שרשור תגובות: פיאסקו של השקה: שירות הסטרימינג דיסני+ עלה, עם מבחר עשיר ואין ספור בעיות
ביטול עסקה - באפשרותך לפנות אלינו, בכל עת, תוך ציון שמך ומספר ת.ז, ואם הפנייה נעשית בעל פה גם עם 4 ספרות אחרונות של אמצעי התשלום (כרטיס אשראי או חשבון הבנק), המופיעים במערכות yes ,באחת מהדרכים הבאות: בכתובת: היוזמה 6 אזה"ת כפר ;09-7616193 :בפקס; 1-800-20-8000 :'בטל; 4442218 ,סבא . www.yes.co.il :שלנו האינטרנט באתר או ; info@yestv.co.ilאם תבחר לבטל את העסקה, תקבל את ההנחה עבור התקופה שבה השירות היה כלול במסגרת המינוי שלך.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
כן גם אני עשיתי את הניסוי הזה - איכות הוידאו בדיסני+ גם ב HDR לא מתקרבת לאיכות הקובץ מהטורנט (שלא נדבר שבדיסני+ אין בכלל אטמוס)30/06/2022 17:22שטרודל8888 כתב: התנתקתי היום ..
ושלא תבינו לא נכון ,אני אוהד של מרוול מגיל צעיר ועד היום .
פשוט כשהורדתי את אותם התכנים דרך הטורנט ,עשיתי השוואה ומסתמן שרואים יותר טוב דרך הטורנט ......
- OrenMizrav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 994
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 71 פעמים
- יצירת קשר:
כנראה מדובר על הגירסה האמריקאית של האפליקציה
Denon 3400 | Front: Focal 806 | Center: Focal CC 800V | Back: Q acoustics 3020
https://webtip.cc/
https://webtip.cc/
- שטרודל8888
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- שם מלא: לוינסקי גבריאל
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
הם חייבים לקודד את האפליקצייה מחדש או להחליף אותה .30/06/2022 19:33two-times כתב: עד מתי אפשר להתחבר עם המבצע "חצי שנה בחינם" של יס?
יש סיכויי סביר, להערכתכם, שעד לתאריך הזה - הכשלים הרבים שהעלו כאן בשרשור הזה יתוקנו..?...
לא רואה סיבה לקלקל את העניים ועוד בתשלום ...
מי שרוצה רק אטמוס שיראה באפל tv4 k.
מי שרוצה רק hdr שהוא כנראה לא DV שיראה בLg.
ככה זה אצלי לפחות
ומשהו חדש קרה היום באפל.
ראיתי את הדוקו החדש על הביטלס והוא כל הזמן נתקע להמון זמן והמשיך. שוב ושוב עד שקיבלתי שגיאה כזו: כנראה משהוא שקשור לשרת המדיה שלהם.

מי שרוצה רק hdr שהוא כנראה לא DV שיראה בLg.
ככה זה אצלי לפחות
ומשהו חדש קרה היום באפל.
ראיתי את הדוקו החדש על הביטלס והוא כל הזמן נתקע להמון זמן והמשיך. שוב ושוב עד שקיבלתי שגיאה כזו: כנראה משהוא שקשור לשרת המדיה שלהם.
היום, יום שישי, הפעלתי לצפיה סדרה. טלויזיה LG C9.
אחרי כ 10 דקות התמונה קפאה והגלגל הכחלחל התחיל להסתובב על המסך.
אני כבר מתורגל. חזרתי אחורה לתפריט הראשי ובחזרה לסדרה הנ"ל.
עוד פעם הגלגל הכלחל.
אחרי כמה דקות מופיע הסבר על המסך שאומר שיש בעיה עם הכותר ומבקש שאני אצפה במשהו אחר.
עברתי לכותר אחר.
אחרי כמה דקות - עצירה. שוב המסך מודיע לי שיש בעיה ושאצפה בתוכן אחר.
אני לשרותו. עברתי לכותר אחר ושוב אחרי כמה דקות הוא מבקש ממני לעבור לתוכן אחר.
וחוזר חלילה.
ואז קלטתי את הגאונות. בדרך כלל לוקח כשעתיים לראות סרט אחד. בדיסני עברתי בשעה כ 7 סרטים. דיסני דואג שאני אצפה בשעה תוכן שבדרך כלל לוקח לראות יום שלם.
בקריאה מתקדמת של התגובות בשרשור זה, נראה שמיום ליום דיסני אפילו משכללים את הפטנט החדש שלהם, ועם קצת סבלנות נגיע למצב שביום אחד נצליח לראות בשרות דיסני מה שאחרים מראים בחודש.
אחרי כ 10 דקות התמונה קפאה והגלגל הכחלחל התחיל להסתובב על המסך.
אני כבר מתורגל. חזרתי אחורה לתפריט הראשי ובחזרה לסדרה הנ"ל.
עוד פעם הגלגל הכלחל.
אחרי כמה דקות מופיע הסבר על המסך שאומר שיש בעיה עם הכותר ומבקש שאני אצפה במשהו אחר.
עברתי לכותר אחר.
אחרי כמה דקות - עצירה. שוב המסך מודיע לי שיש בעיה ושאצפה בתוכן אחר.
אני לשרותו. עברתי לכותר אחר ושוב אחרי כמה דקות הוא מבקש ממני לעבור לתוכן אחר.
וחוזר חלילה.
ואז קלטתי את הגאונות. בדרך כלל לוקח כשעתיים לראות סרט אחד. בדיסני עברתי בשעה כ 7 סרטים. דיסני דואג שאני אצפה בשעה תוכן שבדרך כלל לוקח לראות יום שלם.
בקריאה מתקדמת של התגובות בשרשור זה, נראה שמיום ליום דיסני אפילו משכללים את הפטנט החדש שלהם, ועם קצת סבלנות נגיע למצב שביום אחד נצליח לראות בשרות דיסני מה שאחרים מראים בחודש.
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1910
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 256 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
אז מגיע יום שישי, סוף סוף קצת זמן איכות מהשבוע המתיש יודע שבמכשיר שברשותי אחוז התלונות הוא נמוך יחסית ואז הפתעה! תופעה חדשה בצפייה ב Apple TV שלמעט חוסר תמיכה ב HDR עבד יחסית חלק עד היום. הגלגל הכחול מופיע רנדומלית כל כמה דקות לא מצליח לצפות בשום דבר! אחרי נסיונות רבים התייאשתי עברתי לסדרות של Yes