כן עכשיו שמתי לב שהוא הוסיף אחכ, בהתחלה הוא לא ציין. גם ה sb-1000 הוחלף ב-sb-1000 pro (למרות שאפשר לראות אם נשארו אולי sb-1000 חדשים אחרונים שאפשר לקנות בזול, אם כי סיכוי גבוה שכבר אין). בכל מקרה עם סאב בגודל של ה-sb-1000 לא לצפות לבאס מרעיד ספות: בעקרון לסאבים sealed שהם לא בטווח מחירים היקר מאד יש מגבלות בעצמה בתדרים של 20-30 הרץ, במיוחד בחדרים לא קטנים.
GalZohar כתב:
כן עכשיו שמתי לב שהוא הוסיף אחכ, בהתחלה הוא לא ציין. גם ה sb-1000 הוחלף ב-sb-1000 pro (למרות שאפשר לראות אם נשארו אולי sb-1000 חדשים אחרונים שאפשר לקנות בזול, אם כי סיכוי גבוה שכבר אין). בכל מקרה עם סאב בגודל של ה-sb-1000 לא לצפות לבאס מרעיד ספות: בעקרון לסאבים sealed שהם לא בטווח מחירים היקר מאד יש מגבלות בעצמה בתדרים של 20-30 הרץ, במיוחד בחדרים לא קטנים.
...
יש יד שנייה גם Sb-1000..
אכן מבין שהסאב הזה לא התותח שבתותחים אכל במסגרת המגבלות לא מצאתי סאב שמגיע לתדרים יותר נמוכים ממנו והוא בגדלים שלו ומטה (לדרישת אשתי).
אם יש לך הצעה אחרת אני כמובן אשמח
Avi_Dagan כתב:
כתב יד שניה רק אחרי ההודעה שלי.
הייתי קצת חושש מלהסתמך על מגבר של סאב ישן, אבל אם המחיר טוב...
...
נכון
אחד הסיכונים שלוקח מי שקונה משהו ביד 2.
זה נכון לכל דבר שתקנה.
מי שחושש שיתאמץ ויקנה חדש. (גם אז לא בטוח שיום אחרי סיום האחריות הוא לא יפסיק לעבוד)
כנס ליד 2 לסטריאו תעבור קטגוריה לסאבים יש מישהו מוכר sb1000 פרו חדש הוא רוצה 2600 גם 2400 תוציא אותו הוא מרמלה דיברתי איתו לפני כמה ימים . אבל ירדתי מזה .
עופרפולק כתב:
כנס ליד 2 לסטריאו תעבור קטגוריה לסאבים יש מישהו מוכר sb1000 פרו חדש הוא רוצה 2600 גם 2400 תוציא אותו הוא מרמלה דיברתי איתו לפני כמה ימים . אבל ירדתי מזה .
...
היי, כן, ראיתי, זה פשוט הרבה מעל התקציב שנשאר לי. אני צריך עוד למצוא רסיבר שתומך 8k בשביל הסוני 5 וקשה למצוא יד שניה והרבה כסף הולך על הרמקולים. צריך גג עד 1500 שח.
שוב - רעיונות יתקבלו בברכה רבה.