טוב לשמוע,
קודם כל לגבי מערכת ההגברה לרמקולים,
הגברה לרמקולים לא טובה לאזניות, לאזניות מומלץ לקנות AMP יעודי לאזניות, כי לאזניות שציינת רצוי AMP הרבה יותר טוב מהממוצע
וכן רצוי גם DAC טוב שהיה כמה שיותר קרוב לAMP
מנסיון אישי אם אתה קונה אזניות טובות ואין לך עדיין AMP/DAC אז תהיה מוכן לזה שלא תפיק את הסאונד הרצוי וברוב המקרים תשאיר את האזניות הטובות בפינה עד שתהיה מוכן להשקיע ב DAC/AMP טוב וגם אז זה לא מבטיח שבשבוע הראשון תתרגל לצליל של האזניות
לגבי מערכת של 5.1, תחום האאודיופילי האמיתי מתמקד דווקה ברמקולים..., גם אם יש לך הגברה מצויינת לרמקולים אבל אין לך מקום למקם אותם עכשיו, תשתמש ב 2 ערוצים בלבד (הקדמיים) אפילו רק במדפיים
כעיקרון באאודיופיליה נטען ש 2.0 זו המערכת האידיאלית (כמובן שאין את החלק של ה SUB באסים שחסר ברמקולים הרגילים וכן אין סראונד בסרטים שזה לא נורא)
אני אישית כרגע עם הגברת 7.1 טובה (SONY STR-DN1080) ועדיין תקוע על 2 רמקולים מאוד זולים של מערכת סטריאו שתליתי על הקיר
וכן לרוב מאזין מרמקולים שמובנים לי על מסך המחשב, כי אני עסוק לאחרונה.
איזו הגברה ואיזה רמקולים יש לך עכשיו?
אזניות זה אכן תחום מכובד!, הוא נחשב לאאודיופיליה נפרדת מהתחום המרכזי, בגדול אתה מקבל ציוד אישי איכותי ונוח שקל לאחסון, אבל כן אתה משלם מחיר יקר מאוד וקטן מאוד שגם נשחק עם השנים (כן, דבר נשחק עם השנים, אבל עדיין מדובר על השקעה של תקציב מרובה על דבר קטן יחסית)
וכן, כמו שאמרתי, תצטרך להתרגל.
לגבי HD820 למרות שהפסקתי לראות ביקורות ביוטיוב על אזניות (גם על עטים נובעים)
נאמר כי 820 זו אכן גירסה טובה יותר ל800 מהסיבות הבאות:
- גם מבחינה טכנולוגית ושיפורים הם היו שדרוג ל 800/800s
- על אף שסגורות אנשים מאוד אהבו אותן
- ל 800/800s היו הרבה ווריאציות וכאלו שאנשים לא אהבו, אז ללכת על 820 כנראה יותר בטוח
להרחבה, למה אני לא צופה בסיקורים יותר
נגיד וזה סיקור על עט נובע Parker 51 edition 2021
אז חוץ מהחפירות של ה 10+ דקות שאפשר להוציא מהם איזה מידע על נוחות הציוד
לבסוף הוא מראה שימוש וחוות דעת על הכתיבה, רושם כל פעם The quick brown fox jumps over the lazy dog

באזניות (ורמקולים) גם את זה אין, יש רק חוות דעת שהיא ממש אישית ולא מצדיקה רכישה של 4000, 6000ש"ח