משהו מוזר ב Rtings LG OLED C7 VS B7
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
יכולים להיות הבדלים בין פאנלים. יכולים להיות הבדלים בין גרסאות קושחה שונות.
כך שבעיקרון יכול להיות, אבל בגדול, לא סביר. חוץ מזה, מדובר בצבירה (שהיא זמנית) ולא בצריבה (שהיא קבועה).
כך שבעיקרון יכול להיות, אבל בגדול, לא סביר. חוץ מזה, מדובר בצבירה (שהיא זמנית) ולא בצריבה (שהיא קבועה).
אני גם חושב שמדובר בפאנלים פחות טובים או שונים ב- B7 .
לא נראה לי ש-LG משווקת 2 מסכים זהים לחלוטין חוץ מרמקולים ועיצוב שונה.
זה לא שב- C7 יש סאונד בר . יש בה רמקולים פשוטים מאוד (אטמוס ..
ח )
אולי הפאנל של ה- C7 "מובחר יותר" .. אבל אי אפשר לדעת ..
לא נראה לי ש-LG משווקת 2 מסכים זהים לחלוטין חוץ מרמקולים ועיצוב שונה.
זה לא שב- C7 יש סאונד בר . יש בה רמקולים פשוטים מאוד (אטמוס ..
אולי הפאנל של ה- C7 "מובחר יותר" .. אבל אי אפשר לדעת ..
נערך לאחרונה על ידי movieman ב 20/11/2017 16:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@movieman
·
בינתיים מכל הביקורות שיצא לי לראות ולקרוא, אף אחד לא מצא הבדלים מוחשיים בין הפאנלים ב-B7 ל-C7.
לא באיכות, לא בציפוי, לא בביצועים (טווח צבעים, טווח הארה, אחידות וכו').
·
בינתיים מכל הביקורות שיצא לי לראות ולקרוא, אף אחד לא מצא הבדלים מוחשיים בין הפאנלים ב-B7 ל-C7.
לא באיכות, לא בציפוי, לא בביצועים (טווח צבעים, טווח הארה, אחידות וכו').
מצאתי הבדלים...
ה C7 תומך באטמוס, ה B7 לא תומך, ב C7 יש רמקולים חזקים יותר גם כן - אגב הרמקולים ב B6 טובים בקצת מה B7.
ה B7 מתנהג כמו ה B6 בכל מה שנוגע ל Image Retention... לא כמו C7 שמסוגל להתמודד יותר טוב (כמובן תקף לכל הדגמים שמעל ל C7)
חוץ מזה תכלס.... הבהירות ב B7 טובה יותר מה B6... ותמונה מדהימה אש.... עדיין אחלה דיל לפי דעתי.
ה C7 תומך באטמוס, ה B7 לא תומך, ב C7 יש רמקולים חזקים יותר גם כן - אגב הרמקולים ב B6 טובים בקצת מה B7.
ה B7 מתנהג כמו ה B6 בכל מה שנוגע ל Image Retention... לא כמו C7 שמסוגל להתמודד יותר טוב (כמובן תקף לכל הדגמים שמעל ל C7)
חוץ מזה תכלס.... הבהירות ב B7 טובה יותר מה B6... ותמונה מדהימה אש.... עדיין אחלה דיל לפי דעתי.
- קובי123321
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@idanh
·
עד כמה שידוע לי, בארה"ב יש שני דגמים של B7. יש את B7A שלא תומכת ב-ATMOS ויש את B7P שכן תומכת.
בארץ יש לנו רק B7Y, והיא אמורה (עד כמה שאני יודע) לתמוך.
שאר ההבדלים (מהביקורת של RTINGS) לדעתי נובעים מהבדלים בין פאנלים (כן יש הבדלים בין פאנל לפאנל גם באותו הליין), ושינויים ש-LG עשו בקושחה. שים לב, שה-B7 מגיעה לבהירות מעט יותר גבוהה מה-C7.
·
עד כמה שידוע לי, בארה"ב יש שני דגמים של B7. יש את B7A שלא תומכת ב-ATMOS ויש את B7P שכן תומכת.
בארץ יש לנו רק B7Y, והיא אמורה (עד כמה שאני יודע) לתמוך.
שאר ההבדלים (מהביקורת של RTINGS) לדעתי נובעים מהבדלים בין פאנלים (כן יש הבדלים בין פאנל לפאנל גם באותו הליין), ושינויים ש-LG עשו בקושחה. שים לב, שה-B7 מגיעה לבהירות מעט יותר גבוהה מה-C7.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8338
- נתן תודות: 782 פעמים
- קיבל תודות: 1182 פעמים
גם ה- B7A תומכת באטמוס. ההבדל בתמיכה בה הוא שהיא לא תומכת בו במערכת השמע עצמה שבמסך אלא רק ב- PASS THROUGH לניגון בהתקן חיצוני.
מעניין לראות שה- B7Y של הארץ דומה במראה (לפי הסטנד) ל- B7 של צפון אמריקה ולא ל- B7 של אירופה. לפי מה שידוע לי, כל אזור בעולם מקבל מסכים ממפעלי ייצור (יותר נכון הרכבה) שונים. המסכים של אמריקה מורכבים במקסיקו, המסכים של אירופה מורכבים איפשהו באירופה (נראה לי פולין, לא בטוח) ואלו שלנו בארץ שהגיעו עד היום ביבוא רשמי הגיעו ישירות מדרום קוריאה. לפחות כך היה במודלים הקודמים שבדקתי.
מעניין לראות שה- B7Y של הארץ דומה במראה (לפי הסטנד) ל- B7 של צפון אמריקה ולא ל- B7 של אירופה. לפי מה שידוע לי, כל אזור בעולם מקבל מסכים ממפעלי ייצור (יותר נכון הרכבה) שונים. המסכים של אמריקה מורכבים במקסיקו, המסכים של אירופה מורכבים איפשהו באירופה (נראה לי פולין, לא בטוח) ואלו שלנו בארץ שהגיעו עד היום ביבוא רשמי הגיעו ישירות מדרום קוריאה. לפחות כך היה במודלים הקודמים שבדקתי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- קובי123321
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
בגדול אם אני קונה את את הb7 שבמבצע
ואני רוצה לשמוע בהתקן דולבי אטמוס דרך מקרן קול,הטלוויזיה תתמוך בזה?
·למשל ערוץ 12, 13, PS4 וכדו מהדורת חדשות או כל ערוץ אחר, הצבירה נעלמת לאחר מספר דקות, זה ממש יתחיל להפריע?dydy כתב: זה לא צריבה זה צבירה שנעלמת לאחר מס דקות , מעבר לזה הצבירה רק כשיש תמונה סטטית לאורך זמן...
או שאני טועה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
זה נעלם עם הזמן. וחוץ מזה ניתן יהיה לראות צבירה בעיקר על גבי רקע אחיד מאד. בעיקר גוונים של אפור.