B7 - זקוק לעזרה, האם תקינה?
הי חברים,
אז קיבלתי את הטלויזיה שבוע שעבר ובאמת שהייתי פעור פה מרוב התכנים שצפיתי בהם (בעיקר planet earth). כמו כן, החלטתי גם לוותר על הרצת פאטרנים ופשוט להנות מהטלויזיה.
זה החזיק בדיוק שבוע - עד ששמתי לב לפס דק בצד השמאלי הקיצוני של המסך (מלמעלה למטה, ממש על קצה המסך).
אין ספק ששום פאנל הוא לא מושלם, אבל אני מצליח לשים לב לבעיה גם בזמן צפייה בתוכן אמיתי (בעיקר בגווני אפור, או ירוק למשל משחקי כדורגל).
מצ״ב תמונות - מקווה שתצליחו לראות משהו. מה אתם חושבים? בזום אין על הצד השמאלי של המסך תוכלו לראות את ״הבעיה״(?). בשמאל יש פס קצת גדול יותר של חוסר עקביות בצבע, לא בטוח שאפשר לראות אותו בתמונות ואז פס ממש ממש דק של בהירות גבוהה מדי, ממש לקראת סוף הפאנל.
https://[imgur-album]AGdO1[/imgur-album]
אז קיבלתי את הטלויזיה שבוע שעבר ובאמת שהייתי פעור פה מרוב התכנים שצפיתי בהם (בעיקר planet earth). כמו כן, החלטתי גם לוותר על הרצת פאטרנים ופשוט להנות מהטלויזיה.
זה החזיק בדיוק שבוע - עד ששמתי לב לפס דק בצד השמאלי הקיצוני של המסך (מלמעלה למטה, ממש על קצה המסך).
אין ספק ששום פאנל הוא לא מושלם, אבל אני מצליח לשים לב לבעיה גם בזמן צפייה בתוכן אמיתי (בעיקר בגווני אפור, או ירוק למשל משחקי כדורגל).
מצ״ב תמונות - מקווה שתצליחו לראות משהו. מה אתם חושבים? בזום אין על הצד השמאלי של המסך תוכלו לראות את ״הבעיה״(?). בשמאל יש פס קצת גדול יותר של חוסר עקביות בצבע, לא בטוח שאפשר לראות אותו בתמונות ואז פס ממש ממש דק של בהירות גבוהה מדי, ממש לקראת סוף הפאנל.
https://[imgur-album]AGdO1[/imgur-album]
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
תבדוק מהנגן הפנימי של המסך, אם גם שם יש לך את הבעיה הזו, אז יש לך פאנל תקול וצריך להפעיל אחריות.
אתה מתכוון לJust Scan? בתיאור של הפונקציה כתוב שאם אני רואה קצוות לא תקינים אז לבטל אותו..ביטלתי וזה שיפר במעט. הפס הדק של הבהירות הגבוהה נעלם, אבל עדיין יש אי אחידות בקצה הזה של המסך. אני לא בטוח מה אפשר לראות מהתמונות כי נכנסו כל מיני ״רעשים״ אחרים כתוצאה מהצילום. מנסה להעלות שוב, הפעם אסמן את החלק הבעייתי.evgenetic כתב:אם אתה מפעיל overscan אתה עדיין תראה את הפס הזה?...
שוב, זום אין על החלק הזה ותראו חוסר אחידות או פס כלשהו. תתעלמו מהפסים בחלק העליון של המסך, זה רעש שנכנס בצילום בלבד.
(קורה גם בנגן הפנימי, הצבע הירוק נלקח מהסרטון הזה )
-
- 20171230_161123.jpg
- (13.57 KiB) הורד 3144 פעמים
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני לא רואה מה הבעיה למען האמת.
גם אני לא ממש רואה את הבעיה. אבל אם אתה בטוח שזה קורה בתצוגה מכל המקורות ולא קשור להגדרות כלשהן או לתכנים מסוימים - תפעיל אחריות. האחריות מכסה את כל התקלות למעט איזשהו סייג לגבי כמות מינימלית של פיקסלים שרופים. אולי רק תנסה להפעיל את הpixel refresher קודם ותראה אם זה עוזר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני חושב שראיתי עכשיו, נראה כמו פס (לא ישר) ומעט כהה יותר?
כן, נראה כמו חוסר אחידות, אבל לא אופייני לבעיה של אפור כהה-שחור, אם זה מפריע לך הייתי פונה לח.י. בבקשה להחלפה.
כן, נראה כמו חוסר אחידות, אבל לא אופייני לבעיה של אפור כהה-שחור, אם זה מפריע לך הייתי פונה לח.י. בבקשה להחלפה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@clubing1
·
תודה רבה על ההכוונה. אם לא היית מסביר לי איך להסתכל, הייתי מסתכל רע.
·
תודה רבה על ההכוונה. אם לא היית מסביר לי איך להסתכל, הייתי מסתכל רע.