האם יש VOD בכיפור?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 303
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

מישהו יודע אם זה עובד ביס פלוס? ניסיתי לחפש סדרה וזה עדיין נתן לי הודעה שהתוכן לא זמין.

JamesStone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1334
שם מלא: James Stone
נתן תודות: 464 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

מופתע..

שרשור שלא נקרא #17 

האם יש עדיין אנשים מאותגרי אינטרנט שלא יודעים למצוא סרטים וסדרות "בלי טובות"??
ממש מוזר לי.

ג'יימס

natanhell פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 0

Re: מופתע..

שרשור שלא נקרא #18 

JamesStone כתב:האם יש עדיין אנשים מאותגרי אינטרנט שלא יודעים למצוא סרטים וסדרות "בלי טובות"??
ממש מוזר לי.

ג'יימס
...
·

למה שאני אחפש סרטים וסדרות באינטרנט כשה"טובה" הזו היא לא טובה אלא שירות עליו אני משלם?
איזו תגובה מזלזלת ומתנשאת, רוצה לחפש סרטים באינטרנט לבד ולהפסיד כסף? תעשה את זה אתה. אני לא פראייר ולא רוצה להפסיד דברים שעליהם אני משלם.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 8929
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1046 פעמים
קיבל תודות: 890 פעמים

שרשור שלא נקרא #19 

כמו שנאמר - להשתמש בחיפוש או ב catch up (בסטינג זה בוודאות עובד)

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4675
נתן תודות: 374 פעמים
קיבל תודות: 633 פעמים

שרשור שלא נקרא #20 

natanhell כתב:
...
...
·

למה שאני אחפש סרטים וסדרות באינטרנט ...
... תעשה את זה אתה... אני לא פראייר ולא רוצה להפסיד דברים שעליהם אני משלם.
...
... האמת היא שאתה כן ... (כולנו אם זה מביא לך נחמה)
לפני שהצטרפת לשירות התבקשת לקרוא ולחתום על ״הסכם שירות״. אם קראת או לא זה פחות רלוונטי (מניח שלא ..אף אחד לא באמת טורח) אבל חוקית מותר להם להגביל את השירות במועדים כאלו ואחרים.
חבל על העצבים, חג שמח וצפייה מהנה (Y)
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

off
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1255
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 193 פעמים

שרשור שלא נקרא #21 

תרשו לי לתקן אתכם. השירות החוקי שאתם משלמים אליו כפוף לחוקי המדינה. אלו אוסרים בפירוש שידור של תכני VOD ביום הכיפורים.
מי שמוצא דרכים יצירתיות לנגן תכנים דרך קאצ'אפ וכדומה אצלו בממיר אז כל הכבוד אבל החברות הללו מכבדות את החוק. זה לא כי "מותר להן" אלא כי חובה עליהן עפ"י הרשיון שקיבלו מהמדינה לשידורים בישראל. כמו שהחוק אוסר לנסוע באור אדום ככה פה.
רוצים הפרדת דת מחוקי המדינה ? תצביעו בבחירות.

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 9458
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 1577 פעמים

שרשור שלא נקרא #22 

@natanhell
השירות שאתה משלם עליו כפוף לחוקי המדינה.
מועצת הכבלים והלווין, הגוף החוקי הקובע את הכללים, קבעה ברישיון ההפעלה של חברות הכבלים והלווין:
"ביום הכיפורים לא ישודרו שידורים עצמיים ולא יתורגמו לעברית שידורים שאינם עצמיים".
VOD הוא שידור עצמי.
כלומר, אין לחברות הכבלים והלווין שום מרחב תמרון בנושא, אם הם רוצים לשמור על הרישיון שלהם.

לעומת זאת, חוק זה לא חל על סלקום ופרטנר, כי הן לא כפופות למועצת הכבלים והלווין,

natanhell פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #23 

off כתב:תרשו לי לתקן אתכם. השירות החוקי שאתם משלמים אליו כפוף לחוקי המדינה. אלו אוסרים בפירוש שידור של תכני VOD ביום הכיפורים.
מי שמוצא דרכים יצירתיות לנגן תכנים דרך קאצ'אפ וכדומה אצלו בממיר אז כל הכבוד אבל החברות הללו מכבדות את החוק. זה לא כי "מותר להן" אלא כי חובה עליהן עפ"י הרשיון שקיבלו מהמדינה לשידורים בישראל. כמו שהחוק אוסר לנסוע באור אדום ככה פה.
רוצים הפרדת דת מחוקי המדינה ? תצביעו בבחירות.
...
·

הצבעתי, גנבו לי את הקול ודפקו אותי.
Amir64 כתב:@natanhell
השירות שאתה משלם עליו כפוף לחוקי המדינה.
מועצת הכבלים והלווין, הגוף החוקי הקובע את הכללים, קבעה ברישיון ההפעלה של חברות הכבלים והלווין:
"ביום הכיפורים לא ישודרו שידורים עצמיים ולא יתורגמו לעברית שידורים שאינם עצמיים".
VOD הוא שידור עצמי.
כלומר, אין לחברות הכבלים והלווין שום מרחב תמרון בנושא, אם הם רוצים לשמור על הרישיון שלהם.

לעומת זאת, חוק זה לא חל על סלקום ופרטנר, כי הן לא כפופות למועצת הכבלים והלווין,
...
·

הבנתי שהיה חוק אחר משנות ה-80 שלא היה רלבנטי לימינו כי אז לא היה VOD, אבל לא ברור לי מאיזו שנה החוק הזה. אם החוק הזה הוא יחסית מודרני (משנות ה-2000), אז הוא חוק מטופש ולא ברור לי איך הוא עבר. אם החוק הזה ישן אז הגיע הזמן להחליף אותו. כמו כן להבנתי, STING, סלקום, NEXT ופרטנר הן לא לווין\כבלים אלא אינטרנט ולכן החוק לא אמור לחול עליהן.

sigamore כתב:
...
...
... האמת היא שאתה כן ... (כולנו אם זה מביא לך נחמה)
לפני שהצטרפת לשירות התבקשת לקרוא ולחתום על ״הסכם שירות״. אם קראת או לא זה פחות רלוונטי (מניח שלא ..אף אחד לא באמת טורח) אבל חוקית מותר להם להגביל את השירות במועדים כאלו ואחרים.
חבל על העצבים, חג שמח וצפייה מהנה (Y)
...
·

למען האמת כשהצטרפתי לסטינג בטלפון לא התבקשתי לקרוא כלום, רק לאשר את התנאים שהגיעו באימייל וזה מה שעשיתי. אני יכול לצרף לכאן את תנאי ההצטרפות שלי ושם זה לא היה כתוב, אולי באיזשהו נספח נוסף שלא קראתי. אני מניח שיהיה להם תמיד כיסוי תחת אבל זה לא אומר שלי אסור לעזוב אותם, וזה כנראה מה שיהיה

Amir64
גורו
גורו

שרשור שלא נקרא #24 

natanhell כתב:
...
...
·
הבנתי שהיה חוק אחר משנות ה-80 שלא היה רלבנטי לימינו כי אז לא היה VOD, אבל לא ברור לי מאיזו שנה החוק הזה. אם החוק הזה הוא יחסית מודרני (משנות ה-2000), אז הוא חוק מטופש ולא ברור לי איך הוא עבר. אם החוק הזה ישן אז הגיע הזמן להחליף אותו. כמו כן להבנתי, STING, סלקום, NEXT ופרטנר הן לא לווין\כבלים אלא אינטרנט ולכן החוק לא אמור לחול עליהן.
...
לא משנה ממתי... זה הנוסח הכתוב היום ברישיון חברות הלווין והכבלים.

אתה יושב עכשיו בסגר, כי הדתיים מחזיקים את המדינה בב....-ים, ומעדיפים שכולם יהיו בסגר, חוץ מבתי כנסת והישיבות, במקום הפוך.
סטינג זה YES.
אין הפרדה.
סטינג זה שירות של חברת YES, וחברת YES כפופה למועצת הכבלים והלווין.
אותט דבר לגבי נקסט.
נקסט זה שירות של חברת הוט, וכמו YES, גם היא כפופה למועצת הכבלים והלווין.

אתה רוצה רשימה של חוקים מטופשים הקיימים במדינה, ולא רק בנושאי דת? יש אלפים כאלו.
כשיושבים 100 אנשים מטופשים בכנסת (ל- 20 נתתי הנחה), זה מה שקורה.

כמו שאמרתי, סלקום ופרטנר לא כפופות לחוק הזה, ובכל זאת הן מחשיכות מסך. מהשיקולים שלהן.
ההיגיון אומר שאם מישהו יתעורר וישים לב שסלקום או פרטנר משדרות ביום כיפור משהו שאסור בחברות הלווין והכבלים, מייד יקומו דרעי, ליצמן וחבריהם, ויעבירו חוק מתוקן, שיכלול גם שידורים על גבי האינטרנט.

natanhell פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #25 

Amir64 כתב:
...
...
לא משנה ממתי... זה הנוסח הכתוב היום ברישיון חברות הלווין והכבלים.

אתה יושב עכשיו בסגר, כי הדתיים מחזיקים את המדינה בב....-ים, ומעדיפים שכולם יהיו בסגר, חוץ מבתי כנסת והישיבות, במקום הפוך.
סטינג זה YES.
אין הפרדה.
סטינג זה שירות של חברת YES, וחברת YES כפופה למועצת הכבלים והלווין.
אותט דבר לגבי נקסט.
נקסט זה שירות של חברת הוט, וכמו YES, גם היא כפופה למועצת הכבלים והלווין.

אתה רוצה רשימה של חוקים מטופשים הקיימים במדינה, ולא רק בנושאי דת? יש אלפים כאלו.
כשיושבים 100 אנשים מטופשים בכנסת (ל- 20 נתתי הנחה), זה מה שקורה.

כמו שאמרתי, סלקום ופרטנר לא כפופות לחוק הזה, ובכל זאת הן מחשיכות מסך. מהשיקולים שלהן.
ההיגיון אומר שאם מישהו יתעורר וישים לב שסלקום או פרטנר משדרות ביום כיפור משהו שאסור בחברות הלווין והכבלים, מייד יקומו דרעי, ליצמן וחבריהם, ויעבירו חוק מתוקן, שיכלול גם שידורים על גבי האינטרנט.
...
·

התוכן לא אמור לשנות, הפלטפורמה כן (ולכן לתפיסתי STING ו-NEXT חייבות להיות כמו פרטנר וסלקום), ואם כבר נכנעים לדת אז שיעשו את זה בצורה חוקית ולא רק כי הלוויין\הכבלים כפופים לזה ואז זו אפליה

Amir64
גורו
גורו

שרשור שלא נקרא #26 

natanhell כתב:
...
...
·

התוכן לא אמור לשנות, הפלטפורמה כן (ולכן לתפיסתי STING ו-NEXT חייבות להיות כמו פרטנר וסלקום), ואם כבר נכנעים לדת אז שיעשו את זה בצורה חוקית ולא רק כי הלוויין\הכבלים כפופים לזה ואז זו אפליה
...
אתה מצליח להבין שאם המחוקק (החרדי) יתעורר וייגע בחוק הזה, לתקן אותו,
יכול להיות שתגיע למצב שלא יהיה לך אינטרנט בכלל, כי יכניסו את חברות האינטרנט לתוך החוק.
זה מה שאתה רוצה?

natanhell פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #27 

Amir64 כתב:
...
...
יכול להיות שתגיע למצב שלא יהיה לך אינטרנט בכלל, כי יכניסו את חברות האינטרנט לתוך החוק.
זה מה שאתה רוצה?
...
·

בוא אני אגיד לך מה אני מבין.
נגיד שתרחיש האימים שכתבת מתקיים, מה שיקרה זה ככה: המדינה תעלה בלהבות. אם יסגרו לי את האינטרנט בכיפור, אני אפסיק לשלם מיסים. שהמחוקק החרדי שסוגר אותי ישלם את המס הכנסה שאני משלם, את הביטוח לאומי שאני משלם, ארנונה וכו'. ותהיה בטוח שאני לא היחיד שיפסיק לשלם - עוד ועוד יפסיקו לשלם.

המחוקקים מטומטמים אבל לא עד כדי רמה שבה יגרמו למדינה לקרוס. ואם כן, אז שיהיה להם בהצלחה.

בוא נראה מי יסגור את האינטרנט בכיפור, ובוא נראה איך המדינה תתמודד עם זה שאוכלוסיה גדולה של אתאיסטים ואתאיסטים-בארון ינקמו. הנקמה הזאת תכאב לכלל הציבור ולא רק לצדדים הנלחמים.

אם עד היום החוק לא שונה יש סיבה, והמחוקקים כאמור, מטומטמים, אבל לא עד כדי כך.

jade4u
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 397
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שרשור שלא נקרא #28 

@berlad26
·לא עובד ביס פלוס.
מתחילים לנגן תוכן ומתקבלת שקופית יום כיפור

winer-r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1610
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שרשור שלא נקרא #29 

כל יום כיפור השאלה חוזרת על עצמה...
אין.
NO HAY

רןכהן
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שרשור שלא נקרא #30 

Amir64 כתב:
...
...
זה מה שאתה רוצה?
...
·

בכנסת רוב חברי הכנסת הדתיים והחרדים הם מיעוט כי זו לא מדינת הלכה, ונראה לי שזה גם מה שיהיה בהמשך,
אז לא נראה לי שיקשו עוד יותר שלא יתנו להשתמש באינטרנט גם להנאה ביום כיפור.
וזה שאומרים שבבחירות הבאות שכנראה שמפלגת ימינה תקבל מעל 20 מנדטים , אז בשביל הידע, מפלגת ימינה היא לא מפלגה ימנית ולא דתית ולא חרדית, גם שיש בה דתיים ואולי גם חרדים, למשל איילת שקד אמרה שהיא חילונית.

אז לא צריך להיות מודאג שיהיה חוק שיאסור להשתמש באינטרנט גם להנאה ביום כיפור.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”