רידיפיין מיט השיקה אתמול באופן רשמי את נתחי הבשר שמודפס במדפסת. המנות היו מדהימות. אבל איך היה הבשר המודפס?

אין קשר. מים לא נכנסים לערכים התזונתים כי אין להם כאלו - וזה שאר הגרמים שחסרים לך.17/11/2021 8:25oferlaor כתב: זיו, אני סופר כאן בקושי 30 גרם בין כל הערכים התזונתיים (ואני נדיב) מה זה אומר ? ש-70% מזה הוא חומרים לא תזונתיים (כלומר, כאלה שהגוף לא עושה בהם שימוש)? איך זה ביחס לבשר רגיל?...

לא אמרו לנו מחירים ואין לזה כרגע מחיר מדף לצרכן. גם מובן שלא אמרו מדוע לא מוכרים כרגע לצרכן. התשובה היחצנית לשלה הזו היתה שכרגע מתמקדים במסעדות שיודעות לעבוד עם חומר הגלם הזה וינגישו את הטעמים לקהל. מה שאני משער ורשמתי את זה גם בכתבה שהצרכן כרגע לא ממש יידע איך ומה לעשות עם הנתח כדי להגיע לתוצאה טובה. ייתכן ואם הוא יאכל את זה ככה הוא יתאכזב. ולכן נכנסת המסעדה.17/11/2021 9:27Huber כתב:
נשים בצד את ענייני הערכים התזונתיים שנראה שקשה לפתור בדרך הזו, את המחיר היותר גבוה והקושי, עדיין, ליצור מוצר שדומה אחד לאחד לדבר האמיתי. בשורה התחתונה הבשר של רידיפיין מיט נראה, מרגיש ונטעם מעולה. כל אחת מהמנות שהוגשו יכולה להיות מנה שבקלות תרגישו טוב להוציא עליה כסף בלי ההרגשה המבאסת הזאת של – טוב, זה אולי לא טעים אבל לפחות שמרתי על העקרונות שלי. הבשר של רידיפיין מיט הראה שאפשר גם וגם – גם עקרונות וגם להנות.
מה לגבי מחירים? ציינתם שרק במסעדות - השאלה האם זה בגלל שהמחיר כ"כ גבוה שאין לזה מקום במקרר של סופר או בגלל שאין מספיק יכולת ייצור המוני כרגע?...
שנתחיל לדבר על כל ההמצאות שלא הצליחו? וכמובן עם הבדל קטן - ההמצאה של האחים רייט שינתה את העולם. ההמצאה הנ"ל מיועדת לקהל מאוד ספציפי אלא אם כן יצליחו לתקוע לנו אותה בגרון (תרתי משמע) כל מיני הזויים בסגנון הירוקים.17/11/2021 14:23JamesStone כתב: גם כשאחים רייט הצליחו לטוס, היו כאלה שאמרו שזה לא שווה כי עם המטוס שלהם אי אפשר להגיע לנתב"ג.
סבלנות חבר'ה.. סבלנות ! ג'יימס...

...