B7 - זקוק לעזרה, האם תקינה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
אני מניח שתצטרך להתקשר לח.י. ולבדוק בדיוק איך זה עובד, אבל כן, אמור להגיע טכנאי ולבדוק את המסך.
רצוי שיהיו לך גם תמונות שקל לראות בהן את התופעה, כי יכול להיות שבשירות יבקשו.
רצוי שיהיו לך גם תמונות שקל לראות בהן את התופעה, כי יכול להיות שבשירות יבקשו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
ננסה שוב, הפעם עשיתי זום אין כי התמונה לא ממש מעבירה את זה כמו שצריך. בתמונה נראה כמו פס בוהק ולא ישר ממש בקצה של צד שמאל, בתכנים אחרים זה נראה כמו פס כהה יותר. כיבוי של Just scan שיפר את זה במעט אבל עדיין נראה לא טוב.oferlaor כתב:מסתכל בתמונות ולא מבין מה הבעיה......
https://[imgur-album]1vo5A[/imgur-album]
https://[imgur-album]s5IJy[/imgur-album]
- oferlaor
- מנהל

אתה מדבר על הפיקסל האחרון בצד שמאל?
בגלל שפיקסלים תמיד מסתמכים על שכנים שלהם, צפוי שתמיד בפינות יהיה מעט עיווט צבע כשמתקרבים למסך. לא נראה לי שיש לך תקלה.
בגלל שפיקסלים תמיד מסתמכים על שכנים שלהם, צפוי שתמיד בפינות יהיה מעט עיווט צבע כשמתקרבים למסך. לא נראה לי שיש לך תקלה.
·אכן, הפיקסל האחרון בצד שמאל. תודה על התגובהoferlaor כתב:אתה מדבר על הפיקסל האחרון בצד שמאל?
בגלל שפיקסלים תמיד מסתמכים על שכנים שלהם, צפוי שתמיד בפינות יהיה מעט עיווט צבע כשמתקרבים למסך. לא נראה לי שיש לך תקלה....
- oferlaor
- מנהל

פיקסל זה משהו לוגי. בעצם הוא מורכב מתת פיקסלים מצבעים שונים (במקרה של OLED מדובר על 4 תת פיקסלים - ירוק, כחול, אדום ולבן). הם מסודרים בסדר מסויים (לרוב, אחד ליד השני, כאשר הלבן מתוח מעל כולם). כשלא מסתכלים על הפינה, אז התת פיקסלים מתמזגים אחד בשני. כשמסתכלים על הפינה, יכול להיות לך פס מואר בצבע של התת-פיקסל השמאלי (או הימני) ביותר. כאשר מתרחקים האפקט נעלם וזה חוזר להיות אחיד.