודם?
האם המכשיר נחסם להזמנת סרטים אצל מישהו?
הבעיה אינה רק בבדיקת מודם , גם במשחקים האינטרקטיביים...
גם במשחקים האינטרקטיביים בערוץ 43 , בהם משחקים מול צופים אחרים אונליין.
כמו כן כאשר מזמינים סרטים ב-DVDBOX , את הסרט השלישי כבר הוא לא מאפשר להזמין וזאת משום ש-2 סרטים ראשונים ניתן להזמין גם ללא חיבור קו טלפון והחל מהסרט השלישי ומעלה צריך חיבור טלפון/מודם.
כמו כן כאשר מזמינים סרטים ב-DVDBOX , את הסרט השלישי כבר הוא לא מאפשר להזמין וזאת משום ש-2 סרטים ראשונים ניתן להזמין גם ללא חיבור קו טלפון והחל מהסרט השלישי ומעלה צריך חיבור טלפון/מודם.
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

מישהו פנה ל-yes בנושא?
מה הם אומרים?
מה הם אומרים?
- ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
דיברתי איתם היום. אין להם מושג מהבעיה. הוא ניסה להתקשר מהמוקד אל המכשיר ולא היתה בעיה. כשניסיתי להסביר לו שהבעיה היא במודם המקומי, ושאני שומע את החיוג אבל אחרי זה אין שום תגובה כאילו לא השלים את החיוג הוא התעלם באלגנטיות והציע שטכנאי יבוא לבקר.
עדכונים בהמשך הטיפול.
עדכונים בהמשך הטיפול.
חבל לך על המאמץ והזמן היקר ... הטכנאים לא מודעים לבעיה הזו !
אצלי היו 2 טכנאים שונים שפעמיים החליפו לי את המכשיר ,
בדקו את קו הטלפון , את כל החיבורים , את הלוח הראשי של הבניין ,
קיבלו הודעת שקופית במקס "ההתקשרות בוצעה בהצלחה" מהמוקד הטכני ,אך כמובן שהמודם עדיין לא מחייג את כל הספרות שהוא צריך לחייג . אומנם זוהי בעיה שולית וזניחה , אך קצת מעצבן לקבל מכשיר חדש עם תקלה שאפילו לא מודעים לה.
כנראה שניתן לפתור את הבעיה עם גירסא חדשה למקס2.
בכל מקרה , אני כבר התייאשתי מהטכנאים ומהמוקד , נמאס לי להחליף מכשירים.
בדקו את קו הטלפון , את כל החיבורים , את הלוח הראשי של הבניין ,
קיבלו הודעת שקופית במקס "ההתקשרות בוצעה בהצלחה" מהמוקד הטכני ,אך כמובן שהמודם עדיין לא מחייג את כל הספרות שהוא צריך לחייג . אומנם זוהי בעיה שולית וזניחה , אך קצת מעצבן לקבל מכשיר חדש עם תקלה שאפילו לא מודעים לה.
כנראה שניתן לפתור את הבעיה עם גירסא חדשה למקס2.
בכל מקרה , אני כבר התייאשתי מהטכנאים ומהמוקד , נמאס לי להחליף מכשירים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
שלחתי כרגע הודעה לאנשים שאמורים לטפל בזה ביס שיקראו את השרשור הזה.
מקווה שזה יעזור.
מקווה שזה יעזור.
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

אין טעם בטכנאי, זה דבר שצריך להפתר בתיקון תוכנה.
מהיום גם אני מחזיק ביס מקס 2 ולכן גם סובל מהבעיה.
הראיתי אותה לטכנאי שהתקין אותו , הטכנאי לא היה מודע לתקלה ודיבר עם מישהו מהמוקד ההנדסי והם מסרו שזה בטיפול.
אני מניח שצריך להמשיך להציף את yes בתלונות עד שיפתרו אותה.
מהיום גם אני מחזיק ביס מקס 2 ולכן גם סובל מהבעיה.
הראיתי אותה לטכנאי שהתקין אותו , הטכנאי לא היה מודע לתקלה ודיבר עם מישהו מהמוקד ההנדסי והם מסרו שזה בטיפול.
אני מניח שצריך להמשיך להציף את yes בתלונות עד שיפתרו אותה.
- oferlaor
- מנהל

- ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
טוב. אז עדכון קטן מהטכנאי שהיה אצלי.
הממיר יכול להתקשר לשני מספרים. האחד, 1-800 הוא מספר ההזמנות של הסרטים. השני, 136... הוא מספר הטלפון של משחקי האינטראקטיב. אין קשר בין השניים. בדיקת המודם היא בדיקה מול מספר ה 136... לטענת הטכנאי ישנה בעיה של בזק עם המספר הזה בצורה כלשהי, והם עובדים על פתרון. בכל מקרה אין השפעה על הזמנת הסרטים.
מעניין..
חן.
הממיר יכול להתקשר לשני מספרים. האחד, 1-800 הוא מספר ההזמנות של הסרטים. השני, 136... הוא מספר הטלפון של משחקי האינטראקטיב. אין קשר בין השניים. בדיקת המודם היא בדיקה מול מספר ה 136... לטענת הטכנאי ישנה בעיה של בזק עם המספר הזה בצורה כלשהי, והם עובדים על פתרון. בכל מקרה אין השפעה על הזמנת הסרטים.
מעניין..
חן.
- oferlaor
- מנהל