החלפת נתב B של בזק - מה כדאי
שלום
כבר יותר משנתיים אני סובל משתי בעיות עיקריות
קליטת wifi חלשה בבית פרטי ויותר חמור ניתוק של פעם ביום שחייב לבצע הפעלה מחדש לראוטר של בזק B.
לצערי אני מחובר בבית פרטי ( 2 מפסלים, כרגע רק מפלס אחד במשימוש)
(לא יהיה בעתיד הקרוב סיבים אופטים בישוב שלנו)
בקיצור
1. אני צריך ראוטר WIFI 6 מומלץ שמתאים גם לגיימר שלא מפסיק לעשוק את הקו - אשמח לדגם ולא בממשק סיני
2. אולי גם לקנות מודם שיתחבר לראוטר החדש ואז אין צורך בראוטר של בזק שישמש כמודם.
בעניין mash וכו, כרגע מעדיף שלא לקנות רק אחרי הקונפיגורציה שרשמתי למעלה
לאחר חודש אבין את הצרכים וכו...ואז ארכוש יחידות mash לפי הצורך
מחיר 600-700 ~~
עזרתכם נואשת
ותודה מראש
כבר יותר משנתיים אני סובל משתי בעיות עיקריות
קליטת wifi חלשה בבית פרטי ויותר חמור ניתוק של פעם ביום שחייב לבצע הפעלה מחדש לראוטר של בזק B.
לצערי אני מחובר בבית פרטי ( 2 מפסלים, כרגע רק מפלס אחד במשימוש)
(לא יהיה בעתיד הקרוב סיבים אופטים בישוב שלנו)
בקיצור
1. אני צריך ראוטר WIFI 6 מומלץ שמתאים גם לגיימר שלא מפסיק לעשוק את הקו - אשמח לדגם ולא בממשק סיני
2. אולי גם לקנות מודם שיתחבר לראוטר החדש ואז אין צורך בראוטר של בזק שישמש כמודם.
בעניין mash וכו, כרגע מעדיף שלא לקנות רק אחרי הקונפיגורציה שרשמתי למעלה
לאחר חודש אבין את הצרכים וכו...ואז ארכוש יחידות mash לפי הצורך
מחיר 600-700 ~~
עזרתכם נואשת
ותודה מראש
אני בחרתי ב TP-Link DECO X20 ואני מאוד מרוצה. ממשק דרך אפליקציה מאוד נוחה. תשאיר את הראוטר של בזק כמודם בלבד (צריך לעשות לו עדכון בהגדרות, תפנה לתמיכה של בזק) ושיתחבר ל DECO. אתה יכול להתחיל ברכישה של יחידה אחת, ואז אם תרצה תרכוש עוד יחידות MESH נוספות. מוכרים אותם בחבילות של 1, 2 או 3.
אופציה נוספת שקיבלה המלצות היא ASUS.
בכל מקרה, תחפש כאלה עם AX1800 בשם, זה יבטיח לך תמיכה ב WIFI6
אופציה נוספת שקיבלה המלצות היא ASUS.
בכל מקרה, תחפש כאלה עם AX1800 בשם, זה יבטיח לך תמיכה ב WIFI6
- ariel.mazin
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
במקרה של חיבור דרך טלפון - צריך מתאם dsl
במקרים אחרים כמו סיב - צריך יציאה של wan שתומך ב1 gigabyte fast ethernet , אבל צריך מתאם שיודע להמיר סיב לחיבור רשת
יציאה סיבית הבנתי כיום מגיע עד 2.5g אבל מיותר אם אין צורך בכזו מהירות
במקרה שלי חיברתי בסלון את הדגם של הdeco x20-dsl רק כי יש לו כמה יציאות וב2 חדרים שמתי דגם של deco m4 שמחוברים קווית דרך מוקות של יס כאשר לא משנה איפה אני נמצא הורדה והעאלה על 300 ועוד בwifi
במקרים אחרים כמו סיב - צריך יציאה של wan שתומך ב1 gigabyte fast ethernet , אבל צריך מתאם שיודע להמיר סיב לחיבור רשת
יציאה סיבית הבנתי כיום מגיע עד 2.5g אבל מיותר אם אין צורך בכזו מהירות
במקרה שלי חיברתי בסלון את הדגם של הdeco x20-dsl רק כי יש לו כמה יציאות וב2 חדרים שמתי דגם של deco m4 שמחוברים קווית דרך מוקות של יס כאשר לא משנה איפה אני נמצא הורדה והעאלה על 300 ועוד בwifi
תודה28/12/2021 15:01nir11 כתב: כן. אם תקנה את הגרסה הגלובאלית\ רוסית\ ברזילאית - יש לו ממשק באנגלית. אני משתמש בו, אפיל בגרסה שיש לה רק שתי ליבות ולא 4, רגיל ולא פרו - ויש קליטה מצויינת....
בוא ניקח הנחה שאני לא רוצה את המודם של בזק
האם מומלץ ראוטר ומודם כיחידה אחת ? או להפריד רשויות ?
מה האלטרנטיבות שיש לי
מודם+ ראוטר חזק wifi 6 שילד מתבגר טוחן את הקו ? (כיחידה אחת )
או כשתי יחידות שונות ?
תודה וסליחה שאני מקרצץ
נערך לאחרונה על ידי bezzat ב 20/01/2022 11:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה לא מתקרצץ, שאלות לגיטימיות.
אני מסכים שעדיך שהכל יהיה פשוט יותר, ביחידה אחת. הבעיה שלמצוא קומבו של מודם ראוטר WIFI6 - יש פחות אפשרויות. אני חושב שהן גם יותר יקרות.
אני אישית העפתי את המודם של בזק, קניתי מודם דילינק פרטי, משמש אותי רק כמודם, ושירשתי אליו את ה AX3, שהוא פשוט בעיני פתרון מעולה. ראוטר זול שמאפשר להקים MESH בקלות, ולא עושה בעיות יציבות.
זה שילד מתבגר טוחן את הקו - זה לא בעיה, כל ראואק או מודם שהם חצי בסדר יעמדו בזה. אני מניח שזה לא יותר ממאה מגה ביט, אין פה שום בעיית עומסים.
אני מסכים שעדיך שהכל יהיה פשוט יותר, ביחידה אחת. הבעיה שלמצוא קומבו של מודם ראוטר WIFI6 - יש פחות אפשרויות. אני חושב שהן גם יותר יקרות.
אני אישית העפתי את המודם של בזק, קניתי מודם דילינק פרטי, משמש אותי רק כמודם, ושירשתי אליו את ה AX3, שהוא פשוט בעיני פתרון מעולה. ראוטר זול שמאפשר להקים MESH בקלות, ולא עושה בעיות יציבות.
זה שילד מתבגר טוחן את הקו - זה לא בעיה, כל ראואק או מודם שהם חצי בסדר יעמדו בזה. אני מניח שזה לא יותר ממאה מגה ביט, אין פה שום בעיית עומסים.
יעבוד מעולה.29/12/2021 7:38bezzat כתב: מכיוון שאני מעדיף לקנות מודם ולהעיף את ה B של בזק
האם השילוב הזה מתאים ?
TP-Link TD-W9970 N300 VDSL כמודם בלבד + Huawei AX3-Quad Core WiFi 6 Router WS7200-20
אם כן
נסגרה לי הפינה...
עבדתי ככה כמה חודשים טובים, עברתי לראוטר אחר אבל עדיין הצורה זהה וממשיכה לעבוד.