אולד 97 אינץ'!!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
99.9% שזה כן יהיה 8K. ו-100% שזה יעלה כמו רכב פרימיום.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
200k נשמע לי מחיר סביר
- טלHD
- גורו

- תגובות: 13885
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1091 פעמים
היה על זה סרטון הסבר של וינסנט מ hdtvtest....
לדבריו חותכים את ה 97" מאותו פנל "אם" של ה 77". הגודל נותן להם להוציא 2 מסכי 97 מאותו פנל.
לכן, עקרונית ה 97 יכול לעלות "רק" פי 2 מ 77.... ובכל מקרה, זול יותר מ 88" 8k.
מסקרן מאוד בכמה יתומחר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
לא הבנתי מה הבעיה שזה יהיה ב-8K, זה לא אמור לשנות משהו מבחינת איכות או תמחור בגלל איך שהטכנולוגיה מיוצרת.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
@טלHD
לא הייתי בונה על זה שהמסכים יהיו יקרים רק פי 2 יותר.
בד"כ ההפרשים במחיר הם אקספוננציאליים כאשר עולים לגדלים כאלה.
ע"מ לשמור על "מחיר כפול", אתה צריך שה-yield של הפאנלים יהיה יותר גבוה. כל פגם בייצור משמע "זכוכית אם" שלמה שהולכת לפח במקום חצי.
עם מסכי ה-"77 הם יכול לחתוך שני פאנלים נוספים של "55 נדמה לי. אז יש לך כאן עוד איבוד תפוקה.
עכשיו, מעבר ל-yield וכל העלויות הכרוכות ספציפית בזכוכית, יש לך גם את כל המסביב, החל משינוע הפאנלים, האלקטרוניקה שכנראה צריכה להיות חזקה יותר, וכלה באריזה ושינוע המסכים עצמם.
ועם כל האמור לעיל, ב-"97 דווקא הייתי מצפה לראות מסך שהוא 8K, ולא 4K. בגדלים האלה, לרזולוציה כבר יש משמעות.
לא הייתי בונה על זה שהמסכים יהיו יקרים רק פי 2 יותר.
בד"כ ההפרשים במחיר הם אקספוננציאליים כאשר עולים לגדלים כאלה.
ע"מ לשמור על "מחיר כפול", אתה צריך שה-yield של הפאנלים יהיה יותר גבוה. כל פגם בייצור משמע "זכוכית אם" שלמה שהולכת לפח במקום חצי.
עם מסכי ה-"77 הם יכול לחתוך שני פאנלים נוספים של "55 נדמה לי. אז יש לך כאן עוד איבוד תפוקה.
עכשיו, מעבר ל-yield וכל העלויות הכרוכות ספציפית בזכוכית, יש לך גם את כל המסביב, החל משינוע הפאנלים, האלקטרוניקה שכנראה צריכה להיות חזקה יותר, וכלה באריזה ושינוע המסכים עצמם.
ועם כל האמור לעיל, ב-"97 דווקא הייתי מצפה לראות מסך שהוא 8K, ולא 4K. בגדלים האלה, לרזולוציה כבר יש משמעות.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4145
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 443 פעמים
יש איזו תחושה די מבוססת שמסכי 8K מרחפים באטמוספירה אחרת מבחינת המחיר. לא מדובר רק בOLED של LG אלא גם מסכי הLED של LG, Samsung, Sony04/12/2021 19:23oferlaor כתב: לא הבנתי מה הבעיה שזה יהיה ב-8K, זה לא אמור לשנות משהו מבחינת איכות או תמחור בגלל איך שהטכנולוגיה מיוצרת....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
האינטרסט של החברות הוא לייצר מוצרים יוקרתיים יותר כדי להעלות את המחיר. 8K עוזר, לפחות זמנית בזה.
אבל בסופו של יום המחירים יורדים, ויש יתרון טכנולוגי ל-8K, בכך שאפשר לייצר מנגנוני עיבוד תמונה שמשפרים את איכות התמונה גם עבור 4K.
אבל בסופו של יום המחירים יורדים, ויש יתרון טכנולוגי ל-8K, בכך שאפשר לייצר מנגנוני עיבוד תמונה שמשפרים את איכות התמונה גם עבור 4K.