אינטל הציגה את מעבדי רוקט לייק עבור מחשבי דסקטופ. מעבד הדגל מגיע למהירות 5.3 גיגה הרץ

האג'נדה שלך נגד אינטל ובעד AMD ידועה בעשרות ההודעות/שרשורים שכתבת בהקשר לאינטל. זו כמובן זכותך להעדיף חברה כזו או אחרת.18/03/2021 11:19Huber כתב: איינשטיין - זה הרבה קשקשת שיווקית ומספרים על הנייר - אין שם שום מבחני ביצועם (יהיה רק בסוף החודש).
בלנק שנתתי יש מבחני ביצועים ראשוניים - נראה לי היחידים כרגע ברשת (הם קנו מעבד ועקפו את ה NDA של אינטל)....

ששש... אל תרשום דברים כאלו. יאשימו אותך באג'נדה!18/03/2021 12:18ag43 כתב: הגיע הזמן! סוף סוף מעבדי אינטל הם מתחרים ראויים למעבדי AMD. שיצאו ב2019...
אם זו הבשורה הגדולה שלהם הם בצרות צרורות....

18/03/2021 12:22איינשטיין כתב:האג'נדה שלך נגד אינטל ובעד AMD ידועה בעשרות ההודעות/שרשורים שכתבת בהקשר לאינטל. זו כמובן זכותך להעדיף חברה כזו או אחרת.18/03/2021 11:19Huber כתב: איינשטיין - זה הרבה קשקשת שיווקית ומספרים על הנייר - אין שם שום מבחני ביצועם (יהיה רק בסוף החודש).
בלנק שנתתי יש מבחני ביצועים ראשוניים - נראה לי היחידים כרגע ברשת (הם קנו מעבד ועקפו את ה NDA של אינטל)....
לא הייתי ממהר להכליל ולהסיק מסקנות. צריך לזכור שלאורך השנים מדובר בעליות ובירידות. בשתי החברות....