שרשור תגובות: פיאסקו של השקה: שירות הסטרימינג דיסני+ עלה, עם מבחר עשיר ואין ספור בעיות
- hasday
- חבר במועדון HT

- תגובות: 811
- שם מלא: אבי חסדאי
- נתן תודות: 111 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אצלי בשלט יש כפתור קיצור דרך לאפליקציה של דיסני ומישום מה הוא מפעיל את דיסני שלא מהאזור שלי.
הורדתי את ההפליקציה מהחנות והיא עובדת אבל הקיצור דרך עדיין לא מפנה אליה.
מדובר ב LG C2
עוד מישהו נתקל בזה?
מדובר ב LG C2
עוד מישהו נתקל בזה?
Re: שרשור תגובות: שירות הסטרימינג דיסני+ עולים לאוויר בישראל עם מבחר מרשים מאוד של תכנים
אתה לא יכול להסיר את האפליקציה הקיימת?
Re: שרשור תגובות: שירות הסטרימינג דיסני+ עולים לאוויר בישראל עם מבחר מרשים מאוד של תכנים
apple tv לא מראה HDR או דולבי ויז׳ן. מישהו נתקל?
- PCingAddict
- חבר ותיק

- תגובות: 1418
- נתן תודות: 171 פעמים
- קיבל תודות: 174 פעמים
נראה שכל הסיפור של המחיר המוזל זה קופון: GET12FOR8
והנה הלינק:
https://redeem.apps.disneyplus.com/il/o ... DGET12FOR8
והנה הלינק:
https://redeem.apps.disneyplus.com/il/o ... DGET12FOR8
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5196
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 225 פעמים
- קיבל תודות: 1440 פעמים
תודה! קיבלת במייל? לא קיבלתי כלום מוזר.16/06/2022 10:00PCingAddict כתב: נראה שכל הסיפור של המחיר המוזל זה קופון: GET12FOR8
והנה הלינק:
https://redeem.apps.disneyplus.com/il/o ... DGET12FOR8...
שוקל אם להשתמש בזה או לחכות שיס יחזרו אליי,
מעדיף האמת לעשות חשבון עצמאי בשביל חודשיים לא להיות קשור ליס
- PCingAddict
- חבר ותיק

- תגובות: 1418
- נתן תודות: 171 פעמים
- קיבל תודות: 174 פעמים
לא קיבלתי במייל, זה קישור שנתקלתי בו בפורום רוטר.
- hasday
- חבר במועדון HT

- תגובות: 811
- שם מלא: אבי חסדאי
- נתן תודות: 111 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
זה רק אני או שהתוכן נראה די דליל
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
לגבי מחיר מוזל:
נרשמתי אתמול, היה אפשר רק במחיר חודשי. הלילה קיבלתי קישור לרישום מוזל וכשהתחברתי דרכו שילמתי עוד 276 שקל ככה שיצא 319.9 סה״כ.
כמות ואיכות התוכן בעיני נפלאה.
באנדרואיד מוביל עובד חלק. עוד לא בדקתי בגוגל tv.
אפליקציה ב-LG E9 עובדת טוב במעט זמן שבדקתי כולל dv (קטע מצחיק, יש שבריר שניה של סגול בתחילת הניגון, כמו הבעיה המוכרת, אבל זה מסתדר ישר).
הכתוביות בעברית קטנות ולא נוחות, אבל אני צופה עם כתוביות cc באנגלית וזה בסדר גמור.
לגבי איכות התמונה, לא מרגישה לי בעייתית בכלל אבל משום מה אני עדין מרגיש שאמזון פריים מציג את איכות התמונה הגבוהה ביותר.
נרשמתי אתמול, היה אפשר רק במחיר חודשי. הלילה קיבלתי קישור לרישום מוזל וכשהתחברתי דרכו שילמתי עוד 276 שקל ככה שיצא 319.9 סה״כ.
כמות ואיכות התוכן בעיני נפלאה.
באנדרואיד מוביל עובד חלק. עוד לא בדקתי בגוגל tv.
אפליקציה ב-LG E9 עובדת טוב במעט זמן שבדקתי כולל dv (קטע מצחיק, יש שבריר שניה של סגול בתחילת הניגון, כמו הבעיה המוכרת, אבל זה מסתדר ישר).
הכתוביות בעברית קטנות ולא נוחות, אבל אני צופה עם כתוביות cc באנגלית וזה בסדר גמור.
לגבי איכות התמונה, לא מרגישה לי בעייתית בכלל אבל משום מה אני עדין מרגיש שאמזון פריים מציג את איכות התמונה הגבוהה ביותר.
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2581
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
לא יודע איך לא מדברים פה על כך שמדובר באפציקציה ההודית ולא של דיסני, שהאפליקציה לא תומכת ב4k ,hdr דולבי אטמוס וכו׳.
ככה קיבלו גם דרום אפריקה בהשקה שלהם וזה עדיין ככה. אז מוזר לי שחדי העין והאוזן פה לא שמע לב.
ככה קיבלו גם דרום אפריקה בהשקה שלהם וזה עדיין ככה. אז מוזר לי שחדי העין והאוזן פה לא שמע לב.
- tomer953
- חבר מכור קשה

כנל ב c116/06/2022 9:22hasday כתב: אצלי בשלט יש כפתור קיצור דרך לאפליקציה של דיסני ומישום מה הוא מפעיל את דיסני שלא מהאזור שלי.
מדובר ב LG C2
עוד מישהו נתקל בזה?...
ועזוב את הממשק באנגלית והכפתור בשלט שלא עובד, האפליקציה עצמה לא מצליחה לנגן תוכן בלי להיתקע.
אגב הדבר הראשון שניסיתי לנגן זה מלך האריות - אין בעברית.
- tomer953
- חבר מכור קשה

הצלחתי לשנות את הממשק לעברית -
הוא תלוי בשפת הממשק של הטלויזיה עצמה,
ברגע ששיניתי את הממשק ב lg לעברית גם הדיסני בעברית.
בנוסף קראתי כאן שהכפתור יתחיל לעבוד בימים הקרובים (שישי אולי?)
https://www.lgwebos.co.il/?p=12056
חוץ מזה כלום לא רלוונטי כי אני פשוט לא מצליח לנגן כלום הכל תקוע. (נטפליקס עובד חלק)
הוא תלוי בשפת הממשק של הטלויזיה עצמה,
ברגע ששיניתי את הממשק ב lg לעברית גם הדיסני בעברית.
בנוסף קראתי כאן שהכפתור יתחיל לעבוד בימים הקרובים (שישי אולי?)
https://www.lgwebos.co.il/?p=12056
חוץ מזה כלום לא רלוונטי כי אני פשוט לא מצליח לנגן כלום הכל תקוע. (נטפליקס עובד חלק)
מלא באגים.
לפי מה שקראתי, טוענים שיש לדיסני שתי אפליקציות, אחת איכותית ואחת מבית Hotstar שמשתמשים בה לשוק ההודי.
לאפליקציה מבית Hotstar יש המון באגים והיא לוקה בחסר מבחינת פונקציונאליות.
נחשו איזה קיבלנו.
מריפרוף מהיר, האפליקציה בחנות הישראלית אכן שונה מהאפליקציה המקורית.
וכמובן אם מורידים את האפליקציה מחשבון אפליקציות אמריקאי אין אפשרות להתחבר עם החשבון דיסני הישראלי שנירשמת איתו.
בנוסף אם תרשמו עם חשבון דיסני אמריקאי לשירות, יהיו לכם בערך את כל השפות שקיימות על הגלובוס לדיבוב ותירגום.
חוץ מעברית.
לפי מה שקראתי, טוענים שיש לדיסני שתי אפליקציות, אחת איכותית ואחת מבית Hotstar שמשתמשים בה לשוק ההודי.
לאפליקציה מבית Hotstar יש המון באגים והיא לוקה בחסר מבחינת פונקציונאליות.
נחשו איזה קיבלנו.
מריפרוף מהיר, האפליקציה בחנות הישראלית אכן שונה מהאפליקציה המקורית.
וכמובן אם מורידים את האפליקציה מחשבון אפליקציות אמריקאי אין אפשרות להתחבר עם החשבון דיסני הישראלי שנירשמת איתו.
בנוסף אם תרשמו עם חשבון דיסני אמריקאי לשירות, יהיו לכם בערך את כל השפות שקיימות על הגלובוס לדיבוב ותירגום.
חוץ מעברית.
- שטרודל8888
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- שם מלא: לוינסקי גבריאל
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
למישהו במקרה האפליקציה קורסת דרך הטלויזיה ?
במחשב ובנייד עובד פיקס אבל בשלושת הטלויזיות לא נותן להכנס .ץ
במחשב ובנייד עובד פיקס אבל בשלושת הטלויזיות לא נותן להכנס .ץ
האפליקציה ממש מאכזבת:
המון באגים בממשק שמרגיש לא חלק
תקציר של שורה אחת כאילו לא היה להם כוח לתת טיפה יותר מידע ואין טריילרים.
ניתן להתחבר רק עם מספר טלפון וצריך לקבל קוד אימות ב sms בכל מכשיר שנכנסים, אי אפשר להתנהל עם מייל (עד עכשיו לא קיבלתי מייל שמבשר על הצטרפות)
ב apple tv אין dolby vision או hdr
המון תוכן מוגבל ל 1080p (גם תוכן חדש משנת 2022)
מה כל כך קשה היה לתת לנו את האפליקציה המקורית שיש ברוב העולם? זה לא שהמחיר פה יותר זול (להפך)
המון באגים בממשק שמרגיש לא חלק
תקציר של שורה אחת כאילו לא היה להם כוח לתת טיפה יותר מידע ואין טריילרים.
ניתן להתחבר רק עם מספר טלפון וצריך לקבל קוד אימות ב sms בכל מכשיר שנכנסים, אי אפשר להתנהל עם מייל (עד עכשיו לא קיבלתי מייל שמבשר על הצטרפות)
מה כל כך קשה היה לתת לנו את האפליקציה המקורית שיש ברוב העולם? זה לא שהמחיר פה יותר זול (להפך)
לפי זה - https://gadgets360.com/entertainment/ne ... on-227465016/06/2022 11:47esharon כתב: האפליקציה ממש מאכזבת:
מה כל כך קשה היה לתת לנו את האפליקציה המקורית שיש ברוב העולם? זה לא שהמחיר פה יותר זול (להפך)...
האפליקציה של Hotstar אמורה לתת לפחות HDR ב Apple TV.
אולי קיבלנו אפליקציה אפילו יותר נחותה משל Hotstar.
דיסני עזה או משהו בסגנון.