מנסיון? שווה להתעקש?...
סלקום סיבים ציוד פרטי
- zooty
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 167
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אפשר לדעת איזה ראוטר ?30/05/2022 16:20yakir.elbaz כתב: היי, אני גם קניתי ראוטר של tp link
Wifi 6
אבל לא הבנתי מה זה sfp ולמה אני צריך ציוד שלהם?
סגרתי ב119₪ איתם עם הראוטר שלי
הם צריכים לבוא להתקין לי מחרתיים...
התקינו בהצלחה ?
בדיוק שוקל לעבור לסלקום
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
עבר שבויים מאז שאמרת שמתקינים מחרתיים - שתף איך הצלחת לחבר ראוטר שלך בסלקום, כי אף אחד אחר פה לא הצליח.30/05/2022 16:20yakir.elbaz כתב: היי, אני גם קניתי ראוטר של tp link
Wifi 6
אבל לא הבנתי מה זה sfp ולמה אני צריך ציוד שלהם?
סגרתי ב119₪ איתם עם הראוטר שלי
הם צריכים לבוא להתקין לי מחרתיים...
- Huber
- חבר במועדון HT

...
בסלקום לא נותנים להשתמש בראוטר שלך, ניסיתי ועוד רבים אחרים פה בפורום ניסו.
גם לי הבטיחו חיבור לנתב שלי (התקנה בעוד 3 ימים). לא מבין למה צריכה להיות בעיה, פרט לעצם השחלת כבל CAT6-5E שאולי יסרבו... הם משתמשים באיזה חייגן מיוחד שלהם ולא DHCP?13/06/2022 12:22Huber כתב: בסלקום לא נותנים להשתמש בראוטר שלך, ניסיתי ועוד רבים אחרים פה בפורום ניסו....
אני בספק אם ניתן להגיע לגיגה מעל חייגן PPPOE . בכל מקרה יש לנתב שלי חייגן כזה, וזה בד"כ די סטנדארטי בנתבים......
- Huber
- חבר במועדון HT

נתב פרטי לא מתחבר לסיב. צריך ג'יביק או מתאם מ FSP ל LAN. הם טוענים שזה "לא זמין כרגע" כבר חודשים.13/06/2022 12:35rafi_d כתב: גם לי הבטיחו חיבור לנתב שלי (התקנה בעוד 3 ימים). לא מבין למה צריכה להיות בעיה, פרט לעצם השחלת כבל CAT6-5E שאולי יסרבו... הם משתמשים באיזה חייגן מיוחד שלהם ולא DHCP?...
תעדכן איך הלך אצלך - מעניין.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3361
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 426 פעמים
הם מבטיחים הכל במכירה וכשמגיעים להתקנה -אין אפשרות ללא נתב שלהם.... מנסיון, לפני שבוע אצל מישהו שאני מכיר. הם לא מתרגשים מביטול ההתקנה מסיבה זו, בטח שאין לך חלופות או מתחרים שבצעו פריסה במקרה הפרטי לאור הגישה שלהם, היו מוכנים להמתין חודש חודשיים לפריסה צפויה של מתחרים
סוכם על מתאם סיב שלהם וחיבור נתב שלי. מצפה שיביאו את כל מה שצריך... טכנית, לא הבנתי למה מתאם אופטי צריך SFP, לא אמורה להיות לו יציאת רשת RJ45 לכבל רשת? שאלת ההשחלה - תשאר תעלומה לבינתיים...13/06/2022 12:51Huber כתב: נתב פרטי לא מתחבר לסיב. צריך ג'יביק או מתאם מ FSP ל LAN. הם טוענים שזה "לא זמין כרגע" כבר חודשים.
תעדכן איך הלך אצלך - מעניין....
OK, ואז מציעים לך את הנתב שלהם בחינם (ללא תוספת 25 לחודש) ? ומשאירים את הסיב שלהם "מותקן" בכל מקרה?13/06/2022 14:42nir11 כתב: אל הדירה שלך מגיע סיב, ואם לראוטר שלך אין כניסת סיב אז צריך ממיר מדיה מאופטי לאת'רנט.
מעבר לזה, בדומה לאחרים, הנסיון שלי שסלקום מבטיחים שתומכים ברואטר פרטי אבל בפועל זה לא קורה....
במקרה שלי, ההתקנה בבנין היא של בזק. הסיב שיתתקינו הוא של בזק, ויאפשר אולי חלופה של חיבור אופטי של בזק (ללא תשלום התקנה) ?
- Huber
- חבר במועדון HT

rafi_d - סיב זה סיב. מה שיגיע ישתמש במה שכבר אצלך בדירה ורק ישים את ציוד הקצה שלו בדירה שלך (ובצד של הארון יחבר אליו, אבל זה אל משהו שקשור אליך).
לרב האנשים אין מניעה להשתמש בציוד של הספק, אלו שנותנים כיום הם אפילו די סבירים. ואם זה ספק שלא גובה על זה שתלום חודשי (ויש כאלו), מה טוב. אבל חלק מאיתנו פה רוצים בכל מקרה הלשתמש בציוד שלנו מסיבה זו או אחרת (במקרה שלי זה ראוטר בכמה רמות יותר טוב שמציג יכולות שאני צריך ואין בשלהם) ולצערנו סלקום ספציפית פשוט מסרבים.
לרב האנשים אין מניעה להשתמש בציוד של הספק, אלו שנותנים כיום הם אפילו די סבירים. ואם זה ספק שלא גובה על זה שתלום חודשי (ויש כאלו), מה טוב. אבל חלק מאיתנו פה רוצים בכל מקרה הלשתמש בציוד שלנו מסיבה זו או אחרת (במקרה שלי זה ראוטר בכמה רמות יותר טוב שמציג יכולות שאני צריך ואין בשלהם) ולצערנו סלקום ספציפית פשוט מסרבים.