שרשור תגובות: בדקנו: המנעול החכם של Doore
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3281
- נתן תודות: 121 פעמים
- קיבל תודות: 779 פעמים
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3142
- נתן תודות: 804 פעמים
- קיבל תודות: 399 פעמים
נשמע כמו שטות שתיעלם מהר מהאופק.
מי צריך להסתבך עם אפליקציות, עדכוני גרסה והחלפת סוללות כל חודשיים בשביל להיכנס לבית?
95% מקהל היעד לא צריך את זה.
5% שכן צריכים משתמשים במערכות מתקדמות שעולות בהתאם.
מי צריך להסתבך עם אפליקציות, עדכוני גרסה והחלפת סוללות כל חודשיים בשביל להיכנס לבית?
5% שכן צריכים משתמשים במערכות מתקדמות שעולות בהתאם.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- danon9964
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- שם מלא: אבירן דנון
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
ואוו 3204 שקל למנעול חכם למה מה קרה ?
הם מוכרים מנעול חכם משולב זהב+יהלומים ולא ידענו ?
סתם להשוואה המנעול החכם של Enter עולה עם קודן משולב וטביעת אצבע ב1800 שקל
כמעט חצי מהמחיר של המנעול הנ"ל
וזה עוד מחברה לא כזאת מוכרת .. לעומת ה Enter שזה מחברה סופר מוכרת מולטי-לוק בעלת השם ..
עפו עם המחיר ברמות קשות אני מקווה שהם קוראים פה את התגובות ויורידו תמחיר והרבה ...
ודבר שני סתם שאלה למה במאמר וגם בסקירה ביוטיוב אין שום לינק לרכישה ?
קצת מוזר לי העניין הזה כי בכל סקירה אחרת שלכם אתם כן שמים לינק לרכישה (גם אם זה לינק ממומן או איך שקוראים לזה שאתם מקבלים אחוזים מכל רכישה דרך הלינק) ופה אין .. סתם תיהיה שלי למה...
הם מוכרים מנעול חכם משולב זהב+יהלומים ולא ידענו ?
סתם להשוואה המנעול החכם של Enter עולה עם קודן משולב וטביעת אצבע ב1800 שקל
כמעט חצי מהמחיר של המנעול הנ"ל
וזה עוד מחברה לא כזאת מוכרת .. לעומת ה Enter שזה מחברה סופר מוכרת מולטי-לוק בעלת השם ..
עפו עם המחיר ברמות קשות אני מקווה שהם קוראים פה את התגובות ויורידו תמחיר והרבה ...
ודבר שני סתם שאלה למה במאמר וגם בסקירה ביוטיוב אין שום לינק לרכישה ?
קצת מוזר לי העניין הזה כי בכל סקירה אחרת שלכם אתם כן שמים לינק לרכישה (גם אם זה לינק ממומן או איך שקוראים לזה שאתם מקבלים אחוזים מכל רכישה דרך הלינק) ופה אין .. סתם תיהיה שלי למה...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
אני לא הייתי לוקח את Entr כמוצג להשוואה, מה עוד שלדעתי הוא כבר לא משווק יותר ונחשב לכישלון. אני אגב די מחבב אוטומציה ביתית אבל אפילו אני חושב שבמחיר הזה הייתי מוצא לא מעט דברים אחרים ששווים לי יותר להוציא עליהם את הכסף במסגרת שיפור הבית החכם שלי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
איזה מערכות מתקדמות קיימות ?
אשמח לדעת ·איזה מערכות מתקדמות יש בשוק ?vivi כתב:נשמע כמו שטות שתיעלם מהר מהאופק.
5% שכן צריכים משתמשים במערכות מתקדמות שעולות בהתאם....
אני אוהב את הרעיון של להוריד את הצורך להסתובב עם מפתח או לתת מפתח לעוזרת.
הומיטק חיברו אותי למנעול של ENTER Multilockעם שליטה מהאפליקציה בדיוק בחצי מחיר
-
- inbound6983147028738746668.jpg
- (53.96 KiB) הורד 12535 פעמים
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 6589
- נתן תודות: 1238 פעמים
- קיבל תודות: 1264 פעמים
יקר ומאכזב מבחינת ביצועים
סתם לסקרנות, אם הפקודה לפתוח את הדלת מקורא טביעות האצבע אל המנעול עובר בבלוטוס..... אז כל מי שיש לו מקליט בלוטוס יוכל להקליט את הקוד שפותח את הדלת?
סתם לסקרנות, אם הפקודה לפתוח את הדלת מקורא טביעות האצבע אל המנעול עובר בבלוטוס..... אז כל מי שיש לו מקליט בלוטוס יוכל להקליט את הקוד שפותח את הדלת?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 6589
- נתן תודות: 1238 פעמים
- קיבל תודות: 1264 פעמים
אני חושב ברצינות לרכוש את ה ENTR
2200 ש"ח זה לא סכום מבוטל
למישהו יש פה ניסיון עם המערכת הזו? אפשר לקבל חוות דעת?
תודה לכולם ושבוע טוב
2200 ש"ח זה לא סכום מבוטל
למישהו יש פה ניסיון עם המערכת הזו? אפשר לקבל חוות דעת?
תודה לכולם ושבוע טוב
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
מחיר מופרך לחלוטין, אפילו בסטנדרט הישראלי היקר. העיקר שמפצלים לתשלום חודשי, שלא תדע שמנקנקים אותך.
כמובן, בדיוק כמו במקרה של Entr או LockApp, הקישור רק דרך אפליקציה, ואין אפשרות לקישור לבית חכם. גם ממש לא אתפלא אם יש להם בעיות אבטחה קשות במימוש הפרוטוקול, שלא לדבר על השרת שלהם (בסין?), שמאפשר שליטה מרחוק. העיקר שהם לא מימשו קישור לעוזרות או קודן ״מטעמי אבטחה״.
עדיין עדיף היום Danalock, גם בעלות החלפה תדירה של סוללות. אולי זה ישתנה כאשר August יגיעו סופסוף לארץ.
חוץ מזה, מה זו היחידה הפנימית המכוערת הזו? הדפיסו אותה במדפסת תלת מימד? אשתי מתלוננת על זה שה-Danalock מגושם, וביחס לזה הוא כליל היופי.
כמובן, בדיוק כמו במקרה של Entr או LockApp, הקישור רק דרך אפליקציה, ואין אפשרות לקישור לבית חכם. גם ממש לא אתפלא אם יש להם בעיות אבטחה קשות במימוש הפרוטוקול, שלא לדבר על השרת שלהם (בסין?), שמאפשר שליטה מרחוק. העיקר שהם לא מימשו קישור לעוזרות או קודן ״מטעמי אבטחה״.
עדיין עדיף היום Danalock, גם בעלות החלפה תדירה של סוללות. אולי זה ישתנה כאשר August יגיעו סופסוף לארץ.
חוץ מזה, מה זו היחידה הפנימית המכוערת הזו? הדפיסו אותה במדפסת תלת מימד? אשתי מתלוננת על זה שה-Danalock מגושם, וביחס לזה הוא כליל היופי.