ד"ר גב, דעתכם לגבי השירות (לדעתי בדיחה)
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7982
- נתן תודות: 320 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
רכשתי לפני מכ 5 חודשים כסא מחשב. לא מהיקרים ביותר אבל גם לא זול (1600 ש"ח). הכסא הגיע אלי מורכב עם הובלה לפני כשבוע וחצי שמתי לב שהרשת של משענת הגב מתחילה להשתחרר מאחד הצדדים. דיברתי עם השירות שלהם והדרך היחידה לתקן היא לתביא את הכסא לחנות. אין לי דרך מלבד מוביל (מאמין שיעלה כ 1000 ש"ח הלוך וחזור) את הכסא לחנות והם לא יכולים לעזור לי (כלומר זרקתי 1600 ש"ח לפח).
אני רוצה לציין שיש לי שני מכשירי כושר בבית שהם כמובן יקרים ומורכבים בהרבה מהכסא הזה ובכל פעם שהיתה תקלה, הגיע טכנאי ותיקן.
מה דעתכם?
אני רוצה לציין שיש לי שני מכשירי כושר בבית שהם כמובן יקרים ומורכבים בהרבה מהכסא הזה ובכל פעם שהיתה תקלה, הגיע טכנאי ותיקן.
מה דעתכם?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
שאלת לדעתי? אז אני חושב שאתה טועה. אם לא הבטיחו לך במעמד הרכישה שירות עד הבית, אני לא מבין למה אתה מצפה לזה. יש מעט מאוד מוצרים בהם השירות הוא בבית הלקוח ולרב זה משהו שמצוין מראש. רב המוצרים שאתה רוכש - בעת מימוש אחריות תצטרך להגיע למרכז שירות. למיטב זיכרוני כרגע המוצר היחיד בבית שלי שהשירות שלו הוא בבית הלקוח היא הטלוויזיה והמזגן כמובן שאי אפשר ממש להביא למרכז שירות.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 22/05/2022 16:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
והמקרר, ומכונת הכביסה, והמייבש, והמדיח, והסלון וכו'
למעשה כל מה שלא פרקטי להביא חזרה כדי לקבל שירות.
להבדיל, כשקנינו סלון מביתילי, והיתה בעיה אחרי תקופה קצרה, שלחנו תמונה והם באו לקחת אותו.
להבדיל, כשקנינו סלון מביתילי, והיתה בעיה אחרי תקופה קצרה, שלחנו תמונה והם באו לקחת אותו.
נערך לאחרונה על ידי OMRIJ ב 22/05/2022 16:47, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Huber
- חבר במועדון HT

נכון. וכל כל אלו ידוע מראש שיש שירות בבית הלקוח.22/05/2022 16:46OMRIJ כתב: והמקרר, ומכונת הכביסה, והמייבש, והמדיח, והסלון וכו'
להבדיל, כשקנינו סלון מביתילי, והיתה בעיה אחרי תקופה קצרה, שלחנו תמונה והם באו לקחת אותו....
- Huber
- חבר במועדון HT

מסכים לחלוטין. ופה נמדד נותן שירות. אבל זה שהם לא עושה את זה רק אומר שהם עושים את המינימום שהם התחייבו אליו ולא שהם מחויבים לזה.22/05/2022 16:47kingikra כתב: יכול להיות שאתה צודק אבל אפשר להתחשב בלקוח (זה לא שהם באמת לא יכולים לקחת את זה מפה. הרי הם הביאו את זה לפה איכשהו). באמת שאין לי דרך. אם היה לי SUV אז הייתי עושה את זה
לא נורא. לומדים כל יום...
- Huber
- חבר במועדון HT

כתבתי "למיטב זיכרוני כרגע" במיוחד בגלל שצפיתי תגובה כמו שלך, לא ערכתי מלאי מלא באותו רגע.22/05/2022 16:51OMRIJ כתב: כתבת רק המזגן והטלוויזיה, למעשה זה כל מוצר שלא פרקטי להביא לשירות. נו מילא....
פותח השרשור - אי אפשר לפרק את הכסא?...
עדיין עומד מאחורי התגובות שלי.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

ציינתי בכוונה שהמוצר הגיע בנוי. תוסיף לזה זוג ידיים שמאליות והתשובה היא שלא. למה טכנאי מטעמם לא יכול לבוא ולפרק את המשענת (הוא לא צריך יותר מהמשענת כדי לתקן)...
אם זה היה כסא של 300 ש"ח, הוא כבר היה בפח ממזמן.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

נתתי SUV כדוגמה טובה אבל בכל מקרה, ב SUV זה נכנס בוודאות בבגאז. פחות הייתי רוצה שדבר כזה יהיה על המושבים שלי.22/05/2022 17:21yarko כתב: למה צריך SUV כדי לקחת כסא?
אם לא כל הכסא נכנס בשלומותו לאוטו, מאמין שאפשר לפרק רק את המשענת ולהביא אותה.
רק משענת בטוח תכנס באוטו...
הרכב שלי שני מקומות עם בגז קטן מאוד.
לגבי פירוק הגבתי למישהו אחר.
אז אם קניתי מקרר, ולא שמתי לב שלא כתוב "שירות בבית הלקוח" אז זאת בעצם בעיה שלי?22/05/2022 17:04Huber כתב: כתבתי "למיטב זיכרוני כרגע" במיוחד בגלל שצפיתי תגובה כמו שלך, לא ערכתי מלאי מלא באותו רגע.
עדיין עומד מאחורי התגובות שלי....
אתה בדקת את זה לגבי כל מוצר שקנית בבית ולא פרקטי לשנע?
כמה מורכב זה יכול להיות?22/05/2022 17:38kingikra כתב: ציינתי בכוונה שהמוצר הגיע בנוי. תוסיף לזה זוג ידיים שמאליות והתשובה היא שלא. למה טכנאי מטעמם לא יכול לבוא ולפרק את המשענת (הוא לא צריך יותר מהמשענת כדי לתקן)
אם זה היה כסא של 300 ש"ח, הוא כבר היה בפח ממזמן....
- Huber
- חבר במועדון HT

מעשית? כן - זו בעיה שלך, יש תנאי שירות למוצר ואם לא בדקת אותם מראש אין לך למי לבוא בתלונות.22/05/2022 17:48OMRIJ כתב: אז אם קניתי מקרר, ולא שמתי לב שלא כתוב "שירות בבית הלקוח" אז זאת בעצם בעיה שלי?
אתה בדקת את זה לגבי כל מוצר שקנית בבית ולא פרקטי לשנע?...
האם בדקתי לגבי כל מוצר? כמובן, אני בודק תנאי אחריות לגבי כל מוצר יקר שאני רוכש בבית.
ד"א - גם אני רכשתי כסא במחיר לא רחוק מזה, גם אני לא מקבל אחריות בבית הלקוח וידעתי את זה מראש (ואת האמת לא חשבתי שיהיה).