האם כדאי להחליף ממיר?
אני משתמש ביס, ממיר HD הקלאסי עם כבל קואקסיאלי.
לצערי אין באפשרותי לנסות יס+ בגלל השימוש ברשת האינטרנט ותפיסת רוחב פס של דיירים אחרים החולקים איתי את אותה תשתית (אני חושב שמגוכך כי השימוש מינימלי אבל זה לא תלוי בי).
האם יש איזשהו ממיר שאני יכול לשדרג אליו שעובד ללא אינטרנט בצורה המסורתית ויספק איכות תמונה טובה יותר?
לצערי אין באפשרותי לנסות יס+ בגלל השימוש ברשת האינטרנט ותפיסת רוחב פס של דיירים אחרים החולקים איתי את אותה תשתית (אני חושב שמגוכך כי השימוש מינימלי אבל זה לא תלוי בי).
האם יש איזשהו ממיר שאני יכול לשדרג אליו שעובד ללא אינטרנט בצורה המסורתית ויספק איכות תמונה טובה יותר?
אני לא רואה סיבה שלא תוכל לפנות ליס עם השאלה הזאת, הם יידעו אם יש להם משהו להציע לך או לא.
אם מדובר על דיירים באותה דירה (משפחה, שותפים לדירה או משהו כזה) אז אולי אני יכול להבין שיש להם קצת קול, אבל עדיין, זה לא צורך יותר אינטרנט מיוטיוב ודומיו.
וגם אני חייב לשאול - איזו תשתית? מה המהירות של הבניין (אם אתה יודע), ועל כמה דיירים זה מתחלק?
אבל למרות כל החפירה שאמרתי... אם יש פתרון שמשתמש בלוויין כמו שאתה מחפש, ואתה סבבה עם זה, אז לך על זה
היתרונות של יס+ הם לא עצומים, במיוחד אם כבר יש לך טלוויזיה חכמה או סטרימר.
כאן עולות כמה שאלות: למה הדיירים האחרים יכולים להחליט מה אתה עושה עם האינטרנט שלך? זה משתמש באינטרנט בדיוק באותה מידה כמו יוטיוב, נטפליקס וכו׳ (אולי אפילו פחות), אז האם אני צריך להניח שיש איסור כללי בבניין שלכם על שימוש בשירותים אלו? זה באמת מגוחך. ובמי זה תלוי אם לא בך? אם אתה משלם על האינטרנט (על ספק) אז מגיע לך לעשות איזה שימוש שבא לך איתו. ולמה השכנים צריכים לדעת מזה בכלל?02/02/2021 20:25Yuvalfrr כתב: לצערי אין באפשרותי לנסות יס+ בגלל השימוש ברשת האינטרנט ותפיסת רוחב פס של דיירים אחרים החולקים איתי את אותה תשתית (אני חושב שמגוכך כי השימוש מינימלי אבל זה לא תלוי בי)....
אם מדובר על דיירים באותה דירה (משפחה, שותפים לדירה או משהו כזה) אז אולי אני יכול להבין שיש להם קצת קול, אבל עדיין, זה לא צורך יותר אינטרנט מיוטיוב ודומיו.
וגם אני חייב לשאול - איזו תשתית? מה המהירות של הבניין (אם אתה יודע), ועל כמה דיירים זה מתחלק?
אבל למרות כל החפירה שאמרתי... אם יש פתרון שמשתמש בלוויין כמו שאתה מחפש, ואתה סבבה עם זה, אז לך על זה
היתרונות של יס+ הם לא עצומים, במיוחד אם כבר יש לך טלוויזיה חכמה או סטרימר.אני גר ביחידה שהיא חלק מדירה מפוצלת כך שהאינטרנט מתחלק בין כל הדיירים כאילו היו בני אותו בית. האינטרנט הוא בזק (+בינלאומי) 40 מגה. החיבור כמעט תמיד סופר יציב וחזק, אני לרוב מקבל 39 מגה ב WiFi. השימוש באינטרנט מועט ורק כשיש תקלה אני מקבל פחות מ-30 מגה. יש לי טלויזיה סוני חדשה, וכל מה שצריך זה להיכנס ליס+ באפליקציות ולהפעיל. לצערי ההתנגדות היא של בעל הבית שטוען שעם יס+ אני אעמיס על התשתית. שום נסיון שכנוע לא צלח. אני לא משלם בפועל על האינטרנט אלא בעקיפין באמצעות תשלום חודשי של 500 ש"ח שכולל את כל החשבונות, למרות שהכל משותף, היס, האינטרנט, זה לא שלי בלעדית. אלה הם החיים של מי שנאלץ לגור ביחידה קטנה בהרצליה מטעמי תקציב. האם אני מפסיד איכות תמונה טובה יותר ביס+?
לא ממש. יש כמה ערוצים בודדים שזמינים ב-4K/HD רק ביס+ ולא בלוויין, אני לא זוכר את הרשימה. עבור ערוץ שזמין באותה רזולוציה בשניהם (= כמעט כל הערוצים), איכות התמונה יותר טובה בלוויין דווקא לדעתי, כשהחלפתי מלוויין ליס+ הרגשתי ירידה קטנה (מאוד) באיכות הקידוד. קמטים במצח מתחילים להיעלם ולהיטשטש, דברים כאלה. אבל מישהו אחר אמר שהוא רואה את זה גם בלוויין אם אני לא טועה, אז אולי זה הכל בראש שלי!
הדבר היחיד שכדאי לך לברר הוא איזה ערוצים בדיוק הם ברזולוציה שונה. אולי מישהו בפורום יודע?
הדבר היחיד שכדאי לך לברר הוא איזה ערוצים בדיוק הם ברזולוציה שונה. אולי מישהו בפורום יודע?