זקוק לחכמת ההמונים. יש לי Yes+ כבר כמה שנים. עד לפני 3 חודשים זה היה עם חיבור לאינטרנט של הוט וממיר AppleTv. מהתחלה יש בעיות בשידור: קפיאות, איתחולים או נפילות של היישום, תמונה באיכות ירודה (משתפר ושוב חוזר חלילה). כל זאת עם הוט במהירות של 200 וגם 500 מגהביט. עכשיו אני עם פרנטר סיבים במהירות של 1000 מגהביט ואיזה פלא. הבעיות ממשיכות
ביס תמיד טוענים שזה האינטרנט שלנו אבל זה כבר נראה לי מוגזם. האינטרנט של פרטנר מעולה. הנתב של אסוס פצצה. הרשת יציבה ומהירה מאוד. בינינו, גם אם יש האטה למהירות של "רק" 700 מגהביט - מה זה משנה ?
החלפנו את המזרים מדיה של AppleTV פעמיים כבר, זה כמובן לא עזר שום דבר. כבר כמה חודשים יש לי גם מזרים מדיה החדש של כרומקסט עם כרומקסט TV שגם מזרים את Yes+ עם היישום שלהם לאנדרואיד. לצערי, יש שם גם צרות. אולי פחות מאשר ב Apple אבל עדיין יש. בעיקר קפיאות ואיתחולי יישום. היום גם האנדרואיד נפל (כאשר הועלה רק 10 דקות קודם) כאשר YES היה במצב "תולעת" בלתי נגמרת. מה שכן, היישום ב Apple זריז יותר כמעט ללא שום תולעת רק החוויה לא משהו (כמו שכתבתי).
קודם כל אשמח לדעת שאני לא לבד, כי אחרת זה אומר שיש לי בעיה פרטית. האם יש מישהו שפתר בעיה כזאת? איך ? לדבר עם יס, כמו לדבר עם קיר לצערי.
תודה לכל המשיבים !