נכון. אני כפוף לאותם שיקולים כמו כולם, כסף. לגמרי. לא טענתי אחרת. בסוף טסלה יושבת לה במקום יפה מבחינת התקציב שלע, אם מחר אחליט שאקנה רכב. אם הייתי צריך להחליט מחר, השיקול הראשוני שלי היה כיף לעומת החלטה נכונה מושכלת. הייתי מסתכל על אוקטביה VRS, פרמנטור אולי (חושב שיש להם דגם שהוא לא SUV אאלט). אם הייתי נופל שם, כנראה הולך לכיוון חשמלית, ואז זה היה אנייאק, או איוניק 5 או טסלה. בשיקול כאן, לרעת הטסלה מבחינתי האישית פועל מה שהרכב הזה משדר, איזה מן סוג בנאדם אני (שיקול שלי וממש לא אכפת לי מה דעתך על זה), לרעת האיוניק היה עובד שזה יונדאי, ולטובת האניאק היה עובד שאני אוהב מאוד את ה VFM וUX של סקודה. ואז כנראה הייתי לוקח אותה לנסיעת מבחן, מה שאיש מעולם לא עשה בארץ נסיעת מבחן לאייפון הזה שמחוברים לו גלגלים. ישר מזמינים.
לגבי דעות המעצבים, לי קפץ לעין CARi ואוטו, שמות שאני מכיר, לא נכנסתי לשאר הלינקים, וגם לא התייחסתי אליהם.
אני מעולם לא טענתי שאין אף נשמה אחת בעולם שחושבת שהטסלה יפה. זה ענין של טעם וכו וכו, בלה בלה. בקרב חוג מכריי הרחב יש דעה שמלפנים האוטו חסר פרופורציות וכעור, ואף אשתף אותך שיש מביניהם שלא מסכימים עם זה! יש לי ברחוב 2 טסלות וכל פעם שאני עובר לידן הן מושכות לי את המבט. המראה של הרכב מעורר תגובה. אין מחלוקת. בטח יותר מקוריאנית מצויה.
לגבי אהרונוביץ - גורו ראוי מאוד בעיני. אדם עם הרבה פגמים אבל איש ישר היה ועם הערכים הנכונים לדעתי.
לגבי זה שלטסלה אין יבואן, תודה רבה שאתה מחדש לי. כדי להביא טסלה למבחן אתה צריך ללכת ל
מישהו שיתן לך אותו, ואתה לא תעצבן את המישהו הזה. החריג לזה הוא לאון טוביאס שקיבל את האוטו מבעלים אלמוני, ואת דעתו המשעשעת שמענו. המשפט האחרון של הסרטון הוא ניצחי

.
זה שאתה רוצה להעמיד אותי לדין על גישה אבסולוטית והאמירות שלי לא מספיק נחרצות כדי שאצא זכאי בבית המשפט הזה, מה אומר לך. לקעקע את שמות ילדיו של מאסק על הגב שלי - זה יספיק?