האם WIZ מצליחה לייצר ייחודיות בים האופציות הקיימות בשוק - בואו נבחן

אם לא רשום ממומן אז אפשר להסיק שהכתבות לא ממומנות, הן מוגשות לרווחת הקוראים.04/04/2022 13:47noamcohen כתב: כתבה ממומנת?
כי אם כן, זה לא מופיע.
אם לא ממומן, יש אפשרות להשוואה מול מתחרים ישירים במחירים זולים יותר?
או לפחות התייחסות לזה שהזמנה מסין זולה משמעותית - כמו נורות של טויה
אם זה ממומן יש אינטרס לשווק, אז לא נהוג לפרסם מתחרים.
אבל אם לא, רצוי לתת תמונה קצת יותר מאוזנת של הפתרונות בשוק ולא רק ביקורת בלי נקודת רפרנס השוואתית למוצרים דומים - ויש כאלה.
אחרת איך אני בתור צרכן אדע במה לבחור?...

אחלה סקירה04/04/2022 16:16AvivMustaky כתב: אם לא רשום ממומן אז אפשר להסיק שהכתבות לא ממומנות, הן מוגשות לרווחת הקוראים.
ולגבי הצעתך:
המידע המונגש לקוראים הוא בכדי לאפשר צבירת ידע ולהביא לכם את כלל הנתונים שאנחנו חושבים שנכון.
ההשוואה למוצרים אחרים יכולה להיות טריקית, כל אחד מחפש משהו אחר והדרך הנכונה לדעתי היא לשקף את כלל היתרונות והחסרונות של המוצרים ולהעביר את ההחלטה לידי הקורא.
כשאני מוצא לנכון להשוות אני משווה.
אתה בתור צרכן צריך לבחור את הדבר הטוב לך ביותר. אנחנו, ננסה להביא לך את כל המידע הדרוש - לא לפחות הגישה שלי.
דרך אגב - יותר מנשמח אם תיתן את דעתך המקצועית ואת הרפרנס שלך כאן כתגובות לכתבות , ככה נוכל כולנו ללמוד....
דווקא בתאורה יש דרך מאוד קלה להשוות בין מוצרים.04/04/2022 16:16AvivMustaky כתב: אם לא רשום ממומן אז אפשר להסיק שהכתבות לא ממומנות, הן מוגשות לרווחת הקוראים.
ולגבי הצעתך:
המידע המונגש לקוראים הוא בכדי לאפשר צבירת ידע ולהביא לכם את כלל הנתונים שאנחנו חושבים שנכון.
ההשוואה למוצרים אחרים יכולה להיות טריקית, כל אחד מחפש משהו אחר והדרך הנכונה לדעתי היא לשקף את כלל היתרונות והחסרונות של המוצרים ולהעביר את ההחלטה לידי הקורא.
כשאני מוצא לנכון להשוות אני משווה.
אתה בתור צרכן צריך לבחור את הדבר הטוב לך ביותר. אנחנו, ננסה להביא לך את כל המידע הדרוש - לא לפחות הגישה שלי.
דרך אגב - יותר מנשמח אם תיתן את דעתך המקצועית ואת הרפרנס שלך כאן כתגובות לכתבות , ככה נוכל כולנו ללמוד....

מניח שזה כי אתה קצת חופר את הנקודה.05/04/2022 19:39noamcohen כתב: אני באמת לא מצליח להבין מה הבעיה של אנשים פה?
שחרר?
מה לא הגיוני בבקשה לתת השוואה כחלק מסקירה של מוצר כדי להבין איפה הוא עומד ביחס לשוק?
כשאתה קונה רכב, אף אחד לא מצפה ממך לשמוע על דגם אחד וזהו - לקנות אותו.
אתה רוצה לעשות נסיעת מבחן על רכבים אחרים, ולהבין מי מהם משתלם יותר.
למה פה זה לא הגיוני לשאול כזה דבר?
הביקורת הזאת, מקיפה ככל שתהיה לא מציגה תמונה טובה מספיק לדעתי מאחר ואי אפשר להבין ממה מה איכות המוצר ביחס למתחרים.
אני רוצה עכשיו לקנות תאורה, יש לי מספר אפשרויות -
מה שהוצג
hue של פיליפס שנחשבים הכי גדולים בשוק
להזמין מסין ברבע מחיר מוצרים של טויה או אקארה - או אפילו לקנות אותם בארץ במחירים נמוכים
ועוד לא מעט אפשרוריות
איך אפשר לדעת מה עדיף אם לא בודקים את זה?
סתם להגיד שמוצר אחד טוב יותר? על סמך מה? מה שהאתר מרוויח עליו יותר עמלה? (לא אמרתי שזה המצב)...