נגעת בזה בקטנה אבל הייתי מעוניין לדעת יותר לעומק - במה בדיוק יועיל לי ה 120 הרץ?
קראת על גלילה, ולא נראה לי שזה כזה פיצ'ר מדהים בשביל לגלול את הפייסבוק כל היום, משחקים אני לא משחק הרבה באייפון. האם יש משהו מעבר או שזה הכל?
bixente כתב:
נגעת בזה בקטנה אבל הייתי מעוניין לדעת יותר לעומק - במה בדיוק יועיל לי ה 120 הרץ?
קראת על גלילה, ולא נראה לי שזה כזה פיצ'ר מדהים בשביל לגלול את הפייסבוק כל היום, משחקים אני לא משחק הרבה באייפון. האם יש משהו מעבר או שזה הכל?
...
אני די משוכנע שאתה גולל הרבה יותר מרק בפייסבוק, מספיק שאתה גולל תוצאות מחיפוש בגוגל, מחפש איש קשר או מדלג בין האפליקציות. אפל היא האחרונה להצטרף לגל של טלפונים עם רענון גבוה. תתפוס כל טלפון Android דגל שיש לחברים שלך ותתנסה עם היכולת.
מעבר לזה - סיקור מעולה, תודה רבה!
...
זה מסוג הפיטצ'רים שברגע שמתרגלים אליו, כמעט בלתי אפשרי לחזור אחורה. הקטע ההזויש זה קיים כבר שנים במכשירי אנדרואיד ואפילו לא בהכי יקרים שבהם. אפל כרגיל נכנסת אחרונה למשחק. עצוב.
bixente כתב:
...
אני די משוכנע שאתה גולל הרבה יותר מרק בפייסבוק, מספיק שאתה גולל תוצאות מחיפוש בגוגל, מחפש איש קשר או מדלג בין האפליקציות. אפל היא האחרונה להצטרף לגל של טלפונים עם רענון גבוה. תתפוס כל טלפון Android דגל שיש לחברים שלך ותתנסה עם היכולת.
...
גולל בעיקר בפייסבוק, אינסטגרם ואכן חיפוש בגוגל. אנשי קשר כבר שנים לא, אני מהעצלנים שמפעילים את סירי חח. אנסה את זה עם אנדרואיד בהזדמנות. תודה על התשובה
השדרוג ב-120HZ הוא משמעותי. כל מי שחווה את זה באנדרואיד מבין עד כמה זה נעים יותר לעין.
אגב, אני עם iphone 12 Promax ועם iOS 15 עשו כמה שדרוגים בעיקר בגלל נושא ה-120HZ שגם נותנים שיפור בחוויה גם ב-60HZ. הכל נעים יותר, ויש גם ריספונסיביות גבוהה יותר בלא מעט מקומות. הכל מרגיש חלק יותר...
סקירה של אחד היוטיוברים שאני יותר מעריך. הסקירה מתחילה בעובדה הדי מובנת מאליה - יש לכם 12? אין לכם ממש סיבה לשקול שידרוג. יש לכם משהו ישן יותר? אולי שווה לבחון את הנושא. בתור אחד שתקוע עם ה X (בעיקר בגלל הנוטץ שחיכיתי שיעלם), בהחלט מבין: