שרשור תגובות: Google Pay בישראל! החל מיום שלישי בבוקר
שונא את סמסונג
שעון ווטש גרסה 3 אין תמיכה בסמסונג פיי בישראל ואין בגוגל פיי
טלפון גלקסי נוט 10 פלוס מדגם אחרון כולל 5G שפרטנר יבאו לארץ - מסתבר בקומבינה של גרסה קוריאנית שלא אמורה להימכר מחוץ לקוראה ולכן בכדי לעדכן לאנדראויד 11 נדרשה התקנה מחדש שהפעילה את ההגנה KNOX ושום אפליקציית תשלומים כעת לא עובדת
שונא את סמסונג
שעון ווטש גרסה 3 אין תמיכה בסמסונג פיי בישראל ואין בגוגל פיי
טלפון גלקסי נוט 10 פלוס מדגם אחרון כולל 5G שפרטנר יבאו לארץ - מסתבר בקומבינה של גרסה קוריאנית שלא אמורה להימכר מחוץ לקוראה ולכן בכדי לעדכן לאנדראויד 11 נדרשה התקנה מחדש שהפעילה את ההגנה KNOX ושום אפליקציית תשלומים כעת לא עובדת
שונא את סמסונג
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
אני דווקא מאד מרוצה מסמסונג
יש לי גם watch 3 וזה ידוע שאין שם אפליקציות של גוגל PAY כי זה עובד רק על מערכת הפעלה של גוגל - בשעון 3 יש טייזן. (ב 4 כבר יש wear OS)
אגב - אני לא מתלהב משימוש בשעון לתשלומים כי זה דורש להגדיר לו נעילה ובעיני זה מסרבל את השימוש הכללי בשעון.
לגבי הטלפון - יש לי S21 עם הגנת נוקס ואנדרואיד 12 (One UI 4) וזה עובד מצוין
יש לי גם watch 3 וזה ידוע שאין שם אפליקציות של גוגל PAY כי זה עובד רק על מערכת הפעלה של גוגל - בשעון 3 יש טייזן. (ב 4 כבר יש wear OS)
אגב - אני לא מתלהב משימוש בשעון לתשלומים כי זה דורש להגדיר לו נעילה ובעיני זה מסרבל את השימוש הכללי בשעון.
לגבי הטלפון - יש לי S21 עם הגנת נוקס ואנדרואיד 12 (One UI 4) וזה עובד מצוין
הנעילה על השעון מופעלת רק אם אתה מוריד אותו. כל עוד הוא על היד הוא לא ננעל אחרי פתיחה אחת.08/12/2021 15:22oris74 כתב: אני דווקא מאד מרוצה מסמסונג
לגבי הטלפון - יש לי S21 עם הגנת נוקס ואנדרואיד 12 (One UI 4) וזה עובד מצוין...
לפחות ככה זה בSUUNTO שלי
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
יש איזה באג שם... אני יכול לשלם עם השעון )קניתי קפה, היה מגניב...
)אבל כשאני מנסה להיכנס להגדרות של האפליקציה בשעון כותב שלא זמין במיקום שלי
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
טוב אז אתמול שילמתי פעם ראשונה עם הטלפון (גלקסי S21) - עבד חלק והרבה יותר מהר ממה שחוויתי קודם עם האפליקציה של כאל. מבחינתי אחלה שדרוג לחווית משתמש
- UriM
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 604
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
עברתי מתשלום עם האפליקציה של לאומי לגוגל ואחרי שימוש ראשוני אני יכול לדווח שגוגל יותר מוצלח.
ראשית, הזיהוי של הטלפון ע"י מכשיר התשלום מהיר מאוד. עם לאומי הייתי צריך, לפעמים, לחכות כמה שניות עד שהמכשיר היה מזהה את הטלפון. לפעמים הייתי צריך לנסות פעמיים עד שהתשלום היה מצליח. עם גוגל אין בעיה והזיהוי הוא בשבריר שניה.
שנית, היו מקומות שמשום מה לא הצלחתי בכלל לשלם עם הטלפון. עם גוגל, התשלום מצליח ונעשה באותה יעילות כמו במקומות אחרים.
דבר אחרון, אחרי כל תשלום יש חיווי ברור על המסך על ביצוע התשלום.
בינתיים אני מאוד מרוצה.
ראשית, הזיהוי של הטלפון ע"י מכשיר התשלום מהיר מאוד. עם לאומי הייתי צריך, לפעמים, לחכות כמה שניות עד שהמכשיר היה מזהה את הטלפון. לפעמים הייתי צריך לנסות פעמיים עד שהתשלום היה מצליח. עם גוגל אין בעיה והזיהוי הוא בשבריר שניה.
שנית, היו מקומות שמשום מה לא הצלחתי בכלל לשלם עם הטלפון. עם גוגל, התשלום מצליח ונעשה באותה יעילות כמו במקומות אחרים.
דבר אחרון, אחרי כל תשלום יש חיווי ברור על המסך על ביצוע התשלום.
בינתיים אני מאוד מרוצה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 13885
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1091 פעמים
- kaplaey2
- חבר ותיק

- תגובות: 2207
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
סידרה 4 עם ה WearOS תתמוך, זה עניין של עדכון שידחפו בסמסונג בקרובגם אצלי עם Galaxy Watch 4 עדיין לא עובד. מקווה שיסודר הקרוב...
אני תקוע עם סידרה 3 ו Tizen ממש מדגדג לשדרג בגלל הפיצ'ר הקטנטן אבל הנוח.
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1484
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
בכל פעם שאני פותח את האפליקציה, אני מקבל הודעה שהיא נתמכת רק בהודו, סינגפור וארה"ב.
בתחתית המסך יש קישור ל־'גרסה קודמת', שמעביר אותי לחנות האפליקציות, שם מופיעה אותה גרסה שכבר מותקנת, אבל כשאני פותח אותה משם, היא עולה כמו שצריך.
אנדרואיד 11 על טלפון של OnePlus.
יש למישהו מושג איך לפתור את זה?
בתחתית המסך יש קישור ל־'גרסה קודמת', שמעביר אותי לחנות האפליקציות, שם מופיעה אותה גרסה שכבר מותקנת, אבל כשאני פותח אותה משם, היא עולה כמו שצריך.
יש למישהו מושג איך לפתור את זה?
-
- Screenshot_20211211-135653.jpg
- (34.23 KiB) עדיין לא הורד
אני מחקתי את האפליקציה והתקנתי עם קישור מאחת הכתבות במקום עם חיפוש בחנות. אולי זה כי הטלפון מוגדר בארה"ב )ככה זה אצלי)11/12/2021 14:06Yaron_M כתב: בכל פעם שאני פותח את האפליקציה, אני מקבל הודעה שהיא נתמכת רק בהודו, סינגפור וארה"ב.
יש למישהו מושג איך לפתור את זה?...
BSD
BSD